Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Simo, ieri mi-am cumparat falafel cu gindul la tine.
Luna, bunica ta cu 7 nurori bate toate recordurile pe care le stiam.
Andra, succes cu traficul. Si eu am inceput sa injur in trafic, dar tin geamurile biiiine inchise, sa nu ma ia la bataie ceilalti. Dar parca am mai schimbat o data replicile astea, acum citeva luni, nu?

Eu ma enervez asa de tare cu gradinita copilului incit am inceput sa am contractii dese. Nu stiu ce sa fac, sa ma gindesc la bb din burta si sa renunt la Acorns sau sa ma gindesc la Miruna sa nu-i schimb mediul pentru citeva luni (ca la vara oricum va sta cu mine sau cu bunicii). Decizii, decizii .

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ioana

Falafel....mmmmmmm.........abia astept. Ei au mai multe feluri (egiptean, libanez...)

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Simo, am mincat si eu in Israel mincare libaneza, miaaaam miaaaam.
Anto, citeste repede despre prematuri, sa fii informata, si apoi gata, gindeste doar pozitiv. O sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya + Arina ....daca imi strang usor sfarcurile intre degete, iese ceva!!!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata

am avut ceva de citit din urma, nu gluma!

sa raspund si eu la ce imi aduc aminte, pentru ca am aruncat un ochi, nu am citit tot.

i_ulia, daca eu am B si tatai 0 trebuie sa fac anticorpii anti B? ce e cu anticorpii astia? cand trebuie facuti?

Rubeola, este posibil sa o fi facut si nimeni sa nu stie. asa am patit eu. se vede clar doar la anticorpi. vaccinul nu se facea pe vremea copilariei noastre.

Andra, cred ca toata lumea mai are intepaturi prin vagin/col. cred ca e de la ligamente si atata timp cat nu sunt foarte puternice si constante, nu trebiue sa ne ingrijoram.

Andreea_c, IR-urile sunt foarte bune. nu e adevarat ca iosup intotdeauna zice ca ai probleme cu IR-urile. dar e adevarat ca Tutunaru da magne b6 si biomarin, care de altfel nu strica la nimic.

bun calculul. ma gandesc si eu daca sa iau sau nu elevit si sa scad magne la 2/zi.
nu am pus nici macar un kg pana acum. incep sa ma ingrijorez.

Aylin, 17+

Mergi la inceput

otim, pai eu stiu ca e asa.

prenatalul poti sa il iei cu 63 de zile inaintea DPN-ului. trebuie scrisoare de la medic cu data aproximativa a nasterii, se numara 63 de zile, si de atunci poti intra in prenatal. prenatalul poate fi si mai putin de 63 de zile, dar niciodata mai mult, diferenta adaugandu-se la postnatal. mai exista conditia sa nu ai mai putin de 42 de zile postnatal.

concediul de odihna se calculeaza asa: 1.75*nr luni pana cand tb sa nasti. este luat in considerare la calcul un nr. de 21 zile CO. daca ai mai multe, nu tiu exact cum se face, ramane la latitudinea firmei. dar legal se calculeaza cu 1.75 (care rezulta din 21 ZL CO/12 luni)

Aylin, 17+

Mergi la inceput

eu, dragele mele fete, vreau sa va spun ca de 2 zile plec de la serviciu la 14.30 si este de-a dreptul minunat! parca sunt in vacanta!!! mare lucru programul asta redus!

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Otim dra de familie mi-a spus ca daca am DPN la inceputul lui iulie pot sa intru in prenatal la 1 mai.
In legatura cu concediu de odihna, legea spune ca ai dreptul la cel putin atatea zile cat timp ai lucrat in anul acesta (4-5 luni in cazul nostru). Firma unde lucrez ma lasa sa-mi iau cat vreau eu, iar cand ma intorc voi avea diferenta. Mi-am pastrat pe cand ma intorc doar 4 zile restul mi le iau acum.

Poza 20 sapt

Mioara 24+ Doru Andrei

Mergi la inceput

stiu ca va bombardez cu mesaje, dar imi tot aduc aminte de cate ceva. referitor la IR-uri. eu de nenumarate ori am auzit de bebei in luna mare care aveau retard de crestere (mai mare sau mai mic). in toate cazurile astea, era vorba de IR-uri mari, nemonitorizate.

Aylin, 17+

Mergi la inceput

aylin, monitorizarea IR-urilor nu se face degeaba. Am citit ca poate duce la retard de crestere.

Mie la 16s la Iosup mi-au iesit IR-urile normale.

Mergi la inceput