*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 28
carstea spune:
MICA,sigur ca stiu ce este.Este baietel.RARES
Doctorul nostru este Tutunaru.M-as bucura daca as mai gasi pe cineva care merge la acelasi doctor.Dati-mi de veste!
ancamari spune:
Liviana, multumesc pt informatia cu dr pediatru, probabil ca la ea o sa inscriu si eu pe bebelus. Intre timp mi-am facut si eu contract cu CMU si imi pare rau ca nu am facut asta de la inceput. Dar cum dr a zis ca imi mai da de facut o gramada de analize in sapt 36, macar se compenseaza asa.
Mie nu mi-a mers iar internetul pana un pic mai devreme si din cauza asta nu v-am mai scris.
Carstea, bine ai venit! Vezi ca Kay merge la dr tau.
Sa nu mai cititi mesajele dela "Prematuri" pt ca tineti tot intr-un planset. Si eu am tot citi cand am aflat ca pot avea probleme mari, intai cu ureaplasma, acum cu colul si dupa aia nu-mi mai reveneam, nici nu ma mai puteam gandi la altceva.
Bine ca Andrada e bine si ne-a avertizat cu d-na dr, sa nu ne facem programare la ea. Daca la Andrada a vazut "ceva", inseamna ca pe mine ma baga direct in spital. Adevarul e ca la controlul pe masa se palpeaza colul la exterior, dar la interior cine stie cum e, doar la eco se vede. Andrada, ce fel de control ti-a facut azi doctorita ta?
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
ancamari spune:
Liviana te rog frumos sa te uiti ce marca e caruciorul ramas de la Matei pt ca eu am vorbit cu un prieten bun din Viena sa cumpere el de acolo pt ca mi se pare f. bun raportul calitate/pret la ei. Si cum tot nu pot circula prin magazinele noastre, m-am gandit ca mai bine iau unul nemtesc decat unul romanesc sau chinezesc care sunt cam la acelasi pret. Si de chicco nu am bani, mi se pare prea mult totusi. Nu sunt carcotasa dar la noi e primul bebe, nu avem absolut nimic si nici nu cred ca avem de unde sa primim. E un site f. bun www kidsroom.at unde gasesti tot ce vrei, dar nu stiu daca livreaza si direct in Ro, acolo am vazut multe cosulete din alea cum vrei tu. Eu mi-am ales un tip de carucior care are si cos din asta aplicat peste un carucior sport (seamana bine cu al tau) si se regleaza pana la orizontala, ca un fel de landou mai micut.
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
carstea spune:
KAY,am inteles ca avem acelasi
.Daca vrei sa schimbam impresii eu sunt aici !eu am 31 saptamani .tu?
mica0307 spune:
carstea uite-te in listuta de pe prima pagina ca sunt mai multe fete la Tutunaru.
Fetelor nu v-ati intors de la curs sa ne povestiti si noua cum a fost?
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
florina spune:
Fetelor, am andrele dar nu stiu de unde sa-mi iau material pt tricotat...De azi ma alaturi clubului de tricotat, am intrat in concediu medical pana la concediul prenatal...Colul meu e in continuare intredeschis si cam scurt, si nu rezist mai mult de o ora pe scaun (am testat azi in sala de asteptare la dr...:))
Trebuie sa stam cat mai mult in pat si TREBUIE sa-mi gasesc ceva cu care sa-mi ocup timpul, altfel ma voi urca pe pereti. Sau, in cel mai fericit caz, scap de depresia postnatala inainte de a naste :)...
Vrea cineva o programare la Herghelegiu pe 20 martie la ora 18?
M-au sunat azi sa o confirm si am confirmat-o pt ca nu ajunsesem inca la dr. Intre timp am ajuns si i-a fost de ajuns ecografia facuta la dr. Iosup, urmatoarea o voi face prin sapt 33-34.
Despre cursurile de puericultura va pot spune ca sunt o mare ... tampenie, am fost cu sotul meu la prima sarcina la cele de la Municipal. In primul rand, daca va inscrieti la astfel de cursuri, e important sa fie organizate in spitalul in care nasteti (pt a avea acces la informatii cu adevarat relevante legate de nasterea copilului). Sincer, chiar n-am ramas cu nimic, mai mult, cred ca voi visa toata viata nasterea unei femei supraponderale FARA EPIZIOTOMIE, care s-a rupt in zeci de bucati si ne-a ingrozit, efectiv, pe viata.
Stiu ca ai nostrii doctori taie cam mult si de multe ori degeaba, dar daca vezi caseta aia ajungi sa-i rogi sa-ti faca, just in case...
O alta era din Suedia si nastea acasa, cu moasa...
Singurul lucuru care mi-a ramas e diploma de participare... iar sotul meu, conform legii de atunci, a obtinut o saptamana in plus de concediu... Dar legea aia am inteles ca nu mai e in vigoare.
Pacat :) Il trimiteam doar pe el de data asta!
Pupici,
Florina 24+
Teodora si Tudor (5 ani)
michigan spune:
fetele din clubul de tricotat
am facut si eu [red]buburuza andradeipacat ca nu am cum s-o fotografiez acum s-o vedeti si voi
e o minunatie
nici nu-mi vine sa cred ca eu am tricotat-o
mai ramane sa fac si restul pulaovarului
iar dupa aceea trecem la lucruri mai serioase: scooby doo pt baietelul verisoarei mele
am plecat
ma uit la tv si tricotez, tricotez, tricotez
noapte buna[/red]
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
michigan spune:
vai
ce semnatura mare mi-a aparut!!!!!!!!!!
mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums
Motannel spune:
Buna seara, fetele! Vad ca e cam liniste! Am intrat si ieri seara dar am fost prea obosita sa mai si raspund! Totusi am citit cu interes tot ce ati scris!
sadicutza si eu mai conduc! In fiecare zi merg la scoala cu masina - 8 km dus si 8km intors. Plus alte drumuri prin oras! Mie imi place sa conduc si ma relaxa (cel putin pana acum asa era ... totusi traficul e nebun de tot! Sper sa nu mai am alte evenimente rutiere, caci v-am povestit ca am avut ceva neplaceri, nici nu mai vreau sa-mi amintesc!)
mary_lou, imi pare tare rau pentru vestile rele. Cred ca eu te inteleg foarte bine, caci si eu am avut 2 evenimente rutiere si de fiecare data am fost nevinovata, dar cu masina avariata!
Dianalaura, e mai grasut Stefy decat Teodora! Eii, e baiat! Sa fie sanatos! Te felicit pentru curajul de a stabili deja data nasterii ... eu nu cred ca ma pot hotari, nu inca!
Va pup de noapte buna!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
30+,
Teodora
mihamora spune:
buna seara fetelor!
Florina o sa-ti spuna Andrada de unde a cumparat ea material.
Michigan- felicitari pt buburuza![]()
eu am facut la bluza inceputa, fetele si spatele, mai am manecile si gulerul.
29+
Dominic
POZE
ursulet