Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
cand am ajuns la dr hepatolog ma intreaba daca stiu ce e bb fata sau baiat.sotul ii zice in maghiara ca e fata. se ridica in picioare ii intinde mana da noroc cu al meu si ii spune "bine ai venit printre noi,eu am 3"....
alina21+ cu bb Elisa
foarte tare...
eu m-am saturat sa ma intrebe lumea daca imi pare rau ca e tot fetita. ma privesc asa cu mila si imi spun: lasati, ca poate urmatorul e baiat.

dar eu nu vreau neaaparat un baiat!!!
sotul nu-si mai incape in piele de mandrie cand spune ca are acasa 2 fetite. una de un an si 5 luni si una de 6 luni in burtica
editez, ca am uitat sa va spun ca am o colega care are 6(sase) fetite!!!
cand eram insarcinata cu anya, era si ea la inceputul sarcinii cu cel de-al saselea copil si spera sa fie tot fetita (ceea ce s-a si intamplat), caci un baietel chiar ar fi fost ceva neobisnuit la ei in casa.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
musetto spune:
Fetelor, s-a facut si la mine in sfarsit dimineata. Si mi-am pus mainile in cap cand am vazut ca deja ati schimbat capitolul!
Simo, multumesc pt raspuns. N-am stiut care-i treaba cu ceaiul de menta asa ca o sa il las in pace, ca sa nu dau in alte complicatii :)
Criszta, felicitari pt culoarea roz!
Anto, m-am ingrozit cand am citit prin ce ai trecut. O sa tin minte si data viitoare cand o sa imi vina sa ma scancesc de la orice fleac, o sa ma gandesc la faptul ca sunt alte fete care chiar au avut probleme serioase. Multa sanatate si tie si bb-ului!
Luna acuma am vazut ca esti in Anglia. Si la noi in State, tot cu "she" se vorbeste despre baby, insa eu tot tineam mortis sa-i zic "he", nu pt ca as fi avut vreo preferinta de sex (e oricum primul bb), ci pt ca asa sunt obisnuita din romana. S-a dovedit pana la urma ca a fost o "she"... Incapatanata ca taica-sau si ca maica-sa: daca zici intr-un fel, face exact pe dos! Asa ca e cu doua taisuri: daca si bb al tau e tot de felul asta, mai bine i te adresezi cu "he" si poate ai sa capeti carucior roz
AndraZ, si eu am din cand in cand intepaturi pe col, dar nu foarte dese si nu insuportabile.
Cineva intreba de palpitatii. Cred ca e normal sa avem din cand in cand. Mi se intampla dar foarte rar, cred ca am avut cam de 5-6 ori de la inceputul sarcinii.
18+, cu 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Fetelor, ma duc spre casa. Imi iau inima-n dinti si ma avant cu tupeu in traficul bucurestean.....cateodata ma rog ca bb sa fie baiat, ca daca e fata....la cate injuraturi a auzit la volan ( specific ca asta se intampla doar de cand am ramas gravida - injur ca ultimul birjar - cred ca hormonii sunt de vina)....nu va fi prea bine
Seara buna la toata lumea!
Andra20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Stai sa apara bebe ca si eu le mai scap la volan insa de cand cu fiu-miu am facut un pact sapt trecuta, cand injur ii dau o lira. Mai am nevoie sa zic ca are deja 15 lire in pusculitza de acum o sapt?

I-am zis lui al meu sa-l mai duca si el la scoala in masina lui ca pe mine m-a jepcarit destul. "Mum you said the f word, one pound".

Luna
18 sapt+ Cosmin
Anya20 spune:
andra, intepatutrile despre care vorbesti sunt normale in sarcina. uterul apasa pe niste ligamente care se intind, colul este si el "fortat", musculatura perineului se modifica. organismul se adapteaza la noile conditii si se pregateste incet-incet pentru momentul nasterii.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Ironia sortii e ca ea vrea ce am eu, sa fie gravida, iar eu...am avut si voi avea iar ce are ea.
Luna18 sapt+ Cosmin
Ai vazut....
Eu am un cui impotriva logodnicii lui frate`miu...prea cu nasul pe sus pentru gustul meu...Ma rog, ei sa fie fericiti, ca nu face casa cu mine! DAR ea a fost mereu o frumusete si o slaba...de ceva vreme s-a ingrasat de are burta cat o am eu insarcinata in luna a patra, aproape a cincea. Acum se uita ea cu invidie
ca mereu ma comenta ca de ce nu fac exercitii pentru fund (desi is o slaba, sunt lata in solduri, nu am ce face! Nu am un fund imens, dar nu-i dupa placul ei).Simona
18+
Matei Hishampoze
andicu spune:
Salut si eu burticile!
Eu tin greu pasul cu voi , ca pana apuc sa citesc din urma, realizez ca a inceput un nou capitol!
Andra, si eu mai simt intepaturi in col sau pe-acolo si cateodata si in zona ovarelor (chiar le simt ca atunci cand sunt umflate, ca la ovulatie-de luam no-spa sa ma dezumflu). Mie mi-a zis dr ca s-a scurta colul (e de 3.09 ) , dar cand am intrebat-o daca ar trebui sa simt ceva legat de asta, a zis ca nu !
Apropos de incercari, la sotul meu in familie a fost invers: socrul meu a primul din cei 6 baieti , caci ai lui parinti au tot incercat ca poate iese fata, si s-au lasat pagubasi cand au ajuns la baiatul cu nr 6!
si la noi se cerea din greu o fetita, ca tot baieti si la mine si la el meu in familie, dar se pare ca deocamdata o sa fie tot baietii majoritari!
Mi-am luat si eu analizele de trim. 2 si par a fi ok: glicemia 91, urina ok, restul in limite, sangele nu stiu sa-l citesc, dar sapt. viitoare cand merg la dr o sa-mi zica sigur cum stau. Sunt curioasa sa vad daca imi da ceva suplimente sau nu.
Andicu
22+
Filip Cristian Poze cu burtica
Luna1 spune:
Pentru musetto Buna dimineatza! 
Simo cunosc si eu cazuri. Acum nu ii spui si tu sa faca exerctii sa dea burta jos?
Luna
18 sapt+ Cosmin
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
I-am zis lui al meu sa-l mai duca si el la scoala in masina lui ca pe mine m-a jepcarit destul. "Mum you said the f word, one pound".
Luna18 sapt+ Cosmin
O sa aplic si eu regula asta, ca le mai scap Simona
18+
Matei Hishampoze
Antoanela23 spune:
Va multumesc tuturor pentru incurajari, sunteti foarte dragute.
Nu va nominalizez ca la cat sunt de ametita precis uit pe cineva, dar v-am notat in sufletul meu.
Otim, nu prea stiu ce amanunte sa-ti dau, cam asta mi-a zis si mie dr:
- daca se naste copilul inainte de sapt 25-26 si/sau sub 500 grame, dr nu intervin cu nimic sa-l ajute sa traiasca; aici mai conteaza si legislatia fiecarei tari, politica spitalului si mai ales dotarile sectiilor de neonatologie, nu toate spitalele au sectii pregatite pt copii prematuri sau foarte prematuri;
- daca se naste dupa sapt 28, scade (insa nu dispare) riscul sa aiba complicatii din cauza nasterii premature;
- dupa sapt 36 copilul nu mai e considerat prematur;
Toate astea depind si variaza in functie de greutatea si dezvoltarea copilului, sunt copii nascuti la 32 de sapt care nu au nevoie de ajutor sa respire si sunt f bine si pot fi copii nascuti la 35 de sapt care au nevoie sa stea in incubator, suport pt respiratie, etc.
Probabil zilele urmatoare voi citi mai mult despre prematuritate, am avut o tentativa mai de mult dar m-am stresat si m-am, oprit.
Poate da Dumnezeu si nu va trebui sa trecem prin asta.
Pupaturi la toata lumea,
Anto
23 si
Victor (8 octombrie 2005)