Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 4
codruta_grg spune:
Dory, ti-am zis ca si Petra a vizionat filmuletul vostru si glont a fost la scaunul de masa sa scoata perna Cand i-l mai pun, sarim peste partea aia, poate uita
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Dory232002 spune:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
gabiarama spune:
Am si eu o intrebare ca sa pot ajuta pe o verisoara de-a mea .Are un baietel de 1 an si citeva zile si trebuie sa ii faca vaccinul.Pina acum a urmat schema de la stat ,dar pentru ca tocmai a avut ceva probleme de sanatate (enterocolita) vrea sa ii faca pe cel cumparat din farmacii .Ce anume trebuie sa cumpere ?Priorix cumva?
Eu lui Tudu la 1 an i-am facut varianta de la stat pt ca spunea dr ca nu se gasea in farmacii vaccinul .De aceea nu stiu ce trebuie facut .
GABI28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
locca spune:
Gabi, eu la 1 an i-am facut priorix-ul (ROR) si apoi pe la 1 an si 4 luni infanrix. Nu stiu care se face la 1 an, dr. lui Matei le-a facut in ordinea asta, dar parca tin minte ca au fost copii la noi in grup care le-au facut in ordine inversa.
Nu pot sa nu remarc cele 28 sapt. Uau! Ce putin mai ai si o sa tii iedul 3 in brate
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Gabi, ce scump e, are buzita de sus rasfranta, o sa fie un frumusel!
De la noi toate bune, nu a inceput inca sa citeasca, in schimb da sa cante dupa muzica de la teveu (aia care o inspira). nu mai zic ce da din fund, artista o facem...
Aseara am probat-o cu garderoba noua si am impachetat-o frumos si am pus-o deoparte. I-am luat haine de 12-18 luni si ii sunt toate mari, inoata in body.uri si in pantaloni, eu nu stiu ce sa ma mai fac cu tzarul asta de copil, e alt soi? Ce fac astia haine asa de mari, ea are deja 17 luni, deci ar trebui sa ii fie bune cred ca la toamna sau la anul o sa ii vina si uite asa, tot cu hainele de 6-9 si 9-12 ne imbracam, halal shopping am facut si eu. Si ma dispera ca abia acum a facut 10 kilograme si 20 de grame si mananca exact atat cat manca si la 8 luni, nimic in plus si nimic ce ar putea sa ii strice silueta...mai avem pana la un mic dejun cu sandvisuri.
Ce tare e Miruna ca se duce singura la nani! Visez si eu la acel moment, acum, desi sunt norocoasa ca doarme toata noaptea singura la ea in camera, trebuie sa stau cu ea pana adoarme, nu o pot lasa singura si sa plec ca face urat Si stau eu si cate o ora cu ea, timp in care se hlizeste la mine, imi trage picioare in cap si ma trage de par, apoi vine ta-su si in 2 minute o adoarme. De acum il fac responsabil cu adormirea copilului.
Valen, poze noi cu Sara nu ne dai? O sa vorbeasca in franceza poate, direct! O sa va dea lectii, hi hi...
mihaela_specht spune:
piticodrom
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
gabiarama spune:
Aaaa , am uitat sa va spun ca azi Tudu s-a trezit la 5 ,30
GABI28+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
mihaela_specht spune:
fetele daca aveti chef uitati-va ce am lucrat acolo la semnatura(haha)
pupici
mihaela si dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
haha