Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Anto,capul sus!!!Stii ca lucrurile frumoase se obtin intotdeauna cu sacrificii.

pepi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

fetelor, faceti ce faceti si tot la soacre va opriti.

simo, foarte amuzanta faza cu alunecatul!

andra, stai linistita cu burtica. eu am 105 cm si 18 saptamani (1m60 si 67 de kile - acum am ajuns la greutatea de dinainte de a ramane insarcinata). probabil ca voi fi cat willy in luna a 9a, dar nici nu conteaza, atat timp cat bb e bine.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Lasa, Luna, ca e mai bine sa stim pe ce picior danseaza fiecare. Avem norocul ca nu avem sotzi mamosi, nici tu, nici eu, nici Ioana....ca altfel eram stresate rau de tot de soacre....Mai bine asa decat bot in bot si pe la spate sa ne despice in 14.....

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Simo esti tare la faza cu putza, al meu zice ca si ce-i daca e baiat, noi o sa zicem ca e fata doar ca are o mica problemutza, are putza.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Logodnica fratelui meu e a doua fata la parinti. Tat`su a zis toata sarcina ca-i baiat. Cand s-a nascut, vreo 2 saptamani taica`su tot zicea ca inca nu a nascut nevasta . O cheama Anca, dar taica`su ii zice Ancu.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Iulia, eu am pus cam 3-4 kg de la inceputul sarcinii pana acum, dar nu prea inteleg cum si cand....ca de mancat nu am mancat, iar la 17 sapt aveam doar 1 kg in plus. Eu nu va spun dimensiunile mele ca eu sunt plinutza foc. O sa va trimit poze pe mail si o sa va convingeti singure. eu sunt Free Willy de acum Eu cred ca am luat mai multicel si din cauza medicamentatiei....altfel nu imi explic. Sau poate retin apa....Dumnezeu stie. Oricum sper sa nu iau mai mult de 15 kg ca nu ar fi indicat....mi-ar fi prea greu in sarcina cu atatea kg.

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Simo iar pe cumnata-mea a declarat-o ta'su la primarie (intr-un sat de pe langa Slobozia) 3 sapt mai tarziu ca era tot a doua fata si el vroia baiat. Acum ea are in buletin data nasterii 3 sapt mai tarziu decat cea reala.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Chriszta

Pt LUNA si ANDRA
In copilarie toti copii se vaccineaza contra rubeolei. Ori vaccinul administrat este tocmai pt a forma in organism anticorpi. Asa ca existenta anticorpilor nu e legata neaparat de facutul bolii in copilarie ci de faptul ca ati facut vaccinul respectiv si ati dezvoltat anticorpi care au iesit acum la analiza.
Asa ca nu va alarmati. Totul e OK.

Cristina 21+ si Eva Alexandra

vaccinarea ROR (rubeola-rujeola-oreion) se face de cativa ani la noi si este, intr-adevar, obligatorie (si fie vorba intre noi, nu are o remanenta a anticorpilor pe viata, asa cum se intampla cand faci boala. in cativa ani, daca nu faci rapel, este ca si cand nu te-ai vaccinat). pana de curand nici nu exista in romania. asa ca este exclus ca fetele sa fi fost vaccinate. se poate face boala si fara sa ai simptome, prin urmare fara sa stii ca ai facut-o.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Simo, pe mine m-a chemat Razvan pana m-am nascut. Cand a aflat tata ca are "2 fete" a crezut ca face atac de cord, credea ca mama a facut gemene...de fapt era vb de mine si de mama...si atat....asa ca ii intelegem pe tatii care vor baieti. Fratele lu' bunicu' a facut copii pana a facut un baiat si are: 4 fete si un baiat....unii se incumeta pana le iese....dar ce te faci cand nu iti iese?

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor apropos de retentia de apa, in cartea mea scrie ca sunt ambele mituri, adica trebuie bauta cat mai multa apa nu trebuie luata in seama retentia iar cu sarea la fel, nu trebuie redusa in mod normal. Adica daca mancam sare in cantitati normale nu trebuie redusa datorita umflarii mainilir si picioarelor caci nu are nimc de a face cu asta. Normal ca daca exageram cu sarea trebuie redusa ca oricum nu ne face bine, gravide sau nu.

E scrisa de o tipa renumita si explica exact ce si cum insa asa m-am priceput eu sa explic, practic continuati aceleasi cantitati de sare (daca nu mancati direct salina cu totul) si beti apa cat mai multa.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Si sotul meu are un unchi cu 4 fete si rad toti de el ca s-a tot chinuit sa-i iasa un baiat.

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput