Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andra multam de intrebare acum sunt bine.nu mai fac gravi de mult,in curand voi opri si utrogestanul asta ca ma omoara ameteala!
acum cu intepaturile astea nu stiu ce sa zic.sunt normale multe chestii in sarcina si nu ne putem da seama care e limita.din cauza asta trebuie sa pastram contactul cu medicul ginecolog.si pe mine ma inteapa inauntru,in zona colului,dar nu e ceva constat si insuportabil.asa ca eu refuz sa ma mai panichez din orice.acum ca nu m-am mai vopsit demult am vazut ca am suvite de par alb in crestet!multe fire albe le am de la sarcina asta.acum sunt la faza cand savurez miscarile balerinei mele.si toata ziua vorbesc cu ea.voi nu?

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by AndraZ

quote:
Originally posted by Simo78

Luna tu la cate incercari esti predispusa?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Chiar asa Luna, la cate incercari esti dispusa?

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Eu inca mai trag sperante, sexul il da barbatul si poate fac fata ca daca era dupa mine ii turnam si eu vreo 7 dupa mostenirile mele genetice. Si ca fapt divers va dati seama cat m-au iubit bunicii daca eu am fost prima nepoata ca restul tot baieti turnau.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

cand am ajuns la dr hepatolog ma intreaba daca stiu ce e bb fata sau baiat.sotul ii zice in maghiara ca e fata. se ridica in picioare ii intinde mana da noroc cu al meu si ii spune "bine ai venit printre noi,eu am 3"....

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

cand am ajuns la dr hepatolog ma intreaba daca stiu ce e bb fata sau baiat.sotul ii zice in maghiara ca e fata. se ridica in picioare ii intinde mana da noroc cu al meu si ii spune "bine ai venit printre noi,eu am 3"....

alina 21+ cu bb Elisa

Saracuuu!

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Alina.a, ma bucur ca ai scapt de gravibinon. eu ma duc vineri la control si sper sa scap si eu de el, ca am niste greturi de mor de la atatia hormoni. Nici la mine durerile interne nu sunt constante si nici insuportabile. Nu sunt nici eu genul care sa sun la dr pt orice intepatura, dar oricum o voi ruga sa imi spuna daca este ok sau nu cu intepaturile astea pt ca eu candva am avut si o rana pe col....si povestea se mai lungeste putin. cat despre firele albe, sunt posesoare de suvite albe....dar asta sa fie problema. le ascundem cu sampon colorant....bb sa traiasca si sa fie bine, ca de albit tot o sa albesc. si eu vb cu bb non-stop, mai ales cand sare pe vezica mea nevoie mare....pare sa inteleaga ca ma doare si ma lasa in pace....

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Alina am sa fac bube la gura cat vorbesc singura prin casa, iar seara are tat`su program de vorbit la buric. Mai ales ca atunci cand ma bag seara in pat si ma linistesc incepe adevaratul circ (asa e si la voi?) si asta mare ii zice de-afara si ala mic dinauntru poc...poc...Distractie nu gluma!

Luna la sotul meu e invers cu mostenirea genetica. La el in familie sunt mai mlut fete. Baiat este el si mai are un var, si familia e mare nu gluma. Iti dai seama cat e de mandru ca el a reusit sa faca baiat...Parca l-a pus cu mana!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by alina.a

alina 21+ cu bb Elisa

nici asa nu e bine ....4 si cu nevasta.....cred ca i-au mancat si urechile

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Ioana75 mersi de urare, chiar ca voi lenevi zilele astea. La ce chef nebun aveam de mers la servici..............e ideal acasa.
aylin, eu am repetat azi vrand nevrand in spital toate analizele de sange si urina. In rest ginceologul mi-a mai dat sa fac triplu test, toxoplasmoza, rubeola, glicemia. Iar eco am facut lunar , dintre care doua morfofetale una la 13 si alta la 17 saptamani.

Ioana 18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

Alina am sa fac bube la gura cat vorbesc singura prin casa, iar seara are tat`su program de vorbit la buric. Mai ales ca atunci cand ma bag seara in pat si ma linistesc incepe adevaratul circ (asa e si la voi?) si asta mare ii zice de-afara si ala mic dinauntru poc...poc...Distractie nu gluma!

Luna la sotul meu e invers cu mostenirea genetica. La el in familie sunt mai mlut fete. Baiat este el si mai are un var, si familia e mare nu gluma. Iti dai seama cat e de mandru ca el a reusit sa faca baiat...Parca l-a pus cu mana!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

da si la mine seara sau dupa amiaza cand ma pun in pat....al meu ma freaca pe burtica si o dragaleste.el abia asteapta sa-l intampine cand vine acasa,tot incerc sa-i explic ca pana acolo mai e.
odata eram la coada la casa la supermarket si a inceput sa-mi dea cateva,eu am inceput sa ma mangai pe burtica si ii sopteam sa se culce la loc,sa-i vedeti pe oameni cum se uitau la mine....m-am facut roz pana in varful urechilor...

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Fetelor eu ma voi vopsi, am inteles ca oricum nu exista un risc dovedit, in plus riscul este in primul trimestru (daca este) deci am de gand inainte sa-mi vina prietena din Romania (sfarsitul lui aprilie) sa ma vopsesc, fac mumoasa, caci ea vine aranjata gata, dama bine, corpul ei nu a avut nici o sarcina (desi abia asteapta) iae eu voi arata ca un butoi, mai e si frumoasa foc. Deci trebuie sa fac ceva altfel ma deprim rau sa o vad asa frumoasa cand eu ma joc de-a balena. Macar sa fiu o balena frumoasa, nu?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput