*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)
Raspunsuri - Pagina 26
bebeta spune:
BUna, fetelor!
Iata ca scriu si eu iarasi, dupa multa vreme... reusesc sa va citesc destul de des, dar e mai greu sa tin pasul la scris! Sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi si bine dezvoltati tuturor!
Cristalina de ce te-a programat dr. Anca la cezariana cu 2 saptamani inainte? Eu o sa am azi control la dumnealui si mi-e teama sa nu ma programeze si pe mine asa devreme. DPN la mine era tot 5-7 mai.
Cristinamaria ce mai faci? Si tu erai tot la dr. Anca si tot cam cu acelasi DPN... Sper ca esti bine si tu si bebelusul! Tu cum vei naste?
Cu noi pare sa fie OK. Am fost ieri la dr. Iosup la eco si bebelina e in continuare mai grasuta decat media, avea deja 2,350 kg. Placenta a trecut deja la gr. 3. In general, copila era OK, doar mie mi-a spus ca sunt f. obosita si ca trag de mine... Cu toate astea, sper sa mai pot veni la birou 3 saptamani...
Va urez numai bine la toate si astept raspunsurile voastre!
Carmen 32 sapt+ z
mica0307 spune:
liviana mi-a spus dr ca oricum imi va spune ea ce tre sa fac. Ca nu am timp sa imi mai aplic eu schemele
. Daca mi le mai aduc aminte atunci
.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
cristinamaria spune:
Bebeta chiar ma intrebam cei cu tine!! In general noi sunem bine! Sunt ceva probleme la placenta dar minitorizam ecografic la 2 saptamani!
Andrada potoleste-te!! Sa ne dai vesti bune azi si te rog din suflet nu mai fi copil... lasa-l pe Antonio sa vina cand vrea el!!
Fetelor va sarut pe toate si fug la treaba![]()
cristina
32+(33+)
dideip spune:
Va
fetelor ce mai faceti?
Oanaclaudia, cum sa nu merg la Bamboo, eu am fost cu ideea si eu sa nu merg.Cred ca ne vom cunoaste sigur pe acolo.Tu nu ai poze si de asta nu stiu daca te vom cunoaste dar tu iti vei da seama de noi.
Fetelor cu ce ajung eu de la P-ta Sudului pe bDul 1 mai?Am inteles ca pot lua metroul pana la Victoriei dar de acolo ma pierd![]()
Paula
32+
poze
poze bebe
mica0307 spune:
dideip da tu la cat ajungi la serviciu???
. Poti sa iei metroul pana la Victoriei si apoi autobuzul 300 care merge pe 1 mai. Il iei de la metrou Victoria in directia piata domenii. Insa nu stiu unde sa iti zic sa cobori ca nu stiu nici eu exact unde e bamboo. Am vazut ca la nr. 60, deci urmareste numerele de pe cladiri
. Eu nu stiu daca ajung.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze
cristalina spune:
Bebeta, nu o sa te programeze, ca nu prea obisnuieste....:)
Eu m-am cam programat singura...![]()
Data trecuta la 38 de saptamani fix am facut cezariana, nu a mai asteptat o zi dupa ce a ajuns la termen. Atunci as mai fi stat eu dar nu m-a mai lasat el...:)
Eu oricum vreau sa vin la servici pana la Paste asa ca nu vreau sa imi dau peste cap planurile...:)
Ma duc spre cashile mele. O zi frumoasa in continuare!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
lbelciug spune:
Mica, faci cum crezi. Eu una sunt hotarata sa merg la cursurile de la Giulesti cand intru in prenatal. Vreau sa-mi reamintesc modul de respiratie corect si scremutul. La nasterea lui Matei pe per travaliului m-am ajutat singura cu respiratia si asa am putut sa raman coerenta, nu ca altele care erau panicate si tipau ca din gura de sarpe. Timp este destul, caci o iei treptat si de la dilatatie mica pana la cea mare cand recunosc pierzi controlul, trec ore bune. Pe mine dr m-a vazut la inceputul travaliului si apoi la sf lui cand am si nascut. In rest doar moasa mai venea si-mi verifica dilatatia, "grija" ei fiind sa-mi reproseze ca nu ma screm corect, ceea ce nu era adevarat pt ca de fapt copilul nu putea cobori pe uscat.... Imi pare rau ca nu mai posteaza si japonicile, sigur si ele ar fi putut aduce mai multe argumente pro de la cursurile facute de ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
28s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
dideip spune:
Mica, programul meu la servici este de la 9-18:00, dar astazi am avut control de la Pompieri pentru toate nebunelile(fise p.s.i stingatoare, autorizatii)si nu am avut timp sa intru pana acum. Dar pentru intalnirea de la Bamboo m-am invoit de la servici2 ore
.Merci ptr. informatii sper sa ajung, daca nu o sa o sun pe Andrada care este deja plecata la dr. si dupa aceea la intalnirea de la Bamboo.Te-au sunat sa confirmi prezenta???
Paula
32+
poze
poze bebe
lavini spune:
ma alatur si eu grupului, dupa mai bine de o saptamana.Ieri am fost la control si colul si-a mai revenit un picut, am trecut pe Gynipral si vreau sa va intreb:voua va da stare de palpitatii si tremurat, ca la mine e destul de nasol?
in alta ordine de idei m-am intors la servciu, iar saptamana asta petrecuta la pat m-a terminat.Am murit de plictiseala...Noroc ca va mai citesc pe voi.
Ibelciugcand o sa mergi la Giulesti pt Cursurile de nastere?Nu stiu daca o sa ma ajute sau nu, dar as vre sa incerc.Poti sa imi dai mai multe amanunte, e cu programare sau fiecare se duce cand are chef?
la toate
Lavinia, 26+
mica0307 spune:
liviana nu stiu ce sa zic. Am mare incredere in dr mea si o sa merg "pe mana ei"
dideip nu m-am sunat. De fapt am avut niste apeluri ratate...
lavini am auzit si eu ca da palpitatii. Trebuia sa iti dea o o iei pe bucatele. Parca 4 jumatati/zi a primit o prietena...sau sferturi
v-am zis eu ca ma lasa memoria.
Mica
31
Maya Alexandra
Poze