Sezatoarea canadiana (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Si noi avem deja un inceput de primavara SUPERBA! Ghiocei, branduse si micute fori galbioare (a caror numae nu-l stiu). Am avut o sapt cu un soare minunat (desi cu ceva dinti - aprox 6-8 grade Celsius) si vant cu miros de pamant reavan si iarba uda. Daca reusesc astazi sa fac niste foto o sa-mi fac un albumas pe webshots sa va arat un picut de primavara suedeza. Anul trecut iarna a fost de 6 luni... anul acesta doar de 2 luni :-)
Va urez un weekend placut si linistit,
Lorelai

"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Salut fetelor ! ce ziceti de viscolul asta ?
Vreau sa va intreb si eu ce faceti voi cu copilasii de 5-6 ani pe perioada vacantei de vara ? Ati avut experiente cu camp de jour ? cum este, ce trebuie sa aiba sau ce nu trebuie ? am vazut ca sunt campuri cu 150 si plus pe saptamana si am gasit unul pe langa noi si cu 180 pe toata vacanta.
Astept pareri, sugestii, idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Salut!
Ce mai faceti?

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

nelia, multumim de amanunte legate de pasapoarte....deci pana la urma trebuie si acea declaratie...ofof, daca e musai...
dar eu nu ma grabesc cu pasaportul , asa ca daca trimit totul prin posta, stiti cumva cam cat dureaza pana il primesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Carmen,

cel mai bun camp de jour mi s-a parut cel de cartier, de la centrul de loisir de la 2 pasi de noi, mult mai bun decit cel de la tennis 13, camp cu mofturi si al naibii de scump (200$/saptamina) unde a fost inscris vara trecuta, in ultima parte a vacantei; la campurile de cartier sunt monitori studenti, elevi de liceu mai mari care se ocupa foarte mult de copii, al meu cel putin s-a simtit excelent, au si grija de ei; la ailalti de la tennis 13 si-a pierdut juma din haine si din lucruri, pe care nici nu le-am recuperat de la cutia lor cu haine ratacite (ma intreb si acum unde au disparut ditamai doua prosoape de plaja de la winners, cidn piscina lor e in interior, deci nu avea cum sa le lase hai-hui....)

neajunsul cu camp de jur e ca maninca toata vara hrana rece-sandwich din pachet, nu au cafeterie

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Buna, fetili, va multumesc tuturor pt. tot, eu sunt fff ocupata we asta, dar toata nebunia asta nu va mai dura mult. Incepand din luna aprilie voi lucra mult mai putin. Casa we asta nu am apucat sa caut, numai Sibin se ocupa de asta.

Denizelu', nu stiam ca citesti sezatoarea.
Oana, merci mult este f draguta. O sa ma uit pe ap. respective.

E infiorator de greu cu iarna, ieri am fost in Valleyfield, la granita cu USA, din nou, si era sa ramanem in furtuna de zapada, cu cauciucuri de iarna si lanturi la roti cu tot. Opream la fiecare depaneur ca sa ne cumparam cafea calda si sa simtim acele de gheata de afara pe obraji, totul ca sa nu adormim de oboseala. Am trecut printr-un tunel de zapada si de cateva ori nu am vazut nimic pe autostrada nici macar la 3 metri in fata.

Bine ca am scapat cu viata, desi weekendul nu e inca terminat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

va salut si eu, nu stiu daca sunt pe subiectul care trebuie dar asta e: o caut pe colega mea de banca din generala, nu mai stiu nimic de ea de vreo 10 ani cel putin, auzisem ca e in canada, daca o mai fi valabil, poate o stie cineva? NUTA (cu tz, numele dupa casatorie nu-l stiu) ANCA STELUTA din piatra neamt, sc. g-la 3, liceul rares, facultatea (nici asta nu stiu care) a facut-o in timisoara de unde e si sotul parca, are un baiat, care acum cred ca e mare..., anca are 36 ani, a facut dans sportiv, bruneta, cam 1.70, va dau detalii ca la politie dar ....chiar vreau sa stiu ce mai e cu ea, si mama ei se mutase din piatra...
mersic
va pup

poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Ana multumesc mult pentru informatii. Si eu am langa mine un camp, ieftin, la un centru de loisir de cartier si nu stiu daca ar fi bine sa-l inscriu aici sau sa-l inscriu la unul "cu fite", de ex am vazut unul organizat de Facultatea de muzica de la McGill, care m-ar costa 700 pentru 4 saptamani. Iar chstia cu masa de pranz mi se pare chiar o porcarie, cand au pretentia sa ceara atitia bani si nu pot asigura o masa calda copiilor.
Altcineva nu a mai avut experiente cu campurile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ira ai fost salaberry de Valleyfield? Frumos oraselul. Noi am fost de mai multe ori, in special la meciuri de hockey de-ale lui Seba.

Ce ziceti de "primavara" de afara?

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multumesc de ponturile pentru poza de pasaport. Cred ca o sa mai asteptam un pic sa mai creasca Isabella, sa faca macar 3 luni. La Seba imi aduc aminte ca l-am tinut eu in brate, asa ca am iesit si eu pe fundalul pozei, dar mai gandeam eu ca in Canada sunt mai stricti. Sper sa reusim sa o facem pana la urma!

Uitati www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2590881077e13ed11375e2" target="_blank">aici un mic filmulet de azi cu Isabella la aproape 6 saptamani.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput