Mamici de martie - aprilie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
lauramar spune:
FELICITARI ALIONA
ABSOLUTA ma bucur pt. tine ca vineri o sa-ti ti comoara in brate(chiar de ziua mea de nastere hehe,o sa ai un pestisor auriu care o sa-ti aduca noroc),mi-ar fii placut si mie sa pot programa nasterea dar din pacate aici nu se poate asta e astept surpriza....
laura35+arianna
arissa spune:
Buna dimineata!
Inca o noapte dormita, ce bine e cand poti sa te odihnesti!!
Va invit la un ceiut, o cafeluta sau laptic, dupa preferinte. Eu deocamdata nu iau nimic pentru ca merg sa ma impartasesc la preot. N-am mai facut asta de ani de zile, spre rusinea mea.
Aseara am fost la ecograf, toutl este bine, bebita este bine pozitionata, s-a confirmat ca este fata si e in parametri.
dallina, sper ca ti-au mai trecut gandurile negre.
la toate fetele si sa aveti o zi minunata!
39+4 Maya
madybulancea spune:
Buna dimineata si de la mine....noi suntem bine acum...nu ne mai doare burtik si bebe a inceput sa mista si in sfarsit m-am linistit si eu...maine sau poimaine mergem la doc iar,si cred ca facem si ecografie...noi nu avem probleme cu somnul,dorrmmmiimmmm toata noaptea...ce bine !!!Stiti zilele astea am inteles cat poate sa sufere o mama pt copilul ei,knd stie ca e in pericol...saraca mama,prin cate o fi trecut la 5 copii!!!
Arissa vin eu la o cafeluta!!!
Mady 32+
kisstherain999 spune:
Felicitari proaspete mamici!!!
Tinem pumnii burticilor care zilele acestea isi asteapta puiutii
Noi suntem bine in general. Mergem azi la dr de familie cu rezultatele la analize (la sange-hematologie majoritatea sunt sub limita)
Am filmat burtica miscandu-se
kiss
36+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Lumi_Nag spune:
buna dimineata!
Vreau sa felicit si eu pe Cria cu scuzele de rigoare ca a trecut deja
La multi ani sanatosi si impliniti, Cria.
Paxela si Aliona felicitari pentru copilasi. Sa fiti cu totii fericiti si sa va bucurati de gagicile voastre.Asteptam foto
Despre mine nu am ce sa spun...am dormit cateva ore bune dar tot cu noaptea-n cap m-am trezit.Maine mergem la dr daca puturosul meu nu da semne ca vrea sa iasa.
Va las acum dar revin
41+3 zileeeee cea mai gravida
It's easy living with eyes closed
cria_bv spune:
Neata,
Arissa subscriu si eu la o noapte nedormita, cu dureri de burta , spate, stomac, nas infundat parca s-au adunat toate. Cred ca am avut contractii dureroase, ce mai o noapte nasoala.
Absoluta iti tinem pumnii vineri sa treaca totul cu bine.
Lumi multumesc, stai linistita nu trebuie sa-ti ceri scuze.
Punem majoretele la treaba.
Cria33+ cu Vlad
sherbi spune:
neata, fete!
eu, ca si voi, ies la raport si ma "laud" cu o noapte nedormita. nu stiu ce s-o intampla cu organismele noastre, de nu se lipeste somnul de noi. am oprit TV la 3 in speranta ca voi adormi. m-am foit non stop, mers la baie, la 8 eram in picioare, bantuiam pe langa sotz.
si sotzul meu isi facea probleme cand am ramas insarcinata, ca o sa las copilul nemancat, pt. ca obisnuiam sa ma trezesc pe la pranz.
se pare ca "cineva" ne pregateste si nu ne lasa sa fim de capul nostru...
eu una, m-am saturat de burtoi, vreau bb afarica...si mai vreau sa dau jos cele 22 kg (luate din kg de ciocolata papate).
azi facem 37 de saptamani, maine mergem la dr. d-abia astept...
am incercat sa-l conving pe sot sa ne iubim, dar nu mi-a mers...apucasem sa il anunt ca de la "actul" in sine se pot provoca contractii, si pt. asta, m-a ignorat complet...
asta e...barbatii n-ar trebui sa stie chiar tot, nu-i asa?
haida, va pup, poate reusesc sa ma culc si eu cateva ore.
37+ bb david
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
RaisaFudulu spune:
Absoluta iti tinem pumnii pentru vineri si majoretele la treaba
Lumi bafta maine la doctor si poate e ziua cea mare, punem majoretele pentru tine
Noi tot o noapte nedormina anuntam, dupa drumuri la baie foarte multe, intoarceri de pe o parte pe alta...de la 5 nu mai pot dormi...si bebe o data cu mine..cred ca ma pregateste pentru programul lui cand o sa iasa afara
Am si eu o nelamurire..ori am luat-o eu razna ori burtica mea sta cam intarita aproape tot timpul, ca stau pe scaun, ca stau in picioare sau in pat...nu stiu poate mi se pare........intreb si eu fetele cu experienta astea sunt contractiile nedureroase?
Kmi mare noroc cu moasa ta, sunt convinsa ca durerile au meritat intailnirea cu a ta comoara...felicitari
Diana 35+ cu RAISA-MARIA
diana_jors spune:
absoluta: nu stiu exact care e link-ul sau ce era in el, dar din experienta stiu ca daca ceri la resurse umane adeverinta pentru internare/spitalizare, stiu ei ce sa scrie in ea... ceva de genul ca firma a virat banii de asigurari sociale in contul X, si ca ai avut Y zile de concediu medical in ultimele 12 luni... Eu intrucat am schimbat firma acum 3 luni, a trebuit sa iau pana acum de 2 ori adeverinta de genul asta de la ambele firme, si fiecare are formatul ei...
Sper ca te-am ajutat
Diana 34+ cu Mihai-Alexandru