*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Am intrat si eu abia acum sa va citesc!
Am fost plecata cu nepotelul la plimbare prin parca iar aseara am dormit la sora mea care azi dimineata a plecat in Anglia pt 4 zile si drept urmare.....am ramas dadaca la copil(baietel de 6 ani)!A fost tare frumos afara, cald , soare.....acum s-a cam innorat un pic!

Am vb si cu Andrada si se pare ca este foarte bine, colul foarte inchis deci.....ce i-a zis dr aceea a fost total fals!!1Asa ca stati linistite ca e ok si nu trebuie sa stea in pat neaparat!

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana!

Al meu pitik este bine, cred ca i-a priit foarte bine plimbarica prin parc caci nu zice nimik!Am vazut o gramada de mamici cu bebei in parc si abia astept sa merg si eu cu pitikul meu!
Acum ne bagam la somn ca trebuie sa doarma baieteii si intru mai tarziu!
Pupici!

Asteptam povestiri de la intalnirea fetelor de la Bamboo!Mau sunat si pe mine pt confirmare insa.....nu pot merge ca stau cu nepotu'!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Imi pare rau Alyna ca nu poti veni, dar iti vom povesti noi cum a fost maine sau chiar azi cand ajunge Andrada pe forum

Paula32+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Si mie, Dideip caci m-au si sunat pt confirmare!
Asta e!
Vad ca a fost cam liniste pe aici dc Andrada nu e!

Aveti grija de voi acolo si pupici!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lavini eu am facut perfuzii cu Gynipral si a fost cam nasol, ma luau caldurile, palpitatiile etc. e drept ca am marit viteza perfuziei, adr ma saturasem de ele. Partea nasoala e ca am ramas cu palpitatiile si dupa iesirea duin spital.

liviana exact cos din ala vreau si eu. Daca zici ca e util o sa si iau. Cum spuneai, il iei unde nu ajungi cu caruciorul.

andrada ma bucur ca colul e ok.

poohy si eu ma gandeam ca intram in linie dreapta incet-incet!!!

chrislinisteste-te si sa speram ca totul va fi bine, poate era aparatul de vina!

28+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Liviana am uitat sa te intreb pana la cate luni e util cosuletul?
Si inca ceva: masajul cu ulei se face inainte sau dupa baita?

28+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna fetelor,va salut pe toate,cu toate ca nu va scriu zilnic(nu prea am ce povesti daca tot stau toata ziua in casa)dar de citit va citesc tot timpul.
Ma bucur pt voi ca sunteti ok si va invidiez pe cele care inca mai conduceti sau mergeti la servici.
Eu de obicei am numai vesti proaste dar sunt convinsa ca acum e ultima veste proasta pana nasc.
Ieri,cand ma simteam si eu mai bine am zis sa ies cu sotul un pic la cumparaturi,ne urcam in masina (a mea pt ca imi era dor ma merg cu ea),ne apropiem de carrefour cand o idioata intra in noi cu toata viteza pe care o avea,va imaginati ce sperietura am tras,m-am si enervat,bebele l-am simtit imediat ca a inceput sa se agite...nu va imaginati ce-a fost la gura noastra dupa ce ne-am revenit un pic,ghinion dupa ghinion(acum 2 luni mi-a gasit sotul masina lovita in parcare),acum asta!
Noroc ca sotul il stie bine pe comandant,nu a trebuit sa stam la coada la politie si aia a ramas si fara permis.....
M-am ofticat rau pt masina mea,o am de noua,abia face anul(am o toyota avensis neagra)si nu vreau sa o duc mereu la service din vina altora,nu stia sotul saracul ce sa faca sa ma calmeze
Asta e ultima veste proasta care v-o dau,ma rog la D-zeu!
Va pupic pe toate

poze cu noi si bebe

Mary 26Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lavini, cel mai sigur o sa merg din luna mai. Cursurile la Giulesti le tine kineto-terapeuta Cerasela Radu, in timpul saptamanii, dimineata. In cadrul fiecarei sedinte de 1 ora se face gimnastica prenatala, cursuri de respiratie si scremut, ti se raspunde la intrebarile legate de nastere. Nu mai stiu preturile, dar poti sa platesti pe loc sedinta sau sa-ti iei un abonament de 7-8 intrari. Info mai gasesti si aici.
chiquitita, cosul il folosesti pana incepe BB sa se ridice (4-5 luni). Ai sa vezi ca dupa per asta nu mai e safe sa ramana in el, caci se poate rostogoli si deci sa cada. Masajul cu ulei se face DUPA baie, desi am auzit si de cazuri cand li se face inainte de baie. Eu sunt pt prima varianta.
mary_lou, imi pare rau pt sperietura ta, dar ai mare grija! Masinile se pot repara, sarcina sau BB nu! Si noi am patit la fel, dar am concluzionat ca treburile astea sunt imposibil de evitat in Bucuresti. Poate si in CT, nu stiu... Oricum ai grija si nu te mai enerva asa tare! Chiar acum masina noastra e in service din acest motiv si sper ca pana sambata sa fie gata, caci e tare greu fara ea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 28s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ibelciug, multumesc pt informatii.Sper sa pot ajunge si eu la aceste cursuri.

Lavinia, 26+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

la ce ora este intalnirea????

sadicutza 30+ cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Mary_lou, imi pare rau pt ce a-ti patit dar ma bucur ca sunteti bine tu si bebe!E cel mai important!
E nasol cu traficul din Bucuresti!Eu inca mai conduc insa mai cu teama de toti nebunii!Cred ca voi conduce pana aproape de termen ca depind f mult de masina!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput