Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
nma spune:
Intru si eu sa va salut. Nu prea mai am timp sa scriu. De citit citesc, dar parca a intrat timpul in sac. La birou nu am voie pe net asa ca va pun scurt ca eu sunt bine. Greturile s-au intors si din pacate le rezolv cu cola. Sunt mai tot timpul obosita si abia astept conceiul. il am in aprilie.
Am vazut foarte multe carucioare noi asa ca felicit posesoarele. eu voi merge la medic vineri.
Va pup si sa aveti o zi buna.
17+
21.07.2003
otim spune:
Buna dimineata ,
pe burtici . Azi e o zi mare pentru noi , mergem la nea doctorul sa ne vada ce mai facem si cum o ducem ( sa ne tineti pumnii )
19 saptamani
Samurai-lady spune:
Otim-sa ne spui cum a fost la nenea medicul.
Tinem pumnii
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
jeni71 spune:
Neata la toata lumea !
Luna1 bestiala comparatia : Ironia sortii e ca ea vrea ce am eu, sa fie gravida, iar eu...am avut si voi avea iar ce are ea. 
Jeni
18+

jeni71 spune:
pepi=triplul test l-am facut la 13 saptamani, nu acum la 18. Si am facut triplul test pt ca am 36 ani.
.
Jeni
Muuh spune:
cristina_ana Mona Zvanca a fost rezidenta lui Vladareanu. Acum este medic plin. Anul trecut in saptamana 20 ea mi-a facut eco morfologica iar Vladareanu doar a asistat. Eu zic sa nu iti faci probleme pentru ca daca si Vladareanu isi trimite pacientele la ea e de bine. Ea mi-a facut si ultima ecografie din spital inainte sa ma opereze si a estimat ca Alexei va avea 3300 de gr. El a avut 3370 dar eu zic ca a stiut sa masoare bine totusi. A da si te-a trimis la Medical City pentru ca probabil sunt cele mai performante aparate eu anul trecut am facut la o clinica Altmedica care nici macar nu era deschisa inca dar aveau un aparat super tare, cel mai tare la ora aia din Bucuresti (stiu asta de la oameni din domeniu nu din zvonuri).
Miruna + Alexei (13.07.2006)
mioara2004 spune:
Buna dimineata fetelor...
Eu am disparut de saptamana trecuta pentru mi-am mai luat niste zile de concediu...A fost bine acasa...Ati scris tare mult, de dimineata tot citesc.
Si mai am inca 15 zile de luat. La servici s-au suparat cand au aflat la 1 mai intru in prenatal...Asta e! Acasa am avut timp de plimbare si nu m-am mai obosit asa tare ca la servici...
Saptamana asta este Expo? Fetelor sa luati preturi la carucioare si patuturi. La Cluj, Expo va fi doar la inceputul lui iunie si vreau sa stiu daca astept pana atunci...
Va pup 
Poza 20 sapt
Mioara
24+
Doru Andrei
otim spune:
Fiti sigure ca am sa va "atac" mai ales daca cumva reusim sa vedem si ce culoare are caruciorul . Numai ca aceste noutati am sa vi le impartasesc maine sau spre seara tarziu pentru ca programarea la nenea medicul este pe la ora 18 ( va da-ti seama cate "cuie" voi face azi la lucru pe scaunul ergonomic ???? ), daca a trebuit sa astept o saptamana a fost OK , dar ca se va intampla azi parca nu mai am rabdare ( asa sunt eu din fire - mai ales jumatatea nemteasca - tati e neamt )
19 saptamani
otim spune:
Tot eu , chiar stiti cumva cum este cu concediile din aceasta perioada ?? De cand se poate lua prenatal , cine ti-l da , dar cu concediul de odihna cum ramane ???
19 saptamani