Sezatoarea canadiana (59)
Raspunsuri - Pagina 17
khristin spune:
Corina, asa e...Vegasul e un oras de vizitat in doi fara copil, a noastra a ramas bine merci cu bunicii acasa, si nu prea ne-a dus lipsa . Cat despre spectacole, pt. ca biletele se vand cu o viteza fantastica, n-am apucat sa vedem decat Cirque du Soleil, pe ultima suta de metri...data viitoare ne planificam mai bine
Ira, ma bucur ca ai devenit propitara , s-o stapanesti sanatoasa fara sa te stresezi sa o platesti ...uita de asta, ca se rezolva...bucurati-va voi unii de ceilalti, ca primul pas a fost cel mai greu, urmatoarele 10 case vor fi doar proceduri rutinale.
Sa traiesti, hai ca beau in cintea ta si la mai mare
Cristina
noi si poze mai noi
oanagabriela spune:
Despre depresia de iarna: noi mergem dupa pricipiul "cui pe cui se scoate", asa ca asta seara am fost la patinaj...Macar nu mi se mai pare asa neobisnuit ca ninge de "Buna vestire"...
De la anul incercam sa reluam skiul (abandonat de multi ani), poate reusim sa o contaminam si pe junioare si asa va trece iarna mai usor.
Ira,
Noi votam cu liberalii, in contextul Quebec-ului parca sint cel mai mic rau...Dar este adevarat ca este ca in Caragiale, daca asculti ce se spune la TV, mori de ris (sau de plins???).
Ira spune:
Carmen, m-am uitat la superbele voastre poze care n-au nici in clin nici in maneca cu vreo depresie. Sunteti mai frumosi si mai infloritori ca niciodata. Fluturii aceia de unde i-ai cumparat ? Unde ai vrea sa te muti la anul, California sau Australia ? O sa aveti cetatenia pana la iarna viitoare ?
Eu as vrea doar sa am multi bani sa-mi permit vacante si weekeenduri departe de frig, dar deocamdata sunt departe de asa ceva. Imi ramane doar sa ma uit la poze si la filme cu soare.
Cristinu', da' norocoasa mai esti, dupa ce ca te duci la Vegas te mai duci si singura cu cheri, mda, imi imaginez ca nu prea ati avut timp sa va plictisiti....
Oana, p-astia-i avem cu astia defilam. Si io tot cu liberalii is, noroc ca nu ma intreaba nimeni, asa c-am scapat de-o grija. Conform acelasi principiu cu-cui pe cui, ce zici(eti) de o intalnire duminica viitoare in parcul Joyce, Outremont ? Poate mai cooptam si alte mamici. La ora 11 e ok ?
Stiu ca sunt si mese si am putea face un mic picnic in caz ca nu ne ninge.
columbiana spune:
Ira,
eu semnez (una mama+ odrasla si eventual tatic) prima pentru intilneala de duminica, ca cine-stie daca mai prind alta inainte de plecare si pe multe fete nu le-am cunoscut decit virtual.
Ana
carmen77 spune:
Multumim de complimente.
Fluturii sunt de la Gradina Botanica din Montreal, am fost la expozitia cu fluturii in libertate, Matei a fost tare incantat, singura chestie ca incerca sa ii prinda tot timpul , asa ca am fost politist.
Io ma inscriu pe lista cu intalnirea, tre sa ma mobilizez si eu sa mai ies din scorbura din cand in cand .
Si ca sa iti raspund la intrebare, Irina, nu, targetul nu e america de nord, ne-am hotarat pentru Dubai, cald tot timpul anului si bine platit, si chiar un pic mai aproape de Romania , concedii mai bune, etc, etc.
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
nelia spune:
Eu as veni la intilnire, dar nu pot la 11, ca are Agata dans. Si inca nu am aflat cind e comepetitia de patinaj, saptamina viitoare are pregatire pentru prima competitie la care va participa. Ieri si astazi au fost zilele spectacolului final si nu te mai intelegi cu ea, e artista!!! Deci, daca aceasta competitie nu e duminica si vreti sa ne intilnim pe la vreun unu asa, noi am veni (Agata are salsa de la 11.30 la 12.30).
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
carmen77 spune:
Eu din pacate la ora 1 deja nu mai pot sa vin, Florin lucra sambata si duminica de la 4 dupa amiaza pana noaptea, si are nevoie de masina ca sa ajunga la servici, pentru ca trenurile nu circula dupa 12.30 noaptea, el pleaca de acasa pe la 2.30, max 3, asa ca nu are rost sa vin pana in centru la 1 ca sa am numai de unde pleca. Plus ca Matei are in fiecare zi somnul de pranz de la maxim ora 2, mai tarziu nu te mai intelegi cu el. Deci daca ramane de la ora 11, vin, daca e mai tarziu, la intalneala urmatoare .
POZE NOI
laurajr spune:
Carmen77, succes la planul de relocare...mmmm,va invidiez, soare, caldura, shopping, poate munca .
Ziceai ceva de niste becuri, care-ti maresc optimismul, stii cumva cum se numesc si unde se gasesc ? Ca tare bine mi-ar prinde !
carmen77 spune:
Laura, uite www.fullspectrumsolutions.com/natural-lighting.htm?sc_cid=166&s_kwcid=natural%20light%20bulbs|377412556&gclid=COWM9tr-kIsCFQGPWAodbQLZWg" target="_blank">aici luminile despre care vorbeam. Un bec e cam 10 dolari, nu e ieftin, dar toata lumea zice ca merita toti banii. Despre Dubai, pai ma duc sa muncesc, dar nu ma deranjeaza ca am caldura tot anul si is mai aproape de Europa .
POZE NOI
Podeanu spune:
Khristin, superbe pozele de la Las Vegas, cred ca a-ti avut o vacanta pe cinste ca doi porumbei..
Fetelor am si eu o intrebare la voi: cunoaste-ti pe cineva care si-a dus masina in Rominia ptr vacanta? Incerc sa compar costul unei masini de inchiriat in Ro (7 locuri) cu transportul vanului meu acolo.
Dana si gemenii