Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana75, pai asta ziceam si eu. ca are un rol. si inca unul mare. vedeam ca fetele sunt neincrezatoare in utilitate masurarii lor, si ziceau ca de la iosup pleaca toate cu IR-uri mari. si eu contraziceam si ziceam ca e important si ca eu am plecat cu IR-uri normale de la Iosup.

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Simo titile tale se pregatesc de alapatare pesemne, ce iese de acolo probabil ca e colostru, un fel de lapte de inceput!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Deni am citit si eu ceva in legatura cu asta, dar.....DEJA?

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Otim bafta la medic azi ! Te asteptam cu vesti bune !
Aylin, nu te stresa ca nu ai luat inca nici un kg, ai destula vreme sa acumulezi kg mai ales de la 6 luni incolo. Si eu la prima sarcina o vreme inloc sa cresc in greutate salbeam (si asta pe la 5 luni) pt ca erau calduri f mari si nu puteam manca. SI pt asta nu a fost nici o probl cu bebe sau cu mine (sa imi cada parul, sa am probl la dinti, etc).

Jeni 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Simo, si eu am o secretie, nu te speria. Am avut si la prima sarcina.
aylin, exista pareri contrare referitoare la aproape orice aspect al sarcinii; ca sa nu mai zic de cele referitoare la crescut copiii. E important sa stim toate optiunile posibile, apoi fiecare alege ce considera important si ce ignora.

Referitor la parerile despre analize, sarcina trecuta am avut listeria pozitiv; si o mamica imi zicea ca ea stie de la dr ei ca doar femeile care traiesc in medii insalubre, cu soareci in casa, etc, pot face listeria. Aproape ca imi venea sa fac poze sa le arat ca nu e chiar asa dezastru la mine in casa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata, fetelor!

Anya, Musetto, Andicu, Aylin - va multumesc ca m-ati linistit cu intepaturile alea. Uneori cred ca tind sa devin putin paranoica de cand cu sarcina asta. Atat de teama mi-a fost sa nu o pierd incat acum mi-e teama de orice. sper sa ma linistesc saptamana viitoare dupa ce fac ecografia.

Cristina_ana - cel putin asa mi-a zis mie dr despre reactiile la Gravibinon . Eu nu iau Utrogestan deoarece nu il tolerez. Asa ca mi l-au inlocuit cu Duphaston. sper oricum sa scap de ele saptamana asta. M-am saturat sa iau pastile cu pumnul. Dar daca asta il face pe bb sanatos, ii dam inainte

CarlaV - scene de genul asta am avut cam in fiecare hipermarket, dar in special in Cora. dupa ce am rabufnit eu o data, rabufneste sotzul.....ca sa ma simt protejata .....

Ioana75 - sunt as in materie de injuraturi la volan. Si cu geamul inchis si cu el deschis. Rade otzul de se tavaleste pe jos cand ii povestesc cum las geamul si ma porcaiesc cu ei.....mai ales cu barbatii....Nu folosim cuvinte grele, dar mereu ies victorioasa din confruntarile verbale

Luna - eu inca ma bucur ca nu are cine sa imi ceara bani pt injuraturi......ca acel cineva ar fi bogat la cele 2 ore pe care le petrec zilnic in masina

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

asa e ioana. ai dreptate. eu doar spuneam parerea mea si de ce ar fi importante acele IR-uri. e alegera fiecareia daca le monitorizeaza sau nu. eu le monitorizez.

m-ai facut sa rad cu listeria ...

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Ioana75
Aproape ca imi venea sa fac poze sa le arat ca nu e chiar asa dezastru la mine in casa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Asta imi aminteste de disperarea maica`mii cand am facut raie dupa ce m-am jucat prin balti pe la tara! Era terminata biata femeie! Auzi! RAIE!

Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Samurai-lady, ai un baietel frumos foc!!!! Da frumos, frumos. M-am topit, nu alta. Asiaticii sunt slabiciunea mea (si asiaticele, sa nu se inteleaga gresit :), dar combinatia cu un european a iesit suuuuper! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Si de fratiorul care e pe drum.

Fetele din Iasi - Simona, Lavinia - de unde cumparati hainute pentru burtici? Cand va fi cald imi voi face muuulte rochite vaporoase, dar acum, pentru primavara. Nu am vazut nimic prin targ. Doar pentru gravide de alea de o tona. Toate salopetele sunt pentru imense. Nu stiu de ce...

Punem si noi niste poze, dar nu stiu inca cum sa fac sa nu scriu tot site-ul. http://community.webshots.com/user/ghinetz

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

AndraZ - nu credeam ca sarcina ma poate transforma atat . Dar e placut sa-ti faci griji pentru puiutul tau , chiar daca in aceste momente este acolo in burtica . Chiar ma gandeam azi dimineata ca atata grija de mine nu cred ca am avut vreodata , sa ma verific atat si sa tresar si pentru un cos mic ( l-am inebunit pe tatic pe tema asta , cred ) si sa nu mai am rabdare pentru mersul la medic cand inainte ii ocoleam cat era de posibil .
aylin_tarcan - multumim de informatii foarte de mare ajutor , chiar nu stiam aceste lucruri , de fapt aici pe forum am gasit mai multe informatii decat chiar si la medici . MULTUMIM

19 saptamani

Mergi la inceput