Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Muuh, tare scumpa esti ca te-ai oferit sa-mi tii hainutzele lui bebe pana nasc!
Dar nu cred ca o sa mai cumpar nimic, cel putin deocamdata, pentru ca deja am destule de anul trecut, si oricit m-ar tenta ele ca sunt asa de mici si dragutze, ii dau totusi dreptate sotului meu care nu mai vrea sa auda de nimic pana la nastere.
Anto, m-am ingrozit cind am citit ce ai patit.Dar cred ca ai avut mare noroc ca ai avut parte de niste doctori f.f.f buni, care si-au dat interesul sa-l salveze pe bebe. Nu stiu in Romania ce sanse ai fi avut. Nu vreau sa spun ca aici nu sunt si doctori buni, dar totusi, mi se pare ca acolo ai avut parte de un tratament special. Iti tin pumnii sa fie bine in continuare.
Andra, acum m-am luminat si eu de ce mi-a crecut burta asa de repede. Si eu am facut gravibinon in primele luni+ 4 pastile de utrogestan pe zi, pe care le mai iau si acum. Nu stiam ca dau astfel de reactii. Mie imi este teama sa nu ma ingras prea tare de la utrogestan. Nu stiu unde am citit eu asta. Acum am trecut pe salate, legume fierte, fructe, de teama kg.in plus, dar tot ma scap si la ceva dulce in fiecare zi, ca altfel nu pot.
Olgutza, parca tu ai facut eco la Medical City. Daca asa este, imi spui si mie la cine ai fost? Pe mine m-a trimis dr. acolo, si m-a programat la dr. Mona Zvanca. Imi este tare frica, pentru ca as fi vrut sa ma duc la un ecografist celebru si de doctorita asta nu am auzit mai nimic. Sper totusi sa nu fie probleme cu bebe.
Pentru fetele care vor sa se vopseasca, va dau un sfat: au am folosit vopseaua L'oreal Casting, fara amoniac. Mi s-a parut f.f.buna, are culori frumoase si nu miroase deloc. Si lasa si parul fin. EU cred ca este o solutie mai buna decit vopseaua obisnuita.
Cristina,
19+ si bebe scump 
POZE
Anya20 spune:
andreeaC, din ce am citit si am vazut paciente vazute de dr. Iosup la eco, rar "scapa" vreuna fara sa aibe "probleme" cu IR-urile
. din pacate e ca un laitmotiv care mie mi se pare cel putin ciudat. prietenele mele care au facut eco si il alte parti dupa eco la dr Iosup n-au mai avut, brusc, nici un IR marit.
eu zic sa stai linistita, tu si celelalte fete, ca marirea acestor indici de rezistivitate nu este nici pe departe atat de frecventa pe cat pare. am citit si intrebat si eu obstetricieni care mi-au confirmat aceasta parere.
am raspuns astfel la intrebarea ta, desi nu asta era raspunsul pe care l-ai cerut, insa de cateva zile am tot vazut ca posteaza fetele aceeasi intrebare. invariabil dupa ce au facut eco la iosup.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
andutzy spune:
Anya, draga mea, ca de obicei, ma ungi pe suflet deoarece parca imi pui in fraza gandurile mele!
. Si mie mi se pare ciudat brusc nr mare de mamici cu IR-uri marite. Nici 2 ani nu sunt de cand scriam la grupa de mamici de mai iunie 2005, tot gravidutze, tot copii normali nascuti si pre putine au avut atunci aceasta problema. treaba asta cu IR-urile insa am impresia ca vine ca o intelegere intre el si Tutu, ca de cand este aici, la Fortis, o tot trage cu IR-urile, inainte cand era doar la Diagnosis si CMU nu mai auzeai atat acest diagnostic. EU cred ca cele acre au cu adevarat probleme(cel putin din pacientele lui TUTU) au primit si tratament cu PRegnyl, cum am facut eu, insa in rest, toate primesc 4 tb/zi de magne B6 si Ulei de peste, cu sau fara IR-uri mari...Sincer si eu vreau sa cer parerea si a altui medic asupra acestei probleme si nu numai.
Carla, hai ca m-am dumirit cum stam cu magneziul din Elevit si cel din magne B6. Pai Elevit-ul contine aprox aceeasi cantitate de magneziu cat 2 tb de MgB6, deci cele care luam 4 Mg(de la tutu citire) si vrem sa luam si Elevit, cred ca putem reduce Mg la 2 tb pe zi + un Elevit. Asta e parerea mea. Cantitati exacte in fiecare dintre ele:
1tb Magne B6= 47.91mg magneziu
1b Elevit= 100mg magneziu.
Andra
Sapt20 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Anya20 spune:
andutzy, si eu as zice sa ceri parerea altui medic. nu vreau sa supar pe nimeni, dar sunt in bucuresti medici cel putin la fel de buni (doar ca nu au beneficiat de atata reclama si nu au atat de multe paciente).de pilda, dr niculescu de la giulesti este printre cei mai buni in infertilitate, prof ancar la fel (desi nu e preferatul meu, din aceleasi motive - fiind prof este f cautat si nu are timp de sarcini "normale"). astea sunt doar 2 exemple, dar mai sunt si altii. nu vreau sa creez "furtuni" pe aici, asa ca daca doresti pareri, imi poti trimite un pm.
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
CarlaV spune:
Andutzy, ai dreptate cu calculul, si mai ziceai ca nu-ti place matematica ![]()
AndraZ, bestiala faza de la casa prioritara pentru gravide si handicapati. Eu n-as fi avut rabdare nici sa ma asez la coada, incepeam sa comentez dinainte. Unde s-a intamplat asta, cumva la Carrefour?
Intreba cineva de analize... eu mi le-am repetat pe cele clasice (fara infectioase) prin sapt. 20, la recomandarea doctoritei de familie, pentru ca nu iau vitamine sau suplimente si voia sa fie sigura ca nu am nevoie. Au iesit toate bine.
Si pe mine ma enerveaza ca nu crede lumea ca sunt gravida numai dupa ce ma vede. Trebuie sa-mi pun o bluza foarte scurta si sa las burtica elastica de la blugi la vedere, altfel arat ca inainte. Cred ca e genetica treaba asta, ca pe maica-mea o urmareau colegele la vestiar in luna a 7-a sa vada daca e gravida sau nu, altfel nu parea. Sper sa o mostenesc in sensul ca ei i-au ramas niste sani mult mai mari si nelasati si fara vergeturi 
Ati observat ca la Cora nu se mai fumeaza deloc in interiorul centrului comercial, mai precis la mesele din mijloc de la KFC, McDonald's, Spring Time si Tip-Top? Am vazut asta cu surprindere acum cateva zile, cand chiar am reusit sa stam la o masa sa mancam, pana acum maream pasul cand eram in zona respectiva. Am inteles ca nici la Mall nu se mai fumeaza deloc dupa ce administratorii au fost amendati cu 10.000 ron... Nu-mi revin din surprindere ![]()
Carla,
23+ 
Samurai-lady spune:
Iar am ramas in urma cu capitoleleeeee
ANYA20-lasa lumea sa vorbeasca.Si eu se pare ca am dublura,pe versiunea baietei,si nici eu nu tin neaparat sa fie fetitza.Copilashii de acelashi sex se inteleg bine,se joaca impreuna,
poti folosi hainutele celei mari la cea mica.
Sarcina ushoara si lumea sa vorbeasca
si sa intrebe
ea akolo.....
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samurai-lady spune:
Despre vergeturi pe burtica si sani-mie nu mi-au ramas dupa prima sarcina delok delok,desi am pus vro 12 kg pe mine.E drept ca m-am dat
cu crema in fiecare zi.Dar,zic ca a contat si ca nu m-am ingrashat mult.Acum ma dau numai pe burtika.Sanii mi-au ramas mai mari dupa prima sarcina,ceea ce ii platze barbatului meu hihhihi:)(secret).
Acum spera el inca o marire la a doua sarcinaaaaa:)
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
Samurai-lady spune:
Tot noi suntem....
am pus poze noi,cu pustiul meu;de aveti timp uitati-va,please
noul album e aici http://good-times.webshots.com/album/558155727PpIuth
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
Web-poze Kenutz
Simo78 spune:
burtici! Hai la cafea, lapte, ceai....
Samurai-lady, Ken e ...
....caut gena de european din el, sotul zice ca o are si ca-i frumusel foc. Sa-ti traiasca!
Simona
18+
Matei Hisham
poze