Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 4

AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by Chriszta
Pt LUNA si ANDRA
In copilarie toti copii se vaccineaza contra rubeolei. Ori vaccinul administrat este tocmai pt a forma in organism anticorpi. Asa ca existenta anticorpilor nu e legata neaparat de facutul bolii in copilarie ci de faptul ca ati facut vaccinul respectiv si ati dezvoltat anticorpi care au iesit acum la analiza.
Asa ca nu va alarmati. Totul e OK.
Cristina21+ si
Eva Alexandra
vaccinarea ROR (rubeola-rujeola-oreion) se face de cativa ani la noi si este, intr-adevar, obligatorie (si fie vorba intre noi, nu are o remanenta a anticorpilor pe viata, asa cum se intampla cand faci boala. in cativa ani, daca nu faci rapel, este ca si cand nu te-ai vaccinat). pana de curand nici nu exista in romania. asa ca este exclus ca fetele sa fi fost vaccinate. se poate face boala si fara sa ai simptome, prin urmare fara sa stii ca ai facut-o.
Alina![]()
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya, merci mult de info. referitor la asta imi poti spune ceva? fetelor, mai are cineva de raportat mici intepaturi in col? De ceva vreme am niste dureri ca niste intepaturi inauntru vaginului. sa fie oare colul care suporta modificari din cauza cresterii sarcinii? daca imi poate da cineva un raspuns, astept cu mare interes tot mie imi apartine intrebarea....
Andra

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Simo78 spune:
Asta imi spune si sotul meu de apa, sa beau cat pot de multa. Eu nu m-am umflat (inca), dar merg deeees la baie. El zice ca suntem predispuse la deshidratare ( Anya sa-mi spui daca vorbesc prostii).
Simona 18+
Matei Hisham
poze

Simo78 spune:
Andra pe mine ma inteapa prin diverse locuri, dar suportabil. Nu stiu ce sa zic....
Simona 18+
Matei Hisham
poze

AndraZ spune:
Fetelor, eu beau apa cat pot, dar sunt predispusa la retentie. De foarte multe opri mi-a fost recomandat de catre medic sa iau Furosemid ca sa scot apa pe care o retineam. eu oricum incep sa fiu mai atenta cu dieta ca nu e de glumit. Incep cu multe fructe si legume ca atlfel dam cantarul peste cap. Voi va puteti permite pt ca aveti unde sa puneti, insa eu.....nu prea mai am...
Andra 20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
Simo, pe mine m-a chemat Razvan pana m-am nascut. Cand a aflat tata ca are "2 fete" a crezut ca face atac de cord, credea ca mama a facut gemene...de fapt era vb de mine si de mama...si atat....asa ca ii intelegem pe tatii care vor baieti. Fratele lu' bunicu' a facut copii pana a facut un baiat si are: 4 fete si un baiat....unii se incumeta pana le iese....dar ce te faci cand nu iti iese?
Andra20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Andra lasa ca la taica-miu e altfel. Bunica-mea vroia si ea o fata (ca si mine) si a tot turnat la copii poate, poate iese fata.
Dupa al saptelea baiat s-a oprit.

Luna

AndraZ spune:
Luna, ....m-ai intrecut!
Nu mai am cuvinte.....Bine ca s-a oprit, ca altfel.....
Andra 20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

AndraZ spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Luna tu la cate incercari esti predispusa?![]()
![]()
Simona18+
Matei Hisham
poze
Chiar asa Luna, la cate incercari esti dispusa?

Andra

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Luna tu la cate incercari esti predispusa?![]()
![]()
Simona18+
Matei Hisham
poze

Nu stiu stai sa-i verific contul sotului in banca, in ziua de azi nu mai e asa simplu.
Si cu al treilea, ma gandesc bine, si numai in cazul in care simtim ca murim daca nu avem fetita insa nu prea cred, mai vreau sa fiu si femeie nu numai incubator.

Luna

AndraZ spune:
Luna, poate da DD si e fetitza! Vb cuiva: vedea-te-as cu carucior roz! asa sa te ajute DD!
Andra 20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb