Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 22
carmenp spune:
si io ma feresc de el cind maninc chestii pe care lui nu prea i le dau si stii ce face, vine la mine isi pune nasu` la gura mea si`n tmp ce ma miroase imi zice sa-i dau si lui ce maninc io;)) ie pofticios, nu`sh cui o semana:D
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Gagici, io semnez de plecare, azi dispar mai devreme acasa, ca nu mai am nici un chef de nimik pe vremea asta cenusie si umeda !
O dupa amiaza linistita va doresc tuturor !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Dorsilia spune:
merci Olivia, probabil ca de aia nu vrea sa o recomande dr, din cauza side efecturilor, ma rog, aseara am vb again cu dr si ma consola ca sa stau linistita, ca de data asta nu va mai recidiva....dar vb lui Dani, trebuia s-o intreb "de ce nu, ca zici tu?"...ca mai nou cand ii interzic ceva asa-mi raspunde. Asta pt ca am facut eu gogomania sa ma infurii si sa-i spun asa cand nu i-am dat liber la cate ceva. In loc sa ma pun tacticos sa-i explic pe-ndelete, i-am trantit peste gura expresia "ca asa zic eu si gata", acum mi-o serveste cand isi aduce aminte
va intrebati cum ma descurc? dar cine zice ca ma descurc. Uitati un model de descurcare:
Dimineata se trezesc amandoi cam deodata. Nici unul nu plange, totusi. Andreea fiind mai mica e servita prima cu lapte. Daca si Dan vrea lapte ma prezentez la patul fiecaruia cu cate o sticla de lapte. Lui i-o plasez si si-o bea singur cata vreme eu imi desfasor circul cu Andreea ca sa-si linga amaratii aia de 100 ml. Apoi trec la tura 2.
O imbrac si schimb pe ea, apoi pe el. Strang paturile, adun hainele murdare, restul le bag la locullor prin dulapuri, si umplu masina de spalat.
Next....daca totusi Andreea nu a mancat, o las in pace sa isi mai vada de ursii ei si ii fac dejunul lui Dani. Cata vreme el se joaca Call of Duty pe computer. Asta e...nu e ok, dar e ceva ce-l tine ocupat.
Apoi se intampla ca pana ii fac eu dejunul iar scanceste Andreea, asa ca o mai incerc cu lapte. Dan asteapta. Intr-un final pana si rabdarea lui elefantina are o limita si cere "adu-mi si mie ceva de papica" , ii aduc sandwichiuri si le papa singur. Daca e ou moale ii dau eu. Apoi adoarme Andreea, mancata sau nemancata, dupa cum se nimereste, dar asta e ceva ce nu prea pot controla.
In continuare spal biberoane, spal farfurii de la micul dejun, si mai ciugulesc si eu ceva. Dan da ture cu masinuta prin casa. Apoi ma joc cu el ce vrea.
Cand da aia mica trezirea ne ocupam impreuna de ceva de povestit, de prin cartile ilustrate, ca sa pot sa fiu si cu ochii pe ea, sa o stimulez la gangurit si zambit, ca-i place la nebunie. Si il implic si pe frate-su, care cand o vede cum face ca o porumbita, o pupaceste nonstop. Ce sa-i fac? deocamdata stau cu gura pe el sa n-o pupe pe gurita, caci el cam aia tinteste.
brb...
carmenp spune:
lio, daca ai face o saptamina asa cum iti zicem noi, ghini-ar mai hi... iti dau un sfat, da`i mincare andreei la ore fixe si n-o mai incerca mereu cu mincarea. fa-i un program cu papa, ai sa vezi ca o sa fie mai bine. n-ai scris nika de ziua in care mergi prinmagazine, la coafor, la mani sau oriunde in alta parte... ei?!
inca ceva, e greu sa-i tii departe unul de celalt, gindeste-te ca esti un caz fericit cind dan nu merge la gradi si nu aduce virusi acasa.
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
szivarvany spune:
Liooo - poi Andreea papa bine, 100 ml laptic.
De ex. Giulik dimineata la 7 juma` baga 100 ml lapte si pana la pranz poate mai papa un mar sau un saratel. Atat. Stiu ca aceasta comparatie nu te va incalzi, dar mie, 100 ml lapte mi se pare mult.
Noi papam seara. De 3-4 ori daca avem cu cine
Cred ca cina asta multipla o tine pana la pranz. Am incercat rocada, adica mic dejun fara lapte ci papica, iar seara iaurtel si gata, dar la 12 noaptea m a trezit ca vrea paine prajita cu cascaval si rosie si nu am putut o prosti deloc 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
mitzura spune:
Asta cu mersul la coafor, mani, pedi n-o reusesc nici eu desi am ajutor tot timpul. ![]()
Lia- cam la fel e si la noi, cu diferenta ca in plus sta pe langa noi o bunica, care mai spala cate un vas, sau mai intinde hainele spalate (mancare tot eu fac), sau ii da de mancare lui Tudor cand e in toane bune. Si care bunica, de cele mai multe ori genereaza urlete de genul "Sa vina mami!" "Eu vreau cu mami!" "Sa pleci de aici!". Asa o trateaza pe soacra-mea (poate si de aia ca ea e numai cu interzisul si cu nu in gura, nimic n-are voie, daca s-ar putea sa stea numai asezat si sa nu respire, ar fi fericita). pe maica-mea o tolereaza mai bine, dar tot mami e de baza. Sunt momente cheie in care numai mami e buna, ceilalti nu: cand se trezeste (daca apare altcineva la patul lui incep isteriile), cand face caca, la imbracat.
mitzura spune:
Aaa, Lia, Mara are mai nou doua mese de lapte praf pe zi, la care nu mananca niciodata mai mult de 100 ml. Eu zic ca e ok. daca ar fi sa ma iau dupa ce scrie pe cutia de lapte praf, cat ar trebui sa pape la varsta asta, as da in boale.
roberta04 spune:
LIA, daca te incalzeste cu ceva, cam la fel arata si o zi de-a mea, desi am un singur copil. Am in schimb absolut toate treburile casei pe umerii mei. Sa-ti exemplific ziua de azi, cu mentiunea ca sunt singura de aseara cu Matei- nu am dormit 4 ore adunate azi-noapte, la 6.30 mi-a dat desteptarea Matei, l-am pus la oala, am fugit sa ma spal si intre timp sa-mi fac o cafea, i-am pregatit lui micul dejun- o ceasca cu lapte cu doua sandwich-uri, l-am fugarit o ora prin casa pentru ca nu avea chef sa manance, intre timp mi-am baut cafeaua cu noduri. Apoi am spalat vasele, am maturat bucataria si holurile, am spalat gresia, am strans rufele din balcon, le-am pus la loc. La 9 m-a sunat contabila ca ii trebuie stampila. La 9.30 m-au sunat niste unii sa ma cheme la o negociere pentru un spatiu. Matei se dadea cu fundul de pamant ca nu vrea afara. Am pus rufe la spalat, m-am imbracat in viteza, l-am imbracat cu urlete. Am fugit cu el in brate la contabila, m-am urcat intr-un taxi si am dus copilul la ai mei (care sunt foarte, foarte raciti), am fugit la negociere, am alergat dupa tramvai (ca am buget limitat cand e Petro dupa marfa, banii au alta directie), l-am luat pe Matei de la mama, am facut piata, am plecat cu sacosele si copilul mofturos cu un taxi pana acasa, i-am dat mancare si l-am adormit. Daca ma credeti, eram asa de transpirata de maratonul asta, ca imi storceai bluza...
Cat a dormit copilul (o ora), am facut curat (a mancat aseara pufuleti toata casa), l-am hranit la trezire si m-am apucat de mancare...
Cat am stat in bucatarie, a facut dezastru in dormitor...
Asta-i viata mea, sa nu credeti ca e doar o zi grea din intamplare. Cam asa o ducem...Si de aia vreau la serviciu.
Va rog sa ma scuzati ca m-am intins...
szivarvany spune:
Roberta - 

La noi e mai fain ... de luni pana vineri plec la 8 juma` si revin la 18 juma`, la 7 suntem in parc. Revenim pe la 21. Papam, baita, ne jucam cu ce are kef mandra. Somn. Io prima, ofcorz. Dak tati e acasa, toate decurg cu mofturi si teatralisme ... Sambata e cea maikkcioasa zi a saptamanii: la 5 intru in bucatarie, apoi merg cu mandra la plimbare si cumparaturi, fac curat, spal 4 ture, nani cand are kef d-soara, apoi plimbarea de seara. Duminik nu fac nimik, stam toata ziua in parc, revenim pt pranz si somnic, apoi inapoi pe teren. Atat. Asta e viata mea !
Uitai sa zic: taica`miu intre timp a devenit si el domn, nu si spala farfuria, nu stie sa aspire. Dak il rog pe sot sa faca ceva, pica cerul pe el si l dor toate. Sunt menajera, spalatoreasa, bucatareasa casei.
Si dak pana acum ne ducea sotul undeva k nu aveam masina sub kur, akum avem si masina, deci s a absolvit de toate problemele.
Ma scuzati si pe mine, dar tocmai am tras cearta zilei pe telefon cu husbandu` ...
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
leeloo2004 spune:
Intrucit vaz ca e subiectul zilei - va scriu si eu ceva ce am primit azi, din intimplare pe mail si e tocmai la subiect...
----- DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus,” Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat.”
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar, pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa. Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga,” Credeam ca te duci in pat.”
“Sunt pe drum,” raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in particular,” Ma duc la pat.”
Si o si face … fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA…( si nu am putea sa murim mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
SI APOI DUCETI-VA LA PAT!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.