Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 6

AndraZ spune:
Alina, oricum multi nu inteleg femeile gravide, asa ca.....Eram intr-o seara la coada in hipermarket la casa de gravide ....unde stateau numai barbati si eu eram singura gravida ....si nu am mai rezistat si mi-am mancat inghetata inainte sa o platesc....si apoi ma mangaiam pe burta de placere. nu va puteti inchipui ce fete a facut unul cand a vazut cum am mancat inghetata aia. zici ca mi-o platea el asa se uita la mine. si m-am enervat si eu si l-am intrebat pe al meu, in gura mare, cum se face ca stam la casa de gravide si handicapati, iar eu sunt singura gravida....deci ei, restul, erau handicapati. imediat ce m-a auzit s-a intors si nu s-a mai zgait la mine. dar m-a enervat la culme atitudinea lui mizerabila sa te uiti asa la o femeie gravida care mananca cu pofta o inghetata....
Andra 20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

X-ray spune:
vai nu-mi mai aduceti aminte de kg va rog....
daca si bb 2 e fata al meu a zis ca-si face vasectomie sa nu ma bata vre-un gand la bb3 si sa fie tot fata.
alina 21+ cu bb Elisa

Simo78 spune:
Luna eu m-am vopsit. Cat despre frumusete, m-am convins ca nu exista femeie mai frumoasa decat cea insarcinata (sau mireasa ). Iar tu, din ce am vazut in poze, esti o scumpa...Asa ca..ai multe atuuri.
Simona 18+
Matei Hisham
poze

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
daca si bb 2 e fata al meu a zis ca-si face vasectomie sa nu ma bata vre-un gand la bb3 si sa fie tot fata.
alina21+ cu bb Elisa

Luna

X-ray spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Alina, oricum multi nu inteleg femeile gravide, asa ca.....Eram intr-o seara la coada in hipermarket la casa de gravide ....unde stateau numai barbati si eu eram singura gravida ....si nu am mai rezistat si mi-am mancat inghetata inainte sa o platesc....si apoi ma mangaiam pe burta de placere. nu va puteti inchipui ce fete a facut unul cand a vazut cum am mancat inghetata aia. zici ca mi-o platea el asa se uita la mine. si m-am enervat si eu si l-am intrebat pe al meu, in gura mare, cum se face ca stam la casa de gravide si handicapati, iar eu sunt singura gravida....deci ei, restul, erau handicapati. imediat ce m-a auzit s-a intors si nu s-a mai zgait la mine. dar m-a enervat la culme atitudinea lui mizerabila sa te uiti asa la o femeie gravida care mananca cu pofta o inghetata....
Andra20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

alina

Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor apropos de retentia de apa, in cartea mea scrie ca sunt ambele mituri, adica trebuie bauta cat mai multa apa nu trebuie luata in seama retentia iar cu sarea la fel, nu trebuie redusa in mod normal. Adica daca mancam sare in cantitati normale nu trebuie redusa datorita umflarii mainilir si picioarelor caci nu are nimc de a face cu asta. Normal ca daca exageram cu sarea trebuie redusa ca oricum nu ne face bine, gravide sau nu.
E scrisa de o tipa renumita si explica exact ce si cum insa asa m-am priceput eu sa explic, practic continuati aceleasi cantitati de sare (daca nu mancati direct salina cu totul) si beti apa cat mai multa.
Luna18 sapt+ Cosmin
este adevarat.

Alina

AndraZ spune:
quote:
Originally posted by alina.a
alina21+ cu bb Elisa
al meu trebuie convins intai sa faca

Andra

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Luna eu m-am vopsit. Cat despre frumusete, m-am convins ca nu exista femeie mai frumoasa decat cea insarcinata (sau mireasa). Iar tu, din ce am vazut in poze, esti o scumpa...Asa ca..ai multe atuuri.
Simona18+
Matei Hisham
poze
Simo normal ca sunt frumoasa, mai ales acum gravida (si mai sunt si modesta, se vede nu?

I-am si zis lui al meu sa nu-si ia concediu, ce sa faca el acasa cu noi?

Cu toate ca daca imi pui in fata o gravida si o sirena voi alege gravida ca fiind mai frumoasa insa cand ma uit in oglinda totusi...
Ironia sortii e ca ea vrea ce am eu, sa fie gravida, iar eu...am avut si voi avea iar ce are ea.

Luna

AndraZ spune:
Fetelor, ma duc spre casa. Imi iau inima-n dinti si ma avant cu tupeu in traficul bucurestean.....cateodata ma rog ca bb sa fie baiat, ca daca e fata....la cate injuraturi a auzit la volan ( specific ca asta se intampla doar de cand am ramas gravida - injur ca ultimul birjar - cred ca hormonii sunt de vina)....nu va fi prea bine
Seara buna la toata lumea!
Andra 20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by Luna1
Fetelor apropos de retentia de apa, in cartea mea scrie ca sunt ambele mituri, adica trebuie bauta cat mai multa apa nu trebuie luata in seama retentia iar cu sarea la fel, nu trebuie redusa in mod normal. Adica daca mancam sare in cantitati normale nu trebuie redusa datorita umflarii mainilir si picioarelor caci nu are nimc de a face cu asta. Normal ca daca exageram cu sarea trebuie redusa ca oricum nu ne face bine, gravide sau nu.
E scrisa de o tipa renumita si explica exact ce si cum insa asa m-am priceput eu sa explic, practic continuati aceleasi cantitati de sare (daca nu mancati direct salina cu totul) si beti apa cat mai multa.
Luna18 sapt+ Cosmin
este adevarat.
Alina![]()
Arina Ilinca si Anya Ioana
Ce zici sunt pregatita sa dau la medicina?

Luna