Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 8
RaisaFudulu spune:
Intri la prima pagina pe poze mamici cu burtici ..te loghezi cu userul comun si adaugi acolo poze in albumul tau..daca nu ai parola da-mi un PM si o trimit...si daca nu te descurci trimite-mi-le mie pe mail si le pun eu in album
Diana 35+ cu RAISA-MARIA
Misha_tp spune:
fELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI NASTERE USOARA CELOR CE URMEAZA!
In primul rand va multumesc ca ne-ati trecut si pe noi in listuta mamicilor cu bebici. Va scriu acuma cu puiul in brate, pentru ca are senzori de parcare la patut. Timpul meu e limitat, dar am intrat sa va spun celor ce urmeaza sa nasteti, cate ceva din experienta ultimelor trei saptamani, de cand s-a nascut Alexandru.
In primul rand sa cititi cate ceva si despre alaptare, neaparat: cum, cand etc. Pentru ca eu stiam absolut tot despre perioada sarcinii, dar nu am reusit sa citesc mai nimic despre alaptare si mai ales furia laptelui. Pentru ca am nascut prin cezariana, m-am trezit dupa trei zile, cand a venit lactatia, cu furia laptelui. Asistentele imi spuneau sa ma storc si eu habar nu aveam cum se face. E bine sa intrebati pe cineva care stie, eventual sa va si arate. Si f important: furia laptelui dureaza cateva zile, nu va asteptati si nu disperati ca mine ca nu trece intr-o zi. Ma speriasera ca pot da in mastita daca nu ma storc. Iar la mine nu iesea laptele decat f putin si cu pauze de cateva minute de stors. Doar apa fierbinte pe sani a mai desfundat canalele. Cred ca la nasterea naturala nu e aceeasi problema cu furia laptelui, pentru ca lactatia se instaleaza in cateva ore si copilul e pus la san tot atunci. Si sa va pregatiti psihic la gandul ca nu va veti odihni suficient la maternitate. Eu am stat 5 zile la Galati si am reusit sa dorm 2-3 ore noaptea si eventual sa atipesc cam jumatate de ora ziua. Niciodata nu m-am mai simtit atat de obosita ca atunci. Dar tot efortul si toata obosrala au meritat din plin: o mandrete de baiat, cu falcute si personalitate. Si mie care mi s-a parut asa uratel cand l-am vazut prima oara...
Va pup, va doresc nastere usoara si copii sanatosi si nu uitati: incercati sa cititi si despre perioada imediata de dupa nastere, ca nu veti mai avea timp. Cel putin asa e la mine.
sherbi spune:
IONELAC- draga mea,poveste lunga cu carutul. am fost la mothercare si am cumparat carutul cu scaunul de 6 luni pana la 3 ani si landoul pt 0-6 luni. am dat 11 mil pe landou si 20 mil pe carut. am comandat si scaun auto, pt ca nu aveau pe stoc, si ala costa 8,5 mil. ei bine, m-amdus apoi la miniblu si am gasit fix acelasi carut cu 16 mil, landou la 7 mil si scaun auto la 7 mil. o diferenta de necrezut...am cumparat scaunul auto de la miniblu cu 7 mil, am renuntat la comanda facuta la mothercare, unde imi cereau pe acelasi produs 8,5 mil si m-am enervat si le-am dus landoul inapoi pt. ca mi-l dadusera fara plasa de tantari, de ploaie si o paturica. astea intrau normal in pret, dar ei nu le aveau pe stoc. asa ca am inapoiat landoul cumparat cu 11 mil si am mers la miniblu si l-am luat cu 7 + plasa de tantari, de ploaie si paturica.
asa ca ai grija,testeaza piata inainte, daca iti place ceva.
nu am observat in ce luna de sarcina esti, dar daca mai aitimp asteapta targul babyexpo, si iti gasesti acolo carucioare frumoase.
daca iti place caruciorul meu, mergi la oricare magazin miniblu, sunt destule in bucuresti.
sa stii ca nici eu nu prea ma pricep la pus poze, dar eu am procedat asa: am intrat pe site-ul yahoo, am mers la yahoo photos, acolo m-am logat cu adresa mea de mail + parola si am dat my photos, create new album, bifezi public, si apoi dai add photos, browse si iti alegi din pc tau pozele care vrei sa le postezi, una cate una, dai open si cand umpli cele 10 spatii, dai add now si astepti. si repeti tot asa daca vrei sa pui mai multe poze...
ei, sper sa te fi lamurit. daca nu, sunt aici, pe faza.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
radcarmen spune:
Buna fetelor.
Bafta multa celor ce zilele acestea se intalnesc cu minunile lor. Sa fiti toti sanatosi si fericiti!!!
Legat de subiectul baia in cada, eu nu vreau sa va speriu dar sa stiti ca nu am auzit lucruri prea bune. Nu e bine sa se faca bai dese foarte calde sau fierbinti in cada din cauza ca placenta va adera foarte puternic la uter si ca atare expulzia se va face cu mare greutate, uneori necesitand interventia medicului pentru chiuretaj. Am auzit aceste lucruri de la doua persoane care au "practicat" bai fierbinti sau foarte calde si care au avut ceva probleme in momentul expulziei placentei. Asa ca aveti mare grija.
Va pup pe toate!
Carmen sapt 34 cu Vlad Gabriel
arissa spune:
ElenaGiulia, din cate stiu eu, se poate sa te dilati si fara ruperea membranelor. Nu stiu cat. Eu luni am fost la control si mi-a zis ca deja am dilatatie 2 si de atunci...astept. Acum cateva minute am descoperit o pata roz pe chilot, o fi dopul gelatinos? Dar in afara de asta, nu am nici un alt semn.
inca 3 zile Maya
absoluta spune:
Feteeeeeeeeelor hai repede cea mai tare galerieeeeeeeeeeeee
Naste Andraaaaaaaaaaaaaaa
M-a sunat sa-mi spuna sa va spun vestea cea mare, plecase bine merci in oras si surprizaaaaaaaaaaaaa.....
Haideti repede sa o sustinem cum numai noi stim
sherbi spune:
yuppyyyyyyyyyy....
se anunta inca o zi prolifica...
bravo ANDRAAAAAAAAAA! nastere usoara, bb sanatos!
asteptam vesti...
iti tinem pumnii, o sa fie bine!
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
elpower spune:
Sa va traiasca puiutii Aliona si Paxela si sa fiti fericite alaturi de ele! Sa fie sanatoase, mancacioase si cumuntele si nu ma indoiesc ca o sa va bucure in fiecare clipa!!!
Mult curaj Andra! Hai ca nu mai sunt decat cateva ore la mijloc si iti vei tine comoara in brate!
Cum naste Andra? Natural sau cezariana, ca neuronul meu s-a sufocat deja, nu mai stiu.
Ela in 38s+3z cu Thea Ioana
AMR pana la Ziua Cea Mare
Hai ca uitasem de semnatura! Si cemandra eram sa mai adaug cate o zi! Neuron obosit, ce mai.
radcarmen spune:
Nastere usoara ANDRA!!! Sa fiti sanatosi si tu si bebe si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!!!
Carmen sapt 34 cu Vlad Gabriel