*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

imediat va dau link-ul, daca nu aveti rabdare sa cautati ursuletul, il trimit separat.
http://home.euphonynet.be/grillestricot/page2.html

http://users.skynet.be/grillestricot/page2.html

am salvat eu in mai multe feluri de aia v-am trimis 2

a, si aici aveti direct ursuletul
http://home.euphonynet.be/grillestricot/page275.html

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alegrutza spune:

Vreau si eu sa vin la cursul de maine, cine se ofera sa-mi dea mai multe detalii?Am citit cate ceva in capitolul 41, dar n-am inteles exact unde gasesc info despre curs. Nu stiu sigur daca ajung, am programata maine ecografia, dar sper sa reusesc.

asa creste bebicul
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

mihamora
hai ca am mai prins putin curaj
oricum cred ca pana la urma nu avem decat sa cumparam hainute inainte de nastere
pentru ca sotul e ingrozit sa mearga singur la cumparaturi dupa ce se naste bebe
asa ca nu prea am de ales
cu sau fara superstitii
sotul mi-a zis sa crosetez dar sa nu le cos intre ele
asa de fapt nu sunt haine pentru bebe
ci doar niste bucati tricotate
a gasit el o cale prin care sa-mi dea si de lucru dar sa nu-mi fac nici prea mari probleme in privinta superstitiilor
termin de tradus si imediat intru si eu pe site sa vad ce modele salvez si eu
multumim frumos

mihaela
27sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Of, Of ...greu a fost sa citesc tot. Aveti mare spor la scris.
Despre laptele praf stiu ca s-au modificat conditiile. Se dau mamelor care nu pot alapta din diferite cauze (SIDA, hepatita C, sifilis...etc). Aceasta informatie o stiu dintr-o revista pentru femei...deci nu e verificata. La primul baietel eu am alaptat pina la un an dar am luat laptele praf si il dadeam unei verisoare care avea gemeni si nu ii ajungea.
Eu am fost la control si colul meu nu s-a mai scurtat ...a ramas la nivelul de 2,4 cm cit era la 24 sapt. In general ma simt bine dar mai am cite o noapte cind ma doare burtica si mijlocul. Plus ca bebe e foarte activ. Simt ca imi muta organele din loc...la prima sarcina nu a fost asa.
Eu am implinit 28 sapt si miine ma duc sa fac dozarile de anticorpi pt RH. Plus ca trebuie sa repet aproape toate analizele. O sa va dau de stire vineri.
Va pup
Diana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Salutare la toate burticile frumoase!
Noi tocmai am venit din spital si suntem bine. Ne-am facut analize si am mai primit concediu medical pana la sfarsitul lunii. De la 1 aprilie intru in prenatal deci scap de atatea vizite la medicul de familie si la spital.
Dupa cum vedeti in semnatura ne-am hotarat si la nume. A fost singurul nume la care nu a avut sotul nimic de comentat, deci asta ramane ca ne place la amandoi.DianaLaura baieteii nostrii vor avea acelasi prenume.
Poohy sa stii ca si eu am avut aceeasi problema cu schimbatul culorilor. Dar eu am inceput cu ceva mult mai simplu asa ca sa-mi intru in mana. Eu m-am lamurit cat de cat de AICI si de AICI.
Intradevar sunt super modelele de pe site-ul postat de Andrada. Dupa ce termin puloverul pe care l-am inceput ma apuc si eu de ceva modele mai complicate.

Oana 27+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

buna fetelor..vad ca tare harnicutze suntetzi toate...
Eu sunt putzin deprimata..azi am descoperit ca nu`mi mai vin o pereche de pantaloni care acum o saptamana ink imi veneau..i`am spalat..si cucu...acu` nu mai pot sa inchei ultimile doua capse...Simt ca ma fac cat o batoza...si nici din mancat nu ma pot opri..parca doar ca sa`mi acutizez starea de rau...
Trebuie sa ma duc iar la cumparat haine de..si nu`mi place deloc sa ma fatai printre magazine
Va pup pe toate

Mone+30 Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Noua lege, adoptata anul trecut, spune ca nu mai pot beneficia de lapte praf gratuit, prescris de c#259;tre medicii de familie, decât sugarii distrofici – cei care au o greutate sub limita inferioar#259; normal#259; – ce nu beneficiaz#259; de lapte matern. Laptele praf mai poate fi acordat bebelu#351;ilor cu mame ce sufer#259; de boli grave, cum ar fi TBC pulmonar activ, neoplazii, septicemie, boli psihice grave, scleroza în pl#259;ci, diabet zaharat, HIV/SIDA, precum #351;i copiilor adopta#355;i #351;i cei ai c#259;ror mame au decedat.

Miki

Mergi la inceput

Michigan este intradevar o idee buna ca sa nu renunti la superstitii Spor la treaba

Liviana si eu stiam multe modele cand eram mica, acum stiu doar modele simple. Sunt convinsa ca tu nu ai timp, dar eu cum stau numai in pat e numai bine ca mi-am mai gasit o ocupatie.

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Poohy si mie mie cam greu cu culorile, dar uite cum am facut la acest model : am avut 1 singur ghem alb, 2 maro, cu fiecare mergeam pana la jumatatea modelului si 1 rosu.Dupa ce am terminat cu rosu am renuntat si la 1 maro si am mers doar cu unu pe care l-am dus dintr- parte in alta, ce-i drept nu e prea frumos pe spate, dar daca e am sis ca o sa tai feirele si le innod la sfarsit. Nu stiu daca am fost prea explicita, am sa pun o poza si cu spatele.

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna fetelor!
Imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat ,dar sunt intr-o alergatura continua. Curatenie si la mine si la tata, pregatire pt parastasul lui mama de un an.
Va sunt datoare cu cateva informatii referitoare la ce mai facea bebele meu la echo de sapt trecuta. Deci el este foarte bine ,este un grasunel ,cantarea la 28 de sapt si 4 zile 1550gr.Daca o tine tot asa pana la nastere o sa fie o batozica!
Andrada am citit despre micul tau accident si imi facusem griji dar acum cand vad ca sunteti bine ma bucur f tare.
Paula vreau si eu sa vin la intalnire maine!
Si fetelor am si eu o intrebare : acum o ora m-am dus la baie si am gasit pe chilot cateva pete maron,de la ce sa fie? Dureri de burta nu am si nici efort nu am facut. Poate sa fie de la faptul ca am inhalat ieri mirosul de la cif, domestos si cilit de piatra si rugina?
Voi ati mai patit asa ceva? Abea astept sa mai treaca ceva timp si sa ma uit sa vad daca a mai curs. Imi este tare frica sa nu se intample ceva cu sarcina!
Varog frumos sa imi spuneti si mie daca stiti de ce s-a intamplat asta!
Va pupacesc pe toate!

30sapt fix cu Rares.

Mergi la inceput