Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
ElenaGiulia spune:
Multumesc pentru raspuns Arissa acum astept sa vedem ce si cum.
Hai ANDRA!!!!
Wolf Elena
Val_ spune:
Sherbi am vrut sa spun 10 RON adica 100,000 ROL pentru asistente. Si la moasa la fel. In caz de cezariana probabil ca sunt si vreo doua asistente in sala. Moasele presupun ca sunt in caz de nastere naturala. Oricum daca nasti natural sumele sunt mai mici.
Sa stii ca nici eu nu le am cu spagile deloc. Iar sotul meu este si mai rau ca mine. I se pare asa de anormal sa dai spagi incat el a fost de parere din capul locului sa nasc la Euroclinic unde platesti factura la sfarsit si atat. Noroc ca eu sunt mai zgarcita. Eu o sa ma bazez pe sora mea pentru spagi, ca este mai descurcareata.
Nastere usoara ANDRA! Iti tin pumnii.
Valentina 32+ cu bebe Mariuca
Selene spune:
FELICITARI PAXELA si ALIONA!
Creste numarul bebeilor nostri pe zi ce trece!
pentru ANDRA! Nastere usoara!!!!
Noi ne obisnuim incetisor la viata in 3. Azi am iesit un pic mai mult la plimbare ca e vremea asa de frumoasa. Probleme avem inca cu ragaitul dupa ce mancam, dar ne chinuim si trebuie sa reusim pana la urma ...
fetelor care isi asteapta minunile inca! Si leneviti cat puteti acuma cat mai sunteti inca 2 in 1, ca dupa aceea s-ar putea sa nu prea mai apucati!
de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Poze
Andreea20 spune:
BAFTA ANDRA
NASTERE SI REFACERE USOARA
am mai pus niste poze cu bebelina
Andreea cu printesa Rianna
RaisaFudulu spune:
Feteeelor o veste super buna...uitati ce mesaj am primit
"La 11.30 s-a nascut Luca Andrei beeb de Rebiana. Are 3Kg. Nastere natuarla fara peridurala. Amandoi suntem bine. Revin cu informatii. Sunt fericita!"
Felicitari Rabiana, refacere usoara iar pentru bebe Luca Andrei numai bine ii doresc sa fie sanatos si papacios...asteptam vesti...mi se pare mie sau a fost si el cam grabit....ma uit acum sa vad cand trebuia sa se nasca
Diana 35+ cu RAISA-MARIA
arissa spune:
Felicitari Rebiana, sa-ti traiasca puisorul! Numai surprize azi, sunt grabite fetele!
inca 3 zile Maya