Piticlonti de iulie-august 2004 (215)
Raspunsuri - Pagina 23
diana21 spune:
Io o bat pe tanti asta ca in plus, ma mai dau jos din pat de vreo trei ori sa verific usa, gazul, sa-mi pun cafeaua in filtru si sa scot butoanele de la aragaz. Si sa-mi iau pastila. Hi, hi, hi, eu incep sa ma culc de la ora 8 si ceva (ca ma scol la trei jumate), si aterizez in pat la unspe, invariabil!
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
kim222 spune:
'neata..Roxa mi-ai dat emotii acum ma gindeam sa te sun..
Io mi-s fericita ca acum pot suna in Ro de la job!
Mey io tot astept sfaturi cu privire la tort..hai sariti ca stiu ca l-ati facut mai multe dintre voi..sinteti sfioase?
Fetita cu pricina...cu paduchii americani..vine la cresa
in continuare..
Chiar nu cunoaste nimeni vreun instalator..
Monicule..hai ca mai este putin...Felicitari pentru engeza!!!
Gabi aici se merge pe ideea de early intervention...Sint convinsa ca veti avea progrese...Nu contest legatura cu dezvoltarea neurologica ...dar uneori chiar si numai un logoped poate face minuni..Cunosc un baitel care a inceput acum 6 luni sa merga la logoped. Acest baietel este de-o seama cu Uka...si nu zicea nici macar ..mama...Acum dupa 6 luni..deja stie 50 de cuvinte...
Dana bine ai revenit!!! Asa doarme si Uka...eu deja m-am obisnuit..Dar spre deosebire de Vic..el ma ia la el in pat nu vrea cu noi...ci noi la el:)) Sanatate ..si hai ca trece perioada de raceli!
Spel..felicitari inotatorului...Si noi ne pregatim de inot..
Lia..tu fi multumita cu Danut..este totusi atiti de cumintel...Ce te-ai face daca ai mami de Uka..si te-ar solicita non stop? Deci mereu se poate si mai rau...
ADela..nu stiu ce sa zic de facutul la olita...Uka cind a renuntat la pampersi..renuntat a fost ...
Roberta ai mai cautat alt job?
Carmen misto faza!
g_ioana spune:
Buna seara,cucuietele cu chef de vorba,la mine azi e zi full de ore asa ca va cetesc pe seara...da' fara neuroni
La capitol somn,noi suntem fruntasi la frichineala-maraiala,se culca la 21.30 iar la 6.30 este fresh
cu 3-4-5 maraieli prestate,la pranz se culca la 13 si la 14.50 ii suna ceasul de la poponetz si este in picioare![]()
La capitolul greutate,suntem tot in categoria tzantzar,14kg cu chiu cu vai si vreo 94 de cm, da'io-s multumita mananca bine si este in forma maxima....io-s de acord cu Carmencita sunt multi copii obezi,am un vecin cu 2 luni mai mic decat mandra si are 24 kg
Dar insa de o bucata de vreme este foarte pofticioasa....noroc ca noi nu mancam decat rar ciocolata alba,dar orice vede la reclame vrea si ea!
La capitolul femeia este facuta pentru cursa lunga sunt perfect de acord,meeii io cu un cupil,servici si casa n-am timp de coafor si alte alea decat daca fug de la servici.odata la juma de an
Olivia tare chestia cu paduchii...ii zic unei colege care vrea sa emigreze in America
si saraca a ramas socata!
Hai ca daca-mi mai aduc aminte mai revin
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Gabi, super faina povestea ... am citit si eu !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Olivia, ce pot eu sa-ti spun din experienta mea cu tortul este ca nici mie nu mi-a crescut blatul foarte mult, dar l-am insiropat cu mult suc de portocale si a fost ok. Si mi-am propus ca data viitoare sa pun mai multe cubulete de portocala in crema, ca alea au dat tot farmecul si sa fac crema din mai mult unt.
roller025 spune:
Offf, Gabi, fromoasa povestea...
Acu' io ce mai fac? Vicu s-a trezit cu 37.4 febra, care a crescut repede spre 38. A cedat la Nurofen, da' verdictul venit de la gradi e urmatorul: o amigdala cu puroi. Nu-l primesc pana luni. Maine mergem la pediatra. Iar. De abia terminasem cu infectia si cu antibioticu... si acum cred ca o luam din nou de coada
Nu mai vreau!
O seara buna tuturor!
kim222 spune:
Adela merci de idei!![]()
Ioana..eu v-as spune mai multe de America....dar mi-e frica ca va distrug imaginea idilica ![]()
Dana sanatate multa...io zic ca-s virale...si nu bacteriene problemele voastre...dar deja m-am obinuit...in Ri antibioticul este pe post de panaceu universal!
Au mai trecut din depresii...dezamgiri..?
Dorsilia spune:
Dana- sanatate Vicului, eu zic ca tre sa te calesti...pana se imunizeaza si el.
Robi- roaga-te sa nu fi luat raceala alor tai, macar.
Carmen- care zi maica, de umblat lelea? ca al meu aterizeaza acasa la 8 seara taman cu o ora inainte sa inceapa baile alor mici. Weekendul e administrativ-gospodaresc. Eu o sa semnez condica la aia dusi cu pluta, daca si numai daca nu se apuca amarata asta mica de mancat deocamdata. Si sa scape de infectia urinara odata !!! Azi a adunat 390 ml munciti, dar munciti din greu. Si poate mai bea vreo cativa ml la miezul noptii in cazul in care nu cade in somnul ala de noapte din care neam n-o trezim nici daca jucam samba pe marginea patului ei.
Danut, da, e cumintel saracul, ca am vazut eu altii cum sunt. Poate ca l-am tinut si eu in frau cam tare, de aia e asa. Fiind mereu singura cam cu toate pe cap, si inainte cand il aveam doar pe el, si in timpul gravideniei si acum cu asta mica, am fost mai autoritara, si totusi, el ma iubeste asa nebuna cum sunt. Nu l-am batut, dar l-am certat destul.
Adela, exact asa face si el cand se trezeste, trebuie sa ma prezint la patul lui doar eu. Daca mai vin si altii sau doar altii plange de se cutremura casa. Uneori loveste cu picioarele pe bunici daca sunt in vizita si intra peste el in dormitor imediat ce s-a trezit.
Nu stiu ce sa zic dar cel mai mult si mai mult ma consuma starea de sanatate, daca nu-s ok copiii mei eu is varza, n-am chef de nimic. Si asta mica ma tine in sah cam de cand s-a nascut. Carevasazica de 3 luni sunt capsata. Si va jur solemn ca daca o aveam pe ea prima asa cum e ea, cu mofturi la fiece masa, cu infectii urinare, cu probleme de luat in greutate, eu veci pururi alt copil NU MAI NASTEAM. Zau, fata asta a mea e tare greu de ingrijit, nu se lasa crescuta ca lumea. Uneori imi vine sa o inscriu neica la o cresa 8 ore zilnic si D-zeu cu mila. Ca acasa nu-i prieste dupa cate vad. In ultimele zile tot asta ma bate gandul. Par o mama denaturata dar nu mai suport. Nu mi-e greu sa fac fata tuturor sarcinilor ci mi-e greu s-o vad intruna disperata cand vin s-o hranesc, PT FIECARE BIBERON E O LUPTA PE CARE EU O CASTIG ARAREORI, cum nu ia in greutate, cum lunar tre sa-i bag antibiotic pe gat, plus vitamine ca altfel cine stie ce se alege de ea? o iubesc la fel ca pe Danut, dar ma dispera la culme
Azi m-a sunat o prietena sa-mi propuna sa-mi dea cateva plase cu hainute mici pt Andreea de la fetita ei de 1 an jumate ....ma credeti, nu ma credeti, am acceptat... DAR apoi m-am gandit daca mai are rost sa adun hainute pt ea, uneori ajung sa ma uit la hainutele ei in dulap ce i le-am cumparat de prin diverse locuri pt ca erau dragute si ii sunt inca mari....ma apuca plansul cu ele in mana si ma intreb daca va apuca sa le poarte vreodata

sunt convinsa ca pe lume sunt copii si mai vitregiti de soarta, a caror viata atarna de un fir de par, dar sunt aproape la fel de convinsa ca si Andreea mea e in pericol, ca nu e ca toti copiii, nu stiu inca de ce, degeaba am tot dus-ola analize si la medici. A detestat sa pape din prima clipa din biberon, sugea cu pofta doar la san, poate tocmai pt ca nu curgea mai nimic din el. Poate e vina mea, poate sunt copii care nu pot creste cu formule...![]()