*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liviana, e buna valoarea din cate stiu eu. Depinde de doctor, unii zic sa aiba grija cu dieta de acum incolo mai ales daca pacientul este mai tinerel...
Daca e valoarea ta, apai stai minunat...eu am 265...ups!

Lapte praf gratuit se da tot la recomandarea medicului, dar parca nu se mai da la toate mamicile asa cum era inainte.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy acum le-am vazut si eu prima data. Sper sa le gasim pe toate la babyexpo si sa ne facem o idee. Daca nu cumva o sa fim dezamagiti...

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Burtici,

M-a intrebat o vecina (a nascut de curant al doilea bebe, nastere usoara si rapida) daca nu am nevoie de o trusa epidurala ca a ramas cu ea. Ea a nascut asa rapid ca nu a mai fost nevoie.

Daca va intereseaza sunati la 0722769585, Amalia. Mai multe nu am intrebat-o ca mie nu-mi trebuie.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Michigan ma bucur ca sunteti bine! Si eu dorm bine noaptea si sunt activa! La fel si fotbalistul din burtica! Faina privelistea Oltului! In toamna am fost si eu pe meleagurile voastre la Calimanesti-Caciulata la un simpozion de Chime. Eram insarcinata in primele zile, dar nu stiam....E o zona superba! Asa ca du-te si o admira si pentru noi!

Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristalina cat costa trusa? Am inteles ca la Pantelimon, unde o sa nasc eu, nu trebuie sa vii cu ea de acasa ca au in dotare.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Cristalina, merci. Asa e, valoarea colesterolului e a mea si mi se pare un pic cam mare, desi nu mananc gras...
Oare cine ar putea sa-mi spuna exact care e treaba cu laptele asta praf gratuit?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu am vazut - in mare - nu foarte atent - Peg-Perego la Happy Feet pe Dacia. Parca imi placeau mai mult ca Inglesina (care erau tot acolo). Tati' lui bebe a respins brevi ca nu au suspensii pe roti :)) Parca noi tot cu suspensii pe roti am crescut, dar ma incred in el ca se pricepe mult mai bine ca mine la chestii d'astea tehnice.
Si stiu pe cineva care are Peg-Perego si e multumita - dar nu stiu de care... Daca iau unul dintre ele, imi mai trebuie scaun de masina si geanta - dar se gasesc.

Si eu astept babyExpo mai mult ca sa le vad pe toate o data, nu ma astept la cine stie ce reduceri etc. Dar daca e ceva, o sa fiu pregatita sa iau :)

Imi place mobila de la Miniblu, dar nu incape in camera fetitei... Nu am un perete de 2 m - cam multe usi.

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ibelciug valorile normale la colesterol sunt:150-250. Deci tu stai foarte bine! Sa stii ca in sarcina e chiar normal ca valoarea colesterolului, a VSH-uli, prezenta glucozei in urina (glucozurie),proteinuria si glicemia marita sunt NORMALE. Dar, sunt unii medici care le baga pe saracele -te in sperieti! Eu am fost chimista la un Laborator de Analize medicale si de acolo am invatat cate ceva!
In ce priveste laptele praf, se da gratuit de la medicul de familie! Ideal e sa alaptezi, dar cred ca stii si esti de acord cu mine!

Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Cristalina, eu nu am vorbit inca cu doctorul meu de epidurala - deci nu pot sa zic nimic. Fetita nu s-a intors inca, mai astept. De fapt, mi se pare ca se roteste. Vineri si sambata cred ca a fost cu capul in jos, apoi a revenit cu picioarele jos.

Liviana, nu stiu cum e cu colesterul. Nu ma prea pricep deloc in ale medicinii

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Da, nu se vede, sa incerc altfel
ursulet

Gata, mi-am dat seama de ce nu mergea, trebuia sa scot de pe privat

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput