Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 14
BiuMil spune:
Kristinutza, te-ai uitat la Valea cu Struti? edit ca sa adaug ce urasc locul ala....pt ca e amplasat total aiurea
in cel mai frumos si pustiu sat care poate exista, sirnea...dar am vazut pe pliantele lor niste unii vopsiti si cu pusti in mana, semn ca organizeaza team-building-uri....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
marinela79 spune:
hei,trezirea,ca uite am ajuns pe pagina a doua.
Noi suntem in picioare de la 6 si 1o minute,mooooooor,nu mai are somn, deja a inceput nebunia,toata casa e intoarsa si el are o energie ......
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
codruta_grg spune:
'neata
Si noi ne-am trezit la 7 . M-am hotarat de azi ca: ori ii scot suzeta ori o oblig sa doarma la ea in patut (si apoi din vara in pat normal, de 200/160 cm), ca nu ma mai odihnesc cu ea langa noi in pat. Problema e ca doarme cu mana mea in bratele ei si nu stiu cu ce sa o inlocuiesc. Credeti ca am vreo sansa
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Multumesc pentru toate informatiile cu biberoanele si rulourile.
Norina, daca tot vii in Bucuresti, eu zic sa te programezi la 2 doctori, ca sa auzi 2 pareri. Sanatate lui Teo!
Codruta, iti zic ce am auzit de la un profesor: daca copilul e obisnuit sa se tina de o "bucata de mama", intii se inlocuieste "mama" cu haina mamei, apoi cu o batista. Sau poti sa incerci cu o jucarie moale de plus, speciale pentru dormit.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Dory232002 spune:
Codruta , noi nici nu ne-am trezit inca, si voi cred ca deja sunteti satule de joaca daca nu ati si adormit iar intre timp.Ai incercat sa inlocuiesti mana ta cu o jucarie de plus??
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
codruta_grg spune:
Ioana, chestia cu haina am sa incerc deseara sa vedem daca tine. Petra si framanta intre degetele ei pielea mea , sa vedem asta cu ce inlocuiesc.
Cu jucarii de plus am incercat de la papusa Julia la winnie si ursi o gramada, dar n-a tinut.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
nicole74 spune:
Buna dimineata mamici si bebici!
Cat puteti sa scrieti...Eu nu apuc nici sa citesc din pacate.
Ma bucur ca ai revenit, Ioana ! Forumul nu era acelasi fara tine.
Vad ca iar sunt puiuti bolnaviori. Multa, multa sanatate!
Cu kilogramele, desi Ioana mea a fost grasunica de la nastere pana pe la 10 luni, acum e slabuta rau, dar nici nu sade locului deloc. Mi-am facut probleme cand am vazut ca stagneaza mai multe luni, dar i-am facut analizele si au iesit ok. Plus ca mananca f. bine. Singura explicatie este ca alearga non stop. Acum are doar 10,740 kg.
Voi dati kiwi la copii?
Ii culcati in pat normal sau tot in patut? Ca eu vreau sa-i iau pat si mi-e frica sa nu cada din el. La munte a cazut din pat noaptea, statea in fund pe podea si ma striga.
Ati facut vaccinul de hepatita?
Cum se iese cu copilul din tara? Cu certificatul de nastere?
Sa-mi tineti pumnii maine ca fac et-ul.
Va pup
Nicole&Ioana Alexandra
poze
andreeeea spune:
'Neata!
trezire si la noi la 7, dar acum doarmeeeee!
Codruta, Maria cand vrea sa adoarma, imi ia mana si o aseaza pe obrazul ei sau o tine strans, in bratele ei. Dar dupa ce adoarme, retrag mana "in soapta" si gata. Desigur ca sunt si momente cand simte, si o luam de la capat cu adormitul. Iar noaptea, cand se trezeste, tb sa simta mana mea pe obraz ca sa readoarma, uneori (cred ca asa am invatat-o eu, de mica). Si cum sunt si eu semiadormita, incerc sa ajung la ea fara a ma ridica din pat (are patutul lipit de patul nostru), desi e cam greu, fiind cam inalt patutul. Recunosc insa ca au fost si ceva seri cand a adormit fara astfel de mangaieri (pe care incerc sa le raresc si sa le folosesc doar in cazuri extreme).
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
country girl spune:
'neata piticodrom!
Aici vremea si-a revenit; e innorat si m-a luat durerea de cap din cauza presiunii atmosferice. Dimineata asta iar sunt in sedinte, asa ca o sa va citesc printre randuri.
Codruta, daca chiar vrei sa incepi dezvatul, inarmeaza-te cu multa rabdare si mai ales fi consecventa si nu ceda nici la santaj emotional, nici la plansete. Eu as incepe prin a o muta in patutul ei dupa ce adoarme, eventual lasa-i patutul langa patul vostru si pune langa ea o perna pe care ai folosit-o tu sau un tricou de al tau, sa-ti simta mirosul in somn.
Eu pe Ilinca o pun seara la culcare in patul ei; pana isi bea laptele ii citesc o poveste. Cand terminam povestea, daca n-a adormit deja o imbratisez, spun somn usor si pa-pa. Ea imi face pa-pa cu mana, eventual mai cere un pupic ("encore, encore"), se intoarce pe o parte si sta cuminte cateva minute pana adoarme. Daca e mai agitata, ma intind pe patul mare langa patutul ei si-i spun ca acum si mami doarme fiindca e obosita. Se mai izmeneste cateva minute si in final se culca. Totul dureaza maxim 15 minute.
Noi am scos suzeta. In ultimele 3 nopti a fost foarte agitata (din vina noastra, am lasat-o sa se uite seara la tv la Veronica sau Mama si, desi sunt filme muzicale pt copii au agitat-o foarte tare), am adormit-o mai greu. Aseara n-am mai lasat-o la tv si a adormit repede si usor si a dormit toata noaptea neintoarsa.