Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare la toata lumea!

Mary, cind plecati? De multe ori m-am gindit la plecarea ta
Kristina, bafta cu team buildingul! Si te rog sa-mi spui ce locatie ati ales, ca imediat ma apuc si eu de cautat loc pentru petrecerea de vara a firmei.

O sa ma uit si in mailul comun la copilasi, cit de curind.

Eu nu i-am mai dat suzeta acum 2-3 saptamini, dar n-a comentat deloc. La noi nu exista pasiune pentru . Cu scoaterea biberonului am incercat o data, dar am abandonat .. de lene. Ca sa-i dau laptele in cana (fara cioc) trebuie sa stau linga ea in bucatarie, sa mincam impreuna - in timp ce cu biberonul e mai comod, il bea singura prin casa. O sa ma mobilizez in 1-2 luni. E cineva care nu mai da deloc biberon la copil?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana , eu nu ii mai dau nimic lui Tudu cu biberon de lunea trecuta .Acum stau sa ma gindesc daca nu cumva crizele astea de isterie le face si din cauza asta Inainte il calmam imediat dindu-i suc sau ceai cu biberonul .

GABI28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata tuturor,

raportam operatiunea suzeta esuata....a adormit andrei cu suzeta taiata dar s-a trezit dupa vreo doua ore plangand in hohote....si mai mult de gura sotului care mai avea putin si imi spunea ca sunt mama denaturata de chinui copilul asa...m-am dus si i-am dat suzeta buna...o sa vedem mai incolo, sotul tot zice ca e mic inca....desi eu sunt de parere ca mai repede scapa de ea acum decat cand e mai mare...

Ioana, eu lui andrei nu-i mai dau biberon deloc deloc din octombrie...el bea din beaker de pe la 9 luni dar mai tineam si biberoanele ca plan de rezerva...dar din octombrie am renuntat cu totul la ele...e adevarat ca andrei e cam puturos si de multe ori ca sa isi termine lapticul trebuie sa ii tin eu beaker-ul....

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Meme, asa au esuat si la mine multe planuri. Din cauza sotului care nu suporta sa sufere fi'su deloc si sa nu verse o lacrima.
Deci eu mai intai lucrez puternic la psihicul sotului si abia pe urma ma apuc de educat copilul
Am mai incercat aseara sa-i dau lapte simplu si mi l-a scuipat cu mare arta drept in ochi. Si pe urma daca ma vedea ca vin spre el o lua la fuga. Asa ca pas.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Gabi, multumesc! Acum ca ai zis de nervi, parca imi amintesc si eu ca era mai nervoasa miruna in zilele fara biberon ...
Meme, fain ca ai scos biberonul. Am cautat pe wikipedia ce e aia beaker, am vazut ca e un pahar. Mi-ai dat sperante sa incerc din nou.

Mergi la inceput

Ioana, beaker-ul e canita cu cioc...cel putin asa i se zice pe aici...eu am unele de la Vital Baby, poza www.jump.co.za/Product/Three-Steps-Trainer-Cup-220ml-906245.htm" target="_blank">aici.
Are inca doua accesorii, un capac cu doua gaurele dar nu prea l-am folosit pt ca andrei scutura canita si ar face lapte peste tot, si inca un inel care se fixeaza pe cupa, asta ar fi pentru ultima etapa, cupa devine practic un pahar....

Pupici

Mergi la inceput

Eu am avut initial niste canite de la Fisher Price care ar fi trebuit sa fie spillproof dar nu erau...in consecinta nici efortul de a bea din ele nu era f mare...cu ele s-a invatat prima data andrei, apoi cand am revenit aici dupa vacanta din Ro le-am cumparat pe cele pe care le foloseste si acum si care intr-adevar sunt spillproof...
Eu il mai pacaleam dandu-i la inceput beakerul si ce nu mai voia sa bea din beaker ii puneam in biberon...asa l-am dezvatat treptat de biberon, desi in unele seri cand era fff obosit ii mai dadeam si biberonul, dar pana sa se nasca Ana....De cand s-a nascut Ana, adio biberon pentru andrei....

Mergi la inceput

Meme, am inteles. Eu vreau sa sar peste lapte dat in canita cu cioc sau cu gaurele (avem si noi "instrumente" de genul asta) si sa bea direct din pahar. Miruna isi da capul pe spate si bea tot din canita cu cioc, dar eu vreau sa desfiintez si "ciocul".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

mihaela_specht, ha ha ha, este tare frumos, cu ce program ai realizat pozele??

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Frumos ai lucrat acolo Mihaela.Si pozele is frumoase,da mai frumos e personajul principal.

Ioana,Mihnea n-a baut cu bibe ca nu stie.Acum isi bea laptele(si restul lichidelor)cu paiul.Are niste pahare,care au capac prevazut cu pai.Cred ca stii despre ce vorbesc ca-i plin in magazine de ele.

Mergi la inceput