Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 21
alice2004 spune:
Daria, banuiesc ca intr-un fel ai dreptate, dar tot inclin sa cred ca si mostenirea genetica are un cuvint de spus !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Carmen - asa eram io cu vara`mea ... ne trimiteau la tzara la ingrasat , in vacante
Dar ne trecea cum revenam in da siti.
Alice - si oare chiar mostenirea genetica sa si puna amprenta la 4-5-6 ani ??? Nu ma pricep, dar va zic sincer nush ce sa cred.
Eu ma bazez mult pe teotia sportului, ca ajuta la buna dezvoltare a organismului, ofera o anumita conduita, etc ... astept vara viitoare sa duc mandra la inot, pana atunci pedalam si aruncam cu mingile inspre coshul in miniatura 
![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
carmenp spune:
bai, am vazut copii grasi care infulecau sub okii parintilor numai porcarii. trist.
giulia, isi revine repede, socra`mea mi-o mai trage cind il vede cu chestii de genu` "s-a mai tras la fata, baietu`" ca stie ca-l mai tin la cura;))
edit, ca-mi amintii o faza: de regula dupe ce adoarme cupilu` (ca`l culcam devreme ca ziua nu prea doarme;))) ne mai luam o cioco linga pat cit ne mai uitanm la tv. intr-o zi ne zice "las` ca stiuu ce faceti voi dupa ce adorm io!" noi o cam sfeclisem
" va luati ciocolata din frigider mincati, las` c-am vazut io hirtia in galeata"![]()
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Mey, acum fireste ca daca respectivul copil maninca junk-food sau fainoase multe sau are mese aiurea si prost organizate, materialul genetic nu mai intra in discutie !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
szivarvany spune:
Carmen -
si 
pentru k m ai facut sa zambesc 
Si noi infulecam la greu ciukalata. Si stie ceva ca ne urmareste cand ne grabim prin casa
Si mi se facuse mila de Giulik si i am dat o ciukalata maaare din care a reusit sa pape 4 patratele ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
roller025 spune:
puteam sa nu raspund la provocari?
Daca e vorba de genetica atunci Vicu are 2 alternative: manca de rupe si ii pun pietre in buzunare sa nu-l sufle vantu sau ii dau mancare cu lingurita si se umfla ca balonul... deocamdata e in categoria 1. sincer, sper sa ramana acolo.
pe de alta parte ii dau dreptate Dariei: miscarea si sportul conteaza enorm. Mai ales daca mananca tampenii...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4 
roxanaz spune:
aici sunt Carmen. am cateva zile de training asa ca am citit pe fuga. e nevoie de mine undeva?
alice2004 spune:
Noi nu mincam decit foarte rar ciocolata in preajma lui Andrei, dar daca o facem, primeste si el cite putin, pentru ca nu pot sa ii spun ca nu are voie daca ma vede pe mine mincind ! Altfel, recunosc ca ii cumpar dulciuri de la kinder si ii mai dau cite jumatate de baton sau citeva tablete de ciocolata !! El este fan pufuleti in schimb si mai nou jeleuri din acelea moi ! Dar primeste citeva, de obicei cite una pentru fiecare mina si pleaca fericit, dupa care mai vine o data si zice "mai vreau una, doar una si gata !" si ii mai dau, dar stie ca a treioa oara nu mai pupa ! Ii explic ca daca le mincam pe toate dupa aceea nu mai avem si in ziua urmatoare si se calmeaza !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
carmenp spune:
mereu ie nevoie de tine aici. nu jtiam de ce absentezi...hai, spor si bafta, raportu` pe cind ai timp;;)
quote:
Originally posted by roxanaz
aici sunt Carmen. am cateva zile de training asa ca am citit pe fuga. e nevoie de mine undeva?
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

, pi` un` umblati? roxanaaaa