Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 24
Sabina spune:
nana, sunt f bune bananele, au mult magneziu, pofta buna!!!
si eu am mancat azi cartofi, aveam de ieri 2 cartofi fierti in coaja, i-am curatat, taiat bucatele, pus un strop de ulei si bagati nitelus la cuptor.Si dupa aia am pus ketchup, ca sa fie si ceva e-uri acolo ![]()
N-am avut rabdare sa pun si-o ceapa![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Alé spune:
Irina, imi pare tare rau ca treci prin ce treci. Stiu foarte bine cum e si stiu cum doare. O sa-ti revii si nu trebuie sa fii puternica din prima zi. 
Anul trecut mie mi s-a spus ca sarcina era oprita din evolutie la 14 sapt (eu aveam 17), lucru imposibil, pentru ca cu doar citeva zile inainte facusem o eco si totul era ok - cu ascultat inima, facut poze, etc, deci nu ma puteam insela. Cind l-am intrebat pe dr, mi-a zis ca dupa ce fatul moare, intra intr-un soi de remisie, se micsoreaza, organele se deterioreaza si de asta pare sarcina mai mica.
Deci e posibil ca tu si alinush sa fi dus sarcina pina zilele sau saptamina trecuta, mai ales ca imediat ce corpul simte ca e ceva in neregula, va incerca sa elimine. Si cum voi n-aveati nimic, e posibil sa fie un eveniment foarte recent.
Stiu ca nu e incurajator, dar incerc sa va dau o explicatie pt faptul ca n-ati simtit nimic...
Cat despre confuzia intre o sarcina unica si una gemelara mie mi se pare imposibila, mai ales la primele ecografii, cind sunt doo bobite in loc de una. Ce sa mai zic de sapt 10 cind se pot vedea clar doua capusoare, nu unul. Asta zau ca nu inteleg.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
danielle02 spune:
nana, cartofi prajitzi
si eu mananc banane.sunt bune,nu am auzit ca iti fac rau.de aici se trage si constipatia mea...![]()
sabina, si mie imi plac cartofii fierti in coaja.numai ca eu ii mananc calzi,cu ulei si sare
.acum nu am mancat de multisor,nu am putut.
danielle
12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Sabina spune:
stati savedeti ce-am auzit de cartofi, cica cel mai bine e sa fie fierti fara coaja, in apa deja fierbinte, ca sa reduci la minim pierderea de vitamine.
mai sunt buni cu unt, eu asa ii dau sofiei care nu suporta sa vada piureuri, ci numai bucatica de cartof si peste ea bucatica de unt.
eu azi tin post, asa ca seara voi manca sarmalute de post cumparate, ca n-am rabdare nici timp sa le fac....iar pt maine planific salata de varza cu pulpita de pui la cuptor.Si bineinteles, acrita bine salata ![]()
Interesanta explicatia lui Ale, dar m-a bagat nitel in sperieti, mi-am dat seama ca sarcina o poti pierde in orice secunda.....of, dar nu ma mai gandesc.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Va tineti bine? Am primit de la Genetic Lab ultimul TT facut. Si e NEGATIV. Este risc de 1 la 528. Spuneti voi ce naiba sa mai cred.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Sabina spune:
Roxana, sunt pilaf!!!
e o veste nemaipomenita, suna repede la Badiu sa-i zici!
Si ti-au dat asa repede rezultatul?
mai ca-mi vine sa fac si eu acolo testul ,da nu voi avea ecografie recenta, ca fac abia joi 29 si luni pe 2 am programare la badiu.....
Sabina si
danielle02 spune:
roxana,iubita...ce ma bucur ptr. tine!!!!!!!! Dumnezeu s-a indurat de sufletzelul din burtica ta! mai facut sa plang de emotie. ai grija de tine acuma si incepe iar sa mananci.ptr. puiutul din burtica.nu te mai stresa! 
danielle
12+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
mirella76 spune:
Sim la fel am facut referitor la situatia Roxanei si eu am tacut malc am suferit pentru ea si m-am temut pentru mine caci asteptam rezultatul de la triplu test deja facut.
Roxana chiar vroiam sa te intreb astazi, dar am ezitat cand te-am simtit atat de decisa pentru amnio,daca ai luat rezultatele la toate testele refacute ca facusei parca mai multe.
Sunt alaturi de tine ferm convinsa fiind ca totul se va rezolva. Sunt poate si putin sau mai mult curioasa cate dintre testele facute de tine vor iesi pozitive si cate negative.
Vroiam sa te intreb azi daca nu vei face amnio dupa ce vei sti rezultatele acestora.
Tu poti face alegerea cea mai inteleapta..

Burticute va urez weekend placut sa aveti grija de voi, dar mai ales de bebei si sa nu mai avem vesti dureroase...

mirella
16+
cecilia L spune:
Roxana ma bucur pentru vestea pe care ne-ai dat-o, desi cred ca pe tine te-a bucurat dar in acelasi timp te-a pus intr-o si mai mare incurcatura, fugi la doctorul tau si vezi ce zice. Bafta
Danielle sa sti ca si eu am probleme cu constipatia, le-a avut si inainte de sarcina si le am si acum. Dr.Cezara Bucur de la Giulesti mi-a recomandat sa-mi pun supozitoare,dar nu-mi aduc acum aminte de care.Sunt cele indicate pt copii dar mie mi-a dat pt adulti. Imi aduc aminte si iti scriu.Bananele intradevar constipa, dar nu cred ca asta este cauza, eu nu mananc banane, mananc foarte multe mere si pere. Astea ii plac lui bebe al meu......eu care mancam portocale acum nu ma mai ating de ele decat rar de pofta.
cecilia
Roxana_G spune:
Amnio voi face oricum, este o decizie finala la care nu revin. Am nevoie de liniste, am suferit prea mult, si asa pot fi sigura ca e ok. Acum nu prea mai vrea sotul meu sa fac amnio, si nu voia inca inainte sa afle de testul asta. El are o parere f proasta despre analize si ecografii la noi.
Luni seara voi avea probabil inca un test, si pana miercuri inca unul. La CMU nu stiu cand va fi gata, va voi spune.
Pe doctor nu il mai sun ca el nu a fost de acord aa repet. O sa vb cu el marti cand ma duc la Municipal, poate mai am un vreun test pana atunci.
Dar vedeti, grija mea acum nu sunt testele, si nici nu au fost, ci eco la Iosup m-a dat peste cap.
Pupici si weekend placut.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]