Piticodromul de sept-oct 2005 (174)
Raspunsuri - Pagina 13
country girl spune:
In trend cu subiectele zilei, de muci v-am zis.
Diana, eu zic ca n-are rost sa mergi la medic numai fiindca s-au colorat mucii. Scoate-i mai des sa nu sa suprainfecteze caile respiratorii, spala cu ser fiziologic sau apa de mare si lasa natura sa-si urmeze cursul. [mi-au spalat bine creierii doctorii din Belgia, nu-i asa?]
Ilinca e tot manchin. Mananca bine, zic eu. Si acasa si la cresa. Nu prea face mofturi si la cati dinti are in gura (cu canini, molari si alte cele) nici n-ar fi cazul sa nu poata rontai orice. Dar banuiesc ca totusi a luat ceva si de la mine, exceptand determinarea, fiindca e delicata cum sade bine unei domnisoare.
country girl spune:
De comparat, n-o compar in nimic, nici cum arata, nici ce face cu alti copii de aceeasi varsta sau mai mari. Mie mi-e destul cu ce stie sa faca si o iubesc asa cum este. Ea ar trebui sa aiba ambitii, nu sa am eu pentru ea in viata, asa ca ma antrenez sa am incredere in ea si sa o apreciez asa cum este. Incerc sa nu fiu mama elicopter [ce timpuri, maica...]
Meme1 spune:
Ina, mare dreptate ai...
Dar irlandezii astia zau ca urmeaza cu litera de lege expresia "keeping up with the Joneses"....cred ca e ceva genetic, ca altfel nu-mi explic!!!!
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Si nu cred ca v-am spus!!! De-abia astept sfarsitul lunii aprilie, pentru ca pe 25 aprilie aterizeaza ai mei aici!!!! Si nu le-am luat inca bilete de intors, ii 'sechestram' aici pe termen nelimitat!! Cred ca fugim si noi in vacanta cu andrei poate vreo saptamana prin Spania la soare! Ceva amatori?????
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
jadi spune:
Sunt si eu in trend, adica cu muci de vreo 10 zile dar zau daca ii bag in seama, ii curatz nasul, il pacalesc sa il sufle si aleluia!
Si la kile, al meu stagneaza la 11 kile de 3 luni dar zau daca ma agit, oricum mananca bine!
Deni & Vlad & Tudor
norina spune:
Anya20 multumim din nou.Deci am dreptate cand ma cert cu maica-mea sa nu mai dea copilului toate rahaturile(stiks, biscuiti , cornuri) ca mereu ii da cate ceva si se lasa cu circ cica sunt "dusa" si privez copilul de bunatati, dar eu vad ca asimileaza tot ce mananca si normal ca nu vreau sa fie vreo grasunica care sa manance non stop.(cum ar vrea bunicii).Eu nu intelg bucuria asta a bunicilor ca nepotii sa manance en grossTeodora Sara (norina)poze
codruta_grg spune:
Noi nu puteam ajunge la 11 kg in urma cu 4 luni. Abia acum o luna a atins pragul.
Petra e afara cu soacra deja de 3 ore si bate un vant....
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
BiuMil spune:
uitati www.uk.apparat-oberon.ru/main.php?id=2&nid=2" target="_blank">aici si www.oberon-nls.ru/device.htm" target="_blank">aici despre aparat.
trimit si pozele cu coditarul sef pe mailul comun.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
bianca, am fost la sinaia. daca-mi zici ca m-ai vazut si pe-acolo, chiar intru la idei!
country girl, ioana, radu are oblon la camera si daca il trag iti bagi deshtele-n ochi de intuneric ce se face. eu cred ca merita investitia.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
am rulou/oblon cum i-o zice incorporat in geam. pe exteriorul gemaului. dar l-am pus cand am pus si termopan la camera lui radu. ca altfel, da, trebuie stricata un pic tamplaria. la momentul ala mi s-a parut f scump (9 mil) si vroiam sa mai asteptam, sa punem mai intai geamurile si apoi rulouri, dar ne-au sfatuit cei de la firma sa facem asa, ca e mai bine. si i-am pus lui, ca la noi in dormitor am ramas fara .
kid, e vorba de 50 de persoane... imi trebuie locatie cu multe camere.
cand facem o iesire cu toatele si/sau cu totii?
de fapt as propune mobexpert cu cupiii si cu sotii. adicatelea ca data trecuta.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video