*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna!
Acum am intrat si eu!Vad ca e cam liniste pe aici la ora asta!
Andrada vad ca a plecat deja la eco!O sun, poate ne vedem asa ca probabil vom lipsi mai mult!

Ibelciug, eu din cate stiu nu se mai da lapte praf de nicaieri!Stiu o mamica care a nascut de 2 luni si nu ia lapte gratis de undeva ci il cumpara!Stiti voi altceva?

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

alynta27, iti multumesc mult pt clarificarile cu colesterolul. Nu m-a speriat nimeni, dar am vazut observatia de pe rezultatul de la analize. Acolo zicea ca ce e peste 200 e considerat cu risc moderat si deci de aceea am vrut sa ma interesez daca intr-adevar e de rau sau e ok. Daca nu te superi ca insist, poti sa-mi spui cat de sigura e informatia cu laptele praf? Adica vreau sa fiu sigura ca TOTI copiii/mamicile pot beneficia de acest lapte gratuit, ca in 2005 cand il aveam pe Matei mic. Desigur ca voi incerca sa alaptez cat mai mult, insa viata nu se stie ce-ti ofera si de multe ori laptele praf e de baza. Stii cumva si ce marca de lapte praf se da gratuit acum?
Mihamora, se vede poza-> foarte dragut ursuletul. E facut de tine, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote]Originally posted by mihamora

Da, nu se vede, sa incerc altfel
ursulet

Gata, mi-am dat seama de ce nu mergea, trebuia sa scot de pe privat

29+ Dominic
POZE

[/quote]

Mihamora,
super dulce ursuletul!Ce de fete talentate pe aici!

Alyna 31+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc frumos fetelor, Andrada e de vina ca mi-a facut pofta de lucru

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mihamora hai ca esti talentata nu jucarie
noi suntem putin superstitiosi si nu prea facem nimic pana vine bebe
dar cred ca la tricotat imi deschideti cat de curand apetitul
vreau si eu
de fapt ce legatura poate avea una cu alta
sanatatea bebelui cu luatul hainutelor?
ma mai gandesc

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Alegrutza, multumesc mult pentru urari! Sincer, nu prea pot sa-mi inchipui cum va fi dupa nastere, dar ma bazez pe mama mea, pe care am de gand sa o tin macar vreo 2 luni la Iasi!

Dianalaura, sa intri sa ne povesteti ce ai aflat la eco!!! Ce fain ar fi sa afli si data pentru cezariana!!

Andrada, bafta la eco! Plimbare placuta, dar sa stii ca diseara nu scapi fara un raport complet!

Moberi, si eu ma lupt cu constipatia, dar inca nu am ajuns la chestiuni atat de grave! Nu prea stiu nici un sfat care sa te ajute! Eu sunt consemnata la domiciliu si nu pot sa-mi fac planuri de calatorii nici in tara! Stiam ca o parte din companiile aeriene au ceva restrictii legate de gravidele din trimestrul trei si iti sugerez sa te interesezi inainte.

Chiqui, spor la renovare! Sa intri sa ne mai spui cum esti!

Vas, e bine ca e activa asta mica! Asa stii cel mai sigur ca este bine!

Mihamora, ce scump e!!! Hai ca incepeti sa-mi faceti chef de lucru manual! Eu nu am facut nimic pentru printese, dar parca incep sa prind si eu curaj cand vad ce active sunteti voi!

Petit_ange, bafta la eco! Te asteptam cu vesti!

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liviana, stai foarte bine cu colesterolul!
Din cate am inteles, cu laptele praf s-au schimbat regulile si nu mai e ca atunci cand s-a nascut Matei. Numai in nu stiu ce cazuri speciale se mai da lapte praf.

Mica, nu pot sa-ti spun pretul ca nu am intrebat-o. I-am zis ca va spun si pun numarul de telefon pentru cine e interesat.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora am vazut si eu pozicile. Foarte frumos ursuletul. De abia astept sa intru si eu in concediu. Mai am 2 sapt si 2 zile .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mihamora ce scumpic e ursulache! Foarte frumos :)

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Michigan si eu sunt putin superstitioasa,nu am cumparat absolut nimic pt bebe, dar impletesc, ca si asa ma plictisesc groaznic, si ce fac eu o sa poarte pe la toamna iarna, ca sigur e prea mare
Ma gandesc ca o sa cumpar strictul necesar pentru bebe inainte, dar f aproape de eveniment.
Msemcu bine ca mi-ai zis ca este expozitie pt copii si la noi ca eu chiar nu stiam.

Pt constipatie fetelor cel mai bine ar fi sa folositi supozitoare cu glicerina si sa nu fortati f tare pt ca nu este recomandat deloc.

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput