*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

sobi, gata mi-am activat PM-ul. tu ce adresa ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Liviana da e facut de mine, am luat modelul de pe sit-ul care ni l-a dat Andrada. Am vazut acolo asa de multe desene frumoase si asta m-a determinat sa ma apuc de lucru

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Da Mica, Poohy si mie mi-a placut f tare. Va asteptam in clubul bluzitelor cu desene

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Moberi, daca mergi cu avionul vezi ca mai toate companiile aeriene iti cer hartie scrisa de la ginecolog pentru calatoriile din trimestrul al treilea.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Wow! in sfarsit am si eu o steluta Greu am mai scris

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bravo, Mihamora! Si eu am descarcat de acolo multe modele ca sa i le dau unei cunostinte care impleteste. De cand cu pulovarasele facute de voi, am inceput sa visez noaptea ca eu insami m-am apucat de lucru. Ce-i drept in scoala generala staim f bine sa impletesc, dar o data intrata la liceu n-am mai avut timp si am uitat. Chiar in vis ma straduiam sa-mi amintesc cum se fac primele ochiuri ca sa incep lucrul. Daca mi-ar arata cineva acum, sigur mi-as aminti, dar din pacate nu am timp de asa ceva. Abia reusesc sa-mi cos nasturii sau cate un dres rupt...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora mai da-mi si mie o data linkul ca nu l-am salvat. Sa vad si eu ce modele sunt acolo.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lavinia fina mea are un baietel de 6 luni. Pana acum o auzeam ca merge la medicul de familie sa i-a lapte praf! Dar poate ca s-a schimbat acum...cum s-a modificat si cu vitamilele la ! Cand ma vad cu ea am sa o intreb si evantual i-ti voi trimite un mesaj privat!
Mihamora frumos tricotat! De unde ai luat modelul ursuletului? Daca un model electronic nu mi-l trimiti si mie? Sau spune-mi de unde l-ai cumparat!

Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mihamora, felicitari pt steluta!

Fetelor, am vorbit cu Andrada si....este ok in mare!Numai ca , asa cum isi doreste ea, s-ar putea sa se intample minunea mai devreme(zice dr) caci are ceva probleme cu colul(n-am inteles prea bine insa....va spune ea)Ceva de genu ca este inchis colul si totusi.....Mai bine o las pe ea sa va spuna!Dar esentislul este ca bine!
Sper sa nu se supere ca v-am spus eu inaintea ei!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Daca tot suntem la subiectul tricotat - am si eu o intrebare pentru Mihamora/Andrada - eu nu ma prea pricep la modele - in general am probleme la schimbatul culorii. Taiat/innodat noua culoare nu e deloc ok -> pentru un asemenea model mi se pare cel mai ok sa nu tai firul original, ci sa il treci peste cel nou prin spate - pana incepi sa il folosesti din nou. Insa la asta am probleme - nu reusesc sa fac trecerea cursiva... Iese cam larg/urat pe unde se imbina lana. Care e procedeul corect?
O sa pun si eu poza cu pulovarul cu fluturas diseara sau maine dimineata... Dar nu imi place deloc cum a iesit.

merci mult!

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput