*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 29
Alyna24 spune:
Liniste tare a fost azi pe aici!
Va doresc "Noapte buna" si "Vise placute"!
Alyna
31+cu
ancamari spune:
Noapte buna la burtici, sa fie bebelusii cuminti la noapte! Ca al meu daca se trezeste iar la 5, nu mai stiu sa-l adorm la loc si toata ziua sunt zombi.
Anca, 30s
Andrei Cristian
burtica
lilky spune:
Mamicutzelor, v-am pupacit!Noapte buna!Poate maine vom avea mai mult spor la scris :).
Liliana
33+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
andradap spune:
Buna... fetelor
Cred ca in loc de puncte puncte o sa CONSIDERATI "DIMINEATA" 
Eu abia acum am ajuns acasa... Ca am mai fost si la o sindrofie, ca sa zic asa... O sa pun poze maine... ![]()
A fost super la BAMBOO azi... si colac peste pupaza am primit si un "abonament" de 12 + 1 sedinte gratuite la sala de fitness... Asta ca sa nu mai tricotez atata
Pe langa asta am primit si alte cadouri precum: biberon (
primul lucru primit pentru BEBE...), sampon KLORANE, crema de nopate si demachiant... un prosopel... o bandana
Acum.... in legatura cu COLUL MEU 
Alyna24, mersi ca le-ai zis fetelor vestea... Chiar ma si gandeam ca am uitat sa-ti zic sa anunti 
Cea care mi-a facut eco ieri pe 14 martie era de la CMU... si a zis ca e deschis orificiul intern in V...
Azi la dr. mea... cand a auzit... mi-a facut eco TRANSVAGINALA, zicandu-mi ca asa e cel mai bine si mi-a zis astfel:
Col de 4,04 cm, rigid si INCHIS!!! MI-a si explicat pe eco... mi-a dat si poza apoi mi-a spus ca Dr. Craioveanu Ana-Maria face ecografii doar de 6 luni...
si ca daca tin mortis sa mai merg la CMU sa ma duc la Dr. Adela Dinu...
In schimb mi-a zis ca se vede ca e foarte hotarat... ca sta efectiv "CALARE" pe col (ma rog... calare cu capul
) Cica... sta de parca e pregatit sa prinda momentul propice 
PS: Uitandu-se pe analizele mele de sange mi-a mai recomandat sa iau in plus fata de ELEVIT si alt preparat cu Fe... NEAPARAT!
Asta este... o sa iau!!! ![]()
Mary_Lou, imi pare rau de accident...
Stiu ce sperietura poti trage in astfel de conditii!!! Ai grija de tine si de BEBE!!! 
Dideip 

MERSI MUUULT!!!! 

Iti raman MAI MULT DECAT DATOARE pentru intalnirea de azi dar si pentru ingerasul de acum 10 zile 
Ancamari, ti-ma raspuns mai sus... legat de col... si masuratori ![]()
Cristinamaria
... eu il las sa stea cat o vrea... Ca-mi doresc sa-l vad cat mai repede si sa fie BERBEC ca mine... asta e alta mancare de peste!!!
Dar iti inchipui tu ce eronata e dr. asta??? Cica am IR-uri mici de 0,3 si placenta grad 0, omogena??? Hai da-o-ncolo!!!!!
KAY saraca facuse niste ochi cand vedea ce zice aia.....
Poate apare si ea pe net zilele astea sa va zica ce mirata a putut fi...
Gata... hai ca vb. noaptea singura... nu e de bine!!! V-am pupat!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
Pepsi spune:
didi, inca mai avem probleme cu alergia lui Dominic, adica mai e inca prezenta, din pacate! dermatita a aparut din nou dupa ce au spus sa-i dau produse de lapte, dar cu putin cortizon si intreruperea tuturor produselor de lapte a trecut! multam de intrebare, sper ca piticul tau e mai bine!
cris27, eu am facut monitorizarea cu aparatul de care vorbesti in momentul cind am ajuns la spital cu contractii la nasterea lui Dominic, dar nu apasam pe nici un buton, si e prima data ca aud sa se foloseasca aparatul inainte de a se declansa contractii!si nu apasam pe buton, totul se inregistra pe aparat, si ieseau pe o hirite, nu=ti fa griji inainte sa fie nevoie! vei vedea miine ce e si cum e , in cite saptamini esti?o fi functionat prost aparatul!
andrada ma bucur ca totul e bine pina la urma si ca tanti aia nu stia nici ea ce zicea...
Flavia
27+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
dianalaura spune:
buna dimineata fetelor!
Ma duc sa citesc ce ati scris ieri, cat n-am intrat, si apoi revin
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
carstea spune:
buna dimineata ,fetelor!Acum inteleg de ce nu reuseam sa tin pasul cu voi.sunteti permanent prezente!
imi pare rau ca n-am stiut de bam-boo.Mi-ar fi placut sa merg si eu.
Stie cineva de cursuri prenatale la Elias?Cam cat costa cursurile astea?
andradap spune:
NeaTza Dianalaura!!!
nu ai prea mult de citit ![]()
Pepsi... eu aveam experiente cu femeia aia... eu nu ma dusesem decat sa-i mai vad fata lui ANTONIO
Dar... cum a vrtu sa-l vada... si-a pus mainile in cap, ca si data trecuta de altfel, cred ca stie el mai bine ce e cu doctorita asta si-l apuca durerea de cap 
Kay, neaparat sa-mi spui daca ti-am INVINETZIT FUNDU'!!! Si sa fii sincera... sa dai detalii despre diametrul vanataii, etc ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Ok, am revenit! Mi-am baut si cafeluta intre timp...i-am trimis la munci si pe ai mei (mama, tata, sora), ca sotiorul a plecat de la 7.
Vreau sa va spun ca e atat de matinal Stefy in ultima vreme...la 6, 6 si 10 maxim ma trezeste....ma duc la baie si apoi pun de cafea, spre fericirea sotului care se trezeste la 6.25 si ii e groaza sa astepte pana se face cafeaua...
Ieri nu am intrat deloc la calculator, am fost de buna dimineata la dr de familie, mi-a dat concediu prenatal, mi-a dat sa iau calciu lactic (cate 10 zile pe luna, 2 buc pe zi, vigantol (vit D), - cate 2 picaturi pe zi si in continuare cu materna si maltofer. La analize mi-au iesit ceva carente de Ca si Fe.. Apoi am fost sa imi platesc cotizatiile, pe la directia pt protectia familiei....si acasa. Am cam umblat mult ieri pe jos...dar a fost o vreme asa placuta....e adevarat ca m-au cam durut picioarele cand am ajuns acasa, de abia le mai taraiam dupa mine, mai ales ca la noi oricum e zona de deal, de munte, si nu am mers in linie dreapta, avem o gramada de drumuri in panta. Am intrebat de de CIC, daca intr-adevat vine numai dupa 2 luni, si mi-a zis ca depinde de mine..adica dupa ce nasc, dupa o sapt, doua, ma uit exact cand imi expira cele 42 de sapt, si depun dosarul la primarie mai repede. Fac o cerere ca incepand cu data X sa imi dea CIC, dar depun dosarul mai repede, nu dupa ce se termina cele 42 de zile sa nu trebuiasca sa treaca 60 de zile dupa depunerea dosarului pana aproba ei dosarul. Si de alocatia copilului am intrebat, si in cazul meu o voi primi undeva in iulie, pt ca pentru luna in care se naste copilul (mai in cazul meu) nu se plateste alocatia. Iar pt luna iunie banii vin in iulie, exact ca si salariul (se plateste pt luna precedenta). Ma voi duce sa intreb si la primarie de banii de trusou, dar si aia am inteles ca se dau in termen de 30 de zile de la depunerea cererii, deci pana in iunie-iulie tot nu primesc banii.
Apoi am venit acasa, m-am odihnit putin, am facut de mancare, am mai tricotat si eu nitel (dar eu am inceput cu spatele, unde ma duc drept si fara model, pana imi intru in mana si imi amintesc ce si cum).
Si acum ma apuc din nou de scris (dupa cum va spuneam, mai lucrez pt un profesor de la facultate, il mai ajut cu unele materiale pentru studenti, note de curs si altele - pt bani, si ursul joaca - si alaltaieri mi-a mai dat ceva material de scris). Nu mnai pot sta asa de mult la calculator ca inainte, incepe sa ma doara coloana daca stau mai mult si daca ma mai aplec, se razvrateste stefy.
Apropos de Stefy, ieri am primit niste picioare in burta de la el...de efectiv ma lua cu dureri. A inceput de buna dimineata, din sala de asteptare de la dr de familie..mi-a dat niste picioare jos, spre vagin, de am avut tendinta de a ma chirci (a trecuit sa ma asez, si s-a mai potolit). Apoi ieri peste zi m-a mai lovit la greu, de fapt nici nu cred ca au fost lovituri, ci mai degraba impunsaturi...se intindea si se rostogolea prin burtica...poate s-a intors cu capul in jos, nu stiu.
Aoleu ce mult am scris. Va las, ma apuc de lucru (cand ma plictisesc si obosesc la calculator, trec la tricotat
)
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
Asa, inainte sa plec, mi-au reactualizat si eu semnatura, ca acum intram si noi in sapt 31...Peste 2 sapt ma duc sa imi prelungeasca concediul prenatal si sa imi dea vaccin.
Aseara m-a sunat soacra-mea, sa imi spuna ca mi-a mai cumparat lucrusoare de bebe, ca are o sacosa plina. Cum cumnata-mea naste in aprilie, i-a cumparat ei si acum imi cumpara si mie, sa nu zic eu ca face diferente intre noi
. Si cica mi-a luat si cosulet (din acela de care vrea liviana, din cate am inteles)de scos din spital, vreo 5 costumase, vreo 2-3 salopete, sosetele, botosei, 2 paturici, 4 scutece de finet, vreo 10 caciulite in total, o gramada. Si ca o sa mi le dea in aprilie, cand intentionam sa mergem la Braila. In 8 sunt pastele, pe 13-14 vine sotul meu la Bucuresti, la o conferinta de la munca, si apoi urmatorul weekend 20-21-22 am vrea sa dam o fuga pana in Braila, pt ca pe atunci ar trebui sa nasca cumnata-mea (are DNP 20 aprilie). Sotul meu ma intreba daca ma incumet la un drum asa lung, mai ales ca vrem sa mergem vineri noaptea, ajungem sambata dimineata acolo, iar pe luni dimineata sa fim acasa, ca el merge la munca...deci undeva duminica la amiaza tre sa plecam iar la drum. In medie am facut cam 10 ore de mers cu masina (sunt 650 de km). Eu sper sa pot merge, cum ii spuneam si lui, cand opresti masina pt pipi sau tigara, cobor si eu si ma dezmortesc un pic. Vreau sa va spun ca sotul meu bea foarte multe lichide, si merge la pipi mai des decat mine (chiar radeam de el, parca el e femeie insarcinata, mai ales ca tot el e si cel cu poftele)
.
Gata, acum chiar plec! 
diana
30+
STEFAN
asa creste bebe
poze