Mamici de martie - aprilie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

aaa, si btw,

absoluta

Si pentru cine mai naste azi:

Diana 34+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ABSOLUTA- uite un model de adeverinta:

S.C. ...
Adresa: ...
Tel.: ...
Nr.inreg.Reg.Com.: ...
Cod unic: ...

nr. ... / ...

ADEVERINTA

Se adevereste prin prezenta ca d-na ..., nascuta la data de ..., īn localitatea ..., sector/judetul ..., cod numeric personal ..., domiciliata īn localitatea ..., str. ..., nr. ..., bl. ..., sc. ..., et. ..., ap. ..., sector ..., posesoare a actului de identitate CI serie ... nr. ..., eliberat de ..., la data de ..., este angajata la S.C. ... pe o perioada nedeterminata, īn baza contractului individual de munca nr. ... din ..., īnregistrat la registrul Inspectoratului Teritorial de Munca al mun. Bucuresti.

Precizam ca Societatea achita lunar contributia legala pentru asigurari sociale de sanatate la Bugetul asigurarilor sociale de sanatate īn contul deschis la Trezoreria sectorului ...

Se elibereaza prezenta spre a-i servi la ...

Facem precizarea ca salariatul nostru nu a beneficiat (sau a beneficiat de ... zile) de concediu medical īn ultimele 12 luni de zile.

Director,
...

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

CRIA si LUIZA va zic si eu LA MULTI ANI!!! cu intarziere, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de puiutii vostri

Absoluta, mie nu mi-a trebuit adeverinta de salariat pt internare....tot ce mi-a trebuit a fost buletinul si numele firmei unde lucrez. BAFTA multa pt vineri, si stai linistita ca esti pe maini bune

FELICITARI PAXELA SI ALIONA sa dea Dumnezeu sa aveti niste bebei sanatosi si mancaciosi

Noi suntem bine....papam mult, iesim afara, facem baita in fiecare seara si am inceput sa dormim cat mai mult noaptea
Cu alaptatul avem ceva probleme....e foarte puturoasa si nu trage mai deloc (sau a prins gustul biberonului)...dar mi-am luat pompa de muls de la avent (care e foarte buna) si-i dam lui bebe lapte de mami cu biberonul....macar asa sa papam laptic de mami inca 1 luna sau 2

Andreea cu printesa Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Sherbi uite tarifele pe care le-am aflat si eu de la Florina (Flopici) pentru cezariana: 300 euro doctor, 200 RON anestezist, 100 RON neonatolog, 5 RON infirmiere, 100 RON asistente, mana a doua de obicei sunt rezidenti si nu este cazul sa cotizezi.

Pentru garsoniera eu zic ca trebuie sa il anunti din timp pe dr. Filipescu ca te intereseaza, ca sa aranjeze (eventual sa iti stabileasca cezariana si in functie de asta). Eu asa am fost sfatuita de Adina, asistenta dr. Vladareanu (care imi urmareste sarcina). Chiar o sa te rog daca afli ceva de tarife la dr. Vladareanu cat o sa fii in spital, sa imi spui si mie. Eu stiu ceva de 500 euro (foarte mult dar asta este, merg la el pentru ca am auzit ca este un foarte bun chirurg, sper sa merite).

Oricum, din cate am vazut, in general, personalul este Ok la Elias si este mult mai curat decat in alte spitale.

Ceea ce ma nelinisteste este ca stau foarte prost la capitolul neonatologie, din punct de vedeere al aparaturii. Spre exemplu au un singur incubator deci daca este deja un bebe acolo si un alt copil are probleme trebuie sa il trimita in alta parte. Iar alte spitale nu prea primesc copii nascuti la o alta maternitate. Toate astea mi le-a spus un medic de acolo. Oricum sa speram ca totul va fi bine si nu va fi cazul.

Valentina 32+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua!

La B1TV e acum emisiune cu CIC

revin mai tirziu

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Aliona felicitari! Sa ai un bebe sanatos si cuminte. Refacere rapida.

Absoluta iti tin pumnii pentru vineri.

O sa fie totul OK. Mai ai atat de putin si o sa iti tii puiuta in brate! Dar de ce faci anestezie generala? A fost alegerea ta?

Kmi inedit sa nasti doar cu moasa. Cum se cheama exact vitaminele acelea despre care vorbeai si crema pentru vergeturi? Nu am inteles exact sunt de la Forever Living?

Valentina 32+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

VAL- multumesc mult pt. raspuns. banuiesc ca ai vrut sa spui 10 ron la asistente, adica 100 de mii lei vechi, nu 100 ron, adica un milion de lei vechi. banuiesc ca o sa fie si moase pe acolo si trebuie sa le dam si lor ceva. asta in cazul in care medicul nu e in spital cand ajung si ma ia cineva in supraveghere. oricum, cred ca-l pun pe sot sa se ocupe de partea asta cu "spaga", ca eu stau prost la capitolul asta. de ex, cand am fost sa-mi fac cerclaj, m-am dus in sala de operatii cu halatul pe mine, cu bani de anestezist intr-un buzunar si bani de dr. in celalalt buzunar. n-am fost capabila sa le dau, asa ca m-am intors in salon la recuperare cu bani tot in buzunar. dr.-ului i-a sotul meu ulterior, la o consultatie la cabinet.
mie mi-a spus filipescu ca nu-i problema cu rezervele, ca gasesc. oricum, maine merg la control si ii spun ca vreau neaparat o rezerva, fie in elias, fie in CMU.
o sa te tin la curent cu tarife si conditii dupa ce nasc.
pupici

violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Adina am primit....poate cine stie ne vom intalni la vara

Diana 35+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Paxela Si Alionafelicitari sa va traiasca puiutii!!
CRIA si LUIZA La multi ani si tot ce va doriti,cu scuzele de rigoare pentru intarziere.
Eu ma simt rau si am si contractii de vreo 7 ore incontinu ma ia ma lasa ma ia ma lasa si tot asa si ma si doare burta,am si eu o intrebare oare e posibil sa te dilati fara sa se rupa membranele si sa-ti curga apa?
Desi sant la a treia sarcina primele doua nu am avut numic s-au nascut in ziua programata si nu am probat nici contractii nici nimic cu amandoua,va rog sa-mi raspundeti daca stiti ca-s cam ingrijorata.Fetele care se ocupa de listuta de pe prima pagina va rog sa schimbati eu sant programata la cezariana pe 28 pe 17 o sa fac doar o gramada de analize la inima la sange si tot tacamul,va multumesc!VApe toate
35+ARTHUR
AMR 14 zile sper

Wolf Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fetelor,sherbi am si eu o intrebare,am vazut pozele sunt superbe,poti sa-mi spui si mie de unde ai luat carutul?
si ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa-mi pun pozele,tot incerc si nu reusesc.cred ca nici nu mai pot gandi bine.

Mergi la inceput