Oanaclaudia,nu cred sa aiba legatura cu produsele folosite...Parerea mea ar fi sa-ti suni doctorul,ca nu e normal...mai degraba e de la efort...Iti tin pumnii sa fie bine...
Salutare
ce mai faceti?
Andrada plimbare placuta alaturi de Kay si de abia asteptam vesti de bebelini
Alyna
ce mai faci?
Mica noi suntem niste privilegiate cu trusa?Dr mea a spus sa ii aduc aminte cu o saptamana de trusa,in caz ca nu mai are spitalul sa-mi cumpar eu(in cel mai rau caz)
Ma bucur ca puteti veni(macar cateva)sa ne intalnim maine, chiar daca vom intarzia nu este nici o problema, oricum va vor suna maine sa confirmati.
Paula
32+
poze
poze bebe
Buna, Dideip!
Pe acasa, ce sa fac...?????Astept sa iasa fetele(Andrada si Kay) de la dr ca poate ne intalnim!![]()
Tu?
Alyna
31+cu
Fetelor eu astazi am venit imbracata(seful nu a venit astazi
)sport adica in trening de
si adidasi si imi este asa de bine. Deja am ramas in tricou pentru ca afara este f. cald si as iesi si eu la o plimbarica(cu Andrada, Kay si Alyna, care sunt deja unele in oras, alta pe picior de plecare)dar deh, serviciul este servici.
Paula
32+
poze
poze bebe
Uite Poohy am pus poze si cu dosul impletiturii sa vedeti cum mi-a iesit. Sigur se poate si mai bine, dar eu atat m-am priceput![]()
29+
Dominic
POZE
ursulet
OanaClaudia, felicitari pentru bebeul grasunel! Ai grija de tine 
Brambushca, Mihamora, merci mult pentru lamuriri! 
Anca
29+ 
poze
bebelusa
Oanaclaudia cred ca este de la prea mult efort, ar fi bine sa te odihnesti mai mult, mai bine suna si medicul.Sper sa fii bine, ai mai multa grija
29+
Dominic
POZE
ursulet