Mamici de septembrie - octombrie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
Roxana_G spune:
Offf puii astia, cand ma ingrijrez de cel dn burtica, cand de pitica mea care a facut iar febra peste 39. Ca la balamuc.
Voiam sa va zic ca m-am mai linistit si cu chisturile alea, am tot citit pe net si de regula se resorb singure pana la 28 de saptamani. Cazul nefericit ar fi cand se datoreaza trisomiei 18, cred ca de aceea au zis Iosup si Badiu sa fac amnio. Insa riscul la trismia 18 mi-a iesit la ambele mai mic de 1 la 10000 si oricum cica la trisomia asta BHcg e mic si nicidecum mare.
Asa ca pana la urma sper ca puiul meu mic este de fapt sanatos, si mami o sa faca amnio oricum ca sa stam linistiti de tot.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
myral spune:
Roxana ma bucur pt tine si poate acum te-ai mai linistit si daca iese bine si la celelalte teste si la eco vorbeste totusi si cu doctorul daca a fost o gresala primul test nu merita sa mai faci amnio (dar pt linistea ta tu stii ce e mai bine).Ale si Mandarinuta m-ati speriat putin cum sa se opreasca in evolutie la 17 saptamani? Mi-e si frica sa intreb de ce. Credeam ca de la varsta asta incolo ne mai putem gandi doar la o nastere prematura. Ce bine a fost la prima sarcina cand nu stiam mai nimic si am stat linistita toata sarcina fara nici o problema si habar nu aveam cate se pot intampla!Myral
15+
Berarpiri spune:
CRISTINA85SS multumesc pentru informatiile despre analize.Vreau sa te intreb 2 lucruri:
1.Ce fel de eco ti-au facut prima data?Abdominala?
2.Este o perioada anume cand se fac analizele despre care vorbeai?
Eu oricum voi astepta pana peste 10 zile,cand voi face prima eco(daca eco va fi buna,le voi face).Sunt putin ingrijorata,dar ma mai linisteste sotiorul,ca voia lui DD nu o putem schimba,daca e sa se intample ceva,se va intampla oricum.Are dreptate,si incerc sa fiu optimista.
ROXANA ma bucur pentru tine,vei vedea ca va fi bine.
berarpiri
9+
berarpiri
Sabina spune:
Sanatate Alexandrei, Roxana!!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
devylla spune:
Buna dragele mele,
Roxana ma bucur ca testul a iesit negativ.Doamne ajuta!
Nana si eu pap banane,si am inteles ca sunt foarte bune in timpul sarcinii.
Multumesc tutror care m-au incurajat.Acu' m-am mai calmat si eu...ca ieri am fost distrusa.Acum cand imi amintesc imi dau seama ca a fost cam deplasata reactia mea,dar asta e...deh,prima sarcina+internet 24 din 24 la dispozitie![]()
Si ca sa continuam frumos cu sarcina,se pare ca beblului nu ii place pielea de pui fiarta...m-a trimis urgent la toaleta,in timpul pranzului![]()
Sabina Y.
14+
japonia prin ochii unui amator
mag2007 spune:
Irina,imi pare sincer frau de ceea ce ti se intampla...nu am cuvinte...
As vrea sa te rog daca ai putea sa-mi cedezi mie progr de la dr Pop;si eu am vrut sa ma programez la el dar din pacate nu mai erau locuri decat in iunie....
Sa te ajute Dzeu sa treci peste momentele astea...imi pare sincer fffrau...
afibebe spune:
salutare tuturor.
of mai fetelor va citesc zi de zi si credeti-ma ca sunt tot mai panicata de ceea ce se poate intampla.
eu pe 22 martie adica joi merg la eco si voi avea 16 sapt si 2 zile.
acuma sunt agiotata rau si mi-e frica sa nu imi zica si mie ca e ceva rau cu bebe.
ultima ecografie am facut-o la 11 sapt si 6 zile.
oare daca e o sarcina oprita in evolutie sau vreo problema nu ar trebui sa apara ceva scurgeri rosii?
sincer va spun ca sunt speriata rau de tot.
nici nu mai am putere sa mai fac ceva.
Doamne ajuta-ne la toate sa ne fie bine si noua si bebeilor pe care ii asteptam cu atata drag.
ce parere aveti?
cum se prezinta o sarcina oprita din evolutie???
apar ceva semne???
va rog mult de tot dati-mi un raspuns ca simt ca imi pierd rabdarea si linistea.
va pup si aveti grija de voi.
AFIBEBE
15+
irinabobe spune:
mag programarea mea la pop e pe 24 mai. daca te ajuta ti-o cedez cu placere insa cu rugamintea sa ma lasi pana pe miercuri sa scapt de chiuretaj pt ca deocamdata sunt atat de speriata de chiuretaj incat nu pot sa vad mai departe de aceasta zi.
afibebe nu inseamna ca daca unora li s-a intamplat atunci ti se poate intampla si tie. stai linistaita si nu te stresa degeaba ca il superi pe bebe de pomana. eu nu am avut nici o sangerare desi sarcina este oprita in evolutie de 3 saptamani. acum sper sa nici nu se declanseze pana luni sau marti cand ma duc la chiuretaj.
Sabina spune:
si eu sunt necajita, am dat telefon la busteni si Sofia are 38 si ii curge nasu
:(((
Irina(bobe), iti tin pumnii sa n-ai complicatii.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Multa sanatate Sofiei! O sa fie bine. Uite si noi am decis sa ii dam antibiotic Alexandrei. Ea a mai avut un puseu vinerea trecuta si doctorita a zis sa ma asteptam cu antibiotic. Insa dupa 39.2 aseara, azi are iar 38 si nu scade de a naibii febra. Asa ca...Sabina, nu te necaji, mai racesc copiii, o sa ii treaca Sofiei. Ce am patimit eu cu Alex anul trecut, a fost vesnica racta din februarie pana in iunie. Acum am experienta, recunosc imediat ce e dupa febra, simptome, etc. Dar uite ca tot aia e, ca tot raceste si nu mai scapam de asta pana la vara cred.
Afibebe, lasa pesimismul si nu mai gandi asa. Ai vazut ce am facut ca am tot cobit. Gata. Sarcina ta e ok, BB e bine. Si sa stii ca ii faci rau BBlusului cu asa agitatie din partea ta. Al meu de abia s-a potolit mititelul dupa stresul de zilele trecute.
Myral, o sa fac amnio cu orice risc pana la urma. Desi sunt linistita ca va fi bine. Trebuie sa imi iau grija asta de tot si sa fiu si eu linistita.
La noi e liniste. Alex cu febra iar, insa mai putin. De azi antibiotic. Am fost si afara putin, era asa frumos in parc si mirosea a flori. Am trecut si pe la biserica. BB e linistit, misuna acolo insa mai ponderat.
Haios e ca mananc aproape numai fructe si legume, eu care nu le suport. Laptele pe care il ador, si pe care il beam cu Alex minim 1 litru pe zi, il beau acum fortat. Singura chestie dulce pap dimineata cereale Nestle. In rest nu suport nimic. Ieri am mancat un kg de kiwi, o gogoasa si o salata imensa cu salata verde, rosii, ceapa si ridici. Ah, si 2 banane. Lumea din jur care ma stie cu lactatele si carnea se cruceste.
BB e cam vegetarian. Mai ciudat insa ca am slabit iar un kg, cel pe care abia il pusesem. Sigur ca ma bucur ca nu am asa multe kg, insa imi fac griji legat de asta. BB nu cred ca sufera din moment ce e cu 7 zile mai dezvoltat, insa nici euthyrox nu mai iau si nu pricep ce se intampla. Mama zicea ca mi-a scazut fundul
. O fi de la supararea de zilele astea.
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]