Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 31
nelia spune:
Imi spuneti si mie de ce ce credeam eu ca Pastele ortodox e pe 15 aprilie!?! Azi mi-am dat seama ca e si al nostru! Nu mai am nici o scuza, acum trebuie sa sa-mi pregatesc temele si examenele noaptea, ca ziua trebuie sa pregatesc Pastele! Of! Si iarna asta...
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Mona_B spune:
Salut tuturor!
Intru sa va urez acum Paste fericit alaturi de cei dragi ca intru in febra pregatirilor si n-o sa mai ajung s-o fac.
Noroc cu sotul care e mana mea dreapta la gatit, uneori ii reusesc retetele chiar mai bine decat mie.
Joyeuses Paques, Froehliche Ostern, Happy Easter tuturor, va pup!
Mona_B spune:
Am o intrebare, voi ati gasit leustean aici, daca da,la ce magazine/ori marketplace? Mai caut borsh tot pentru ciorba de miel, insa mi-am cam pierdut speranta sa gasesc asa ceva. In final, ma consolez cu zeama de lamaie, tot e mai buna decat otetul de vin.
Ktrinel spune:
m-am lenevit de tot la scris de cand cu iarna asta care nu mai pleaca
podeanu, vorbesti de biserica de pe Andre, sau asa ceva (parintele Daniel Sandu ) eu alta pe langa Taschereau nu stiu.
as vrea sa vin si eu , vineri seara sau sambata sa imi impartasesc fetita. sper sa ne vedem. de recunoscut ...trage-ma tu de maneca ca eu nu stiu daca te recunosc . ia sa ma mai uit la poze inca odata.
ana, bravo pt schimbare, chiar daca pe ultima suta....dar merita sa schimbi macar locul...bafta si sper sa te simti mai bine acolo! nu vrei sa il trimiti pe Tudor sa mai plimbe carutzul ?...daca tot nu stii ce sa faci cu el ...saracu' o fi saturat si el de atata bulgareala....
daiopri, si eu m-am integrat ff bine si nu imi pare rau deloc (sa ma rog , aproape, ca nu exista locul ideal)f bine a zis Ira , conteaza enorm mediul in care te invartesti...iar legat de discriminare, eu zic ca nu e corect sa pui pe seama asta insuccesele de aici, stau marturie atatea povesti de succes, si totusi cele pe care le auzi mai des sunt "celelalte", ca asa e in viata mai repede auzi vestea prosta decat aia buna. citeam mai deunazi de niste emigranti din belgia, unde stiti ca se vorbeste franceza si flamanda (a naibii de grea, macar ca pronuntie, si tot e grea) si la joburi era clar ca le cereau pe amandoua, ei nestiind insa decat franceza...nu e canada singura tara cu 2 limbi (si astea dintre cele mai accesibile) dar hai ,mai povesteste-ne de la voi de acolo , de pe cealalta coasta...oara esti singura din vancouver pe-aici, sau mi=a scapat mie? aveti magazine romanesti acolo? si nu te zgarci la poze ...fetelor care va mai plimbati ( de preferinta prin locuri insorite), mai bagati poze sa ne clatim si noi ochii...ca ne-am saturat de AALLBB.
nelia, ce ziceai ca studiezi tu? bafta ... ca se pare ca ai nevoie...nu te invinovati ca data in care cad Pastile, e din cauza vremii..
vai, fetele, eu inca nu am curajul sa ma apuc de cozonaci...ca nu am decat reteta de la mama, care e cu framantat tzspe ore ....a adevarat ca si ies ...minune.
ma duc sa rosesc ouale...le-am ales pe alea fara stampila...
mergeti la Inviere? Care, pe unde?
Lorelai spune:
Am deschis capitol nou 60.
Happy Easter everyone.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****