Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Simo cunosc si eu cazuri. Acum nu ii spui si tu sa faca exerctii sa dea burta jos?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Se intampla atatea lucruri minunate in viata mea acum, incat numai grija ei nu o mai am!

Si am invatat recent o lectie foarte valoroasa...Am o prietena care traieste sa invidieze...Am mai zis de ea...Cea care mi-a zis ca nu o intereseaza sarcina mea. Ei bina, fata asta in loc sa se bucure de ce are ( e rezidenta la chirurgie pediatrica, nu-i putin lucru!) sta si priveste in ograda vecinului si ii e ciuda! Pana mi-a deschis sotul ochii si mi-a zis ca probabil si pe mine ma invidiaza si ma barfeste la altii....Asa ca am rarit-o tare de tot cu ea. Si nu stiu, dar mie mi se pare ca-mi merge mai bine si nu mai sufar ca o doar in...de viata mea.

De aia zic, fiecare sa-si vada de grija. Si nu o sa-i zic niciodata ca-i grasa in fata. Dar sa va zic un secret...hehehe...A zis ca ea nu da multi bani pe rochia de mireasa ca bla bla bla. Eu m-am ofetir sa o ia pe a mea sa o modifice...Stiu ca nu o s-o-ncapa nici in 100 de ani!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

anya eu tot timpul m-am vazut mamica cu 3 copii.asa ca nu ma prea intereseaza sexul lor,conteaza ca m-am apucat sa-i fac.asa ca daca e sa fie 3 fete sa fie sanatoase ca tot ale noastre sunt!

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anto, acum am citit si eu prin ce-ai trecut! iti urez din suflet sa treci peste perioada asta si sa ai un bebe sanatos si nascut la termen!

Andicu 22+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce de treaba ati mai avut, am stat eu cuminte sa muncesc si ati umplut 7 pagini din care 5 intr-un capitol nou!

Si eu ma visam mama de 3 copii dar ma mai gandesc dupa ce mi-a zis doctorul ca nu ma tine cusatura!

Alea Alea,

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna mamici!

Mai dar scrieti nu gluma. Nu mai poate omul nici sa-si faca treaba la serviciu ca ramane in urma cu cititul .
Ma lamuriti si pe mine va rog cu IR -urile alea ca m-am zapacit de tot. Am si eu doua eco morfo la Iosup. La 16 saptamani am IR ombilicala=0.75, IR uterina dr=0.52, stg=0.48, iar la 21 saptamani am IR ombilicala=0.62 si IR uterina dr=0.48, stg=0.42. S/D am numai la 21 saptamani 2.67. Cum stau?
Am inceput si eu de astazi sa iau Elevit si Maltofer. Pana la urma nu le-am luat gratuit, dar nici nu am platit pretul intreg. Pt. 30 de Elevit, 30 de Maltofer si 40 de No-spa forte am platit 20 ron. Eu zic ca e bine. Cand mi le-a luat maica-mea farmacista i-a explicat ca numai anumite substante din componenta acestor medicamente ar fi gratuite, iar restul trebuiesc platite. Parca am inteles de la cineva pe aici ca depinde de farmacist sa iti dea compensat sau gratuit. Data viitoare o sa incerc si in alta parte.
Eu inainte sa iau Elevit si Maltofer luam Magne B6 si nu stiu daca sa mai iau sau nu. Am vazut ca spuneati voi ca nu e bine sa exagerezi cu magneziul asa ca mai bine nu il mai iau, cel putin pana vorbesc cu doctorul.
Pe mine m-au mai lasat durerile de burtik de vreo doua zile. Intrasem rau in panica mai ales cand am vazut ca incep sa apara si contractii dureroase. Probabil ca a fost tot de la ligamente.
Fetelor voi cat mai mergeti la serviciu? Eu sper sa mai merg pana la Paste si apoi stau acasa, sa ma odihnesc in asteptarea nazdravanului.

Andreea 23+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Jeni,ti-a dat dr sa faci triplutest la 18 sapt??Te intreb pt ca eu l-am facut la 16 sapt,a iesit prost dar dr mi-a spus ca nu are sens sa-l repet la 18 sapt ca nu e concludent.

pepi 20+

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb si eu pentru o prietena din Bucuresti, ce stiti de Dr Bragaru? La Pantelimon cred ca e.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu as vrea sa merg la servici pana in mai inclusiv, sa ma tina bateriile pana atunci!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

salut!

cam greu ajung in ultimul timp sa va salut,dar sunt ocupata pana peste cap.multumesc lui Dumnezeu ca am avut pana acu o sarcina de vis...am plecat aproape in fiecare week.end la munte...de vro 4 ori in italia si m.am simtit excelent!fara greturi sau pofte...
si azi mi.au venit si anticorpii pt saptamana 20..rezultatul e negativ...asa ca sunt f fericita!

singurul lucru care ma ingrijoreaza putin e ca il simt pe bb fff jos,undeva pe linia unde ar trebui as inceapa parul pubian.nu stiu dak asa ar trebui sau nu.la eco abia pe 30 martie am gasit loc la euroclinic la dr meu...asa ca mai am de asteptat pana atunci.abia astept sa.l vad iar pe bb...

ce sa va mai zic....sunt fffff umflatika...de la 52 am 58kg,dar sunt fffff dragutza si mai ales mandra de burtica mea...

gata...ca m.am intins cat pe 10!mii de pupicei!!!!!

oana 20+

ps doamne nu pot sa cred ca am ajuns la 20 de saptamani!!!!!

Mergi la inceput

Oana tot pe acolo il simt si eu cel mai des.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput