Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Nici eu nu am mai ajuns azi la expo. Ce ziceti daca mergem luni? Cine mai vine? Poate asa ne cunoastem si noi.

Sim 15+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Oh, Irina, imi pare asa de rau
Ai grija de tine, fii tare !!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Irina stiu prin ce treci, am patit-o si eu in octombrie si e cumplit. Multa putere sa treci peste acest moment.
Am primit si eu rezultatul de la TT si e negativ. Mai am anticorpii pt RH in sapt 18 si rasuflu cat de cat usurata.

Sim 15+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irina, imi pare tare tare rau. Inca nu pot sa cred asa ceva. Sa fii tare si sa te ajute Dzeu sa treci peste asta. Cat despre morfologie...din pacate eu nu pot gandi atat de departe inca. Si la mine urmeaza un pas tare dificil.

Rox 15+si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Rox, am citit problemele pe care le-ai expus pe forum, dar mi-a fost si teama sa ma gandesc la asta pana nu am primit si eu rezultatul de la TT. Asa ca nu am scris nimic legat de asta, sa nu crezi ca nu m-a interesat. Am incercat sa nu ma stresez si sa nu imi fac ganduri negre ca sa nu il agit pe bebe. Sper ca va fi OK rezultatul de la amnio si o sa scapi de griji. Erai atat de optimista acum ceva vreme, iar acum te-au napadit gandurile rele. Te inteleg si iti doresc sa ai putere sa treci peste tot.
PS. Si sa ne vedem la plimbare in parc cu bebeii.

Sim 15+ Stefan
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara

Eu sunt pasare rara aici. Acum insa de 3 zile am reusit sa recuperez si v-am prins din urma. Imi pare rau, tare rau pentru fetele cu probleme. Si eu am trecut prin cateva momente de cosmar. Miercuri dimineata m-am trezit cu sangerare. M-am speriat ingrozitor. Am fost la dr in aceeasi zi. Am avut un hematom pe care l-am eliminat. Sper sa fie doar atat. Ideea este ca nu m-am linistit decat dupa ce l-am vazut pe bebita dand din manuta si i-am auzit bataile inimii. Acum incerc sa ma linistesc sa revin la normal. Si sa nu ma mai enervez la job. Uite ce se intampla cand uiti ca porti in pantec un pui de om si atat de asteptat pe deasupra.
Sfatul meu este sa lasati la o parte supararile si agitatia macar in astea 9 luni. Eu una mi-am invatat lectia.
si pentru toate .

isabeluta12+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

irina imi pare rau iubita!sa treci cu bine peste necazul asta si sa te intorci repede la odisee!
devylla,subscriu si eu la ce au zis fetele.nu cred ca trebe sa te ingrijorezi.numai daca apar dureri de burta si sangerezi mult! fata,sper sa fie bine!
maria, felicitari ptr. baietzel.sa iti traiasca!
roxana, ma bucur ca ai reusit sa iti faci programari.sper sa fie bine bebelusul si sa revii iar in forta!

fetelorrr,eu am o foameee.dar nu pot manca nimic absolut.mai am si o durere de cap de imi vine sa urlu!a inceput sa ma doara si stomacul,o sa fie o noapte romantica ptr. mine!
va pup,si facetzimi si mie pofta de ceva,sa pot hali si eu! ce facetzi bun de mancare pe diseara?

danielle 12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Danielle, eu ieri seara am mancat cartofiori prajiti cu salata de rosii, bineinteles acrita cu otzet si mi-a facut super bine, desi stiu ca nu sunt indicati cartofii prajiti, dar asta am avut pofta s amaninc si nu mi-a fost rau. Se pare ca i-au placut tare lui Bubu.

Vreau sa va intreb si eu daca stiti ceva de banane?
De vreo saptamana maninc cate 2 banane zilnic. Astea simt ca ma racoresc si imi fac bine. Oare sunt contraindicate in sarcina? Stie cineva ceva?

Nana, 13+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Nana, tu intrebi daca fructele ne fac rau sau bine? Eu cred ca am luat-o toate un pic pe langa, parca prea=prea ne facem probleme si pentru orice scama care se atinge de noi.

Daca si fructele si legumele ne=ar face rau, atunci ce ne-ar face bine: mezelurile si prajelile? Sau poate o bauturica spre seara..

sapt. 16 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Nana poti manca banane cate vrei, nu sunt contraindicate. Nu ti le recomand in schimb daca ai predispozitie spre constipatie.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput