Piticodromul de sept-oct 2005 (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Apropos de paie, am incercat de cateva ori sa-l invat pe Matei sa bea asa si nu reuseste.
Deci, Diana, cum ai facut tu?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana, Alexia bea din canuta cu cioc de ceva vreme dar stie sa bea si din pahar.Nu i-am dat laptele din pahar din comoditate.Mai exact de lene.
Dimineata sotul ii face laptele, ii da canuta si ea bea singura plimbandu-se evident prin casa si mai nou in baie sa-l vada pe taica-so cand se spala pe dinti.O distreaza cand ne vede ca ne spalam pe dinti.
Daca ii puneam in pahar ar fi trebuit sa fiu atenta, sa o ajut sa nu-l verse pe ea si ar fi mers toata operatiunea mult mai incet.
Eu ma bucur ca a renuntat la biberon si bea din canita.Dar uneori apa sau suc ii dau din pahar obisnuit.Ei orcum ii place sa ne imite si sa bea si ea din pahar ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ruxi,habar n-am cum am reusit.De fapt a reusit singur.Cand mergeam pe undeva ii comandam lui fresh de portocale,care-i place,si-i tot dadeam paiul in gura.Cred ca din greseala s-a prins care-i schema.
Eu i-am dat la inceput laptele din pahar si-mi era incomod ca trebuia musai sa-l pun in scaunul de masa si sa fiu foarte atenta.Cu paharele astea cu pai e usor ca le poate tot intoarce ca nu curge din ele.
Eu zic sa insisti ca pana la urma invata miscarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Sa mai zic de fi'miu: a ajuns si el sa aibe preferinte vestimentare . Si nu numai la toalele lui ci si la ale noastre. Dar ceea ce ma dispera e faptul ca nu mai suporta sa aibe barbita cand mananca, iar atunci cand se murdareste cu mancare sau altceva pe haine (inevitabil) imi arata si trage de ele si se cere schimbat. Sa fie dom'le curat ...

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si Petra bea apa din recipient (nu stiu cum i se spune la sticluta asta) cu paiul. Repede a invatat, in sensul ca dadea pe spate si nu-i curge nimik si astfel a tras o data si s-a prins cum sta treaba. Dar totusi nu i-as da lapte cu paiul si eu vreau direct la canita sa trecem, dar mai incolo...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ioana,eu sper ca prin vara sa plecam,acum ne incurca radiografia pulmonara a lui Mihai,care nu a iesit ok si trebuie refacuta in aprilie.Te bate vreun gand?
Mai fetelor,Iaris ar bea din canuta doar ca nu am gasit canuta de 250 ml cat bea el la o masa,voiu aveti cani mari,ma refer la cele cu cioc?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

neata la amiaza,sa respund si eu la subiectul zilei pt Ioana, nci noi nu am renuntat inca la biberon pt lapte, insa apa o bea din cana aia cu pai de la Primii Pasi, e f comoda, are si capac si poate fi plimbata prin casa dupa pofta inimii Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

WOW Marinela79, 250 la o masa?????teo bea 300 toata ziua ...si aia bagati cu forta pe gat Si ca raspuns, DA, cana asta de la primii pasi are cred vreo 300 ml.Editez: dar nu e cu cioc, e cu paiTeodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mary, canitele noastre au 210-220 ml si eu am redus cantitatea de lapte...de fapt inghesuiti cred ca intra si vreo 250ml, dar de fiecare daca cand strangeam capacul curgea laptic...asa ca andrei si-a reglat singurel (parca stia ca nu intra mai mult) cantitatea de lapte.

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare salutare.....
Ioana, am intrat special ca sa-ti salut revenirea. Ma bucur ca ti-a trecut, orice ar fi fost.Pupici tie, Mirunei cea isteata si surioarei ei din burtica
Nici noi nu am renuntat la biberon. Bea din canuta cu cioc doar apa si sucurile, laptele am incercat sa i-l dau si nu a vrut. Plus ca ea bea 270 ml la o masa si canuta are 200(sau 250? nu mai stiu )
Iar din pahar ea ar vrea sa bea, dar nu o las eu pt. ca nu ma lasa sa i-l tin eu, vrea singura si va dati seama ca mai mult da pe ea decat sa bea. plus ca are tendinta sa bea pe buza de sus a paharului nu pe cea de jos ........

Raluca si bursi Catalina (3.10.2005)

Mergi la inceput