Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
Simo78 spune:
Oana eu mi-am luat blugi de gravi din Mall de la etajul 2, deasupra la Jolidon. Nu e special cu haine de gravi, dar au si lucruri pentru noi. Am trecut zilele trecute su chiar aveau blugi de mai multe culori. Problema cu salopeta am avut-o si eu. Patratul ala care vine in fata de care se prind bretelele mie imi ajungea pana la gat
.
Pustiul tau e tare simpatic.
Pentru poze:
deschizi o paranteza patrata si scrii asa:
url="http://community.webshots.com/user/ghinetz"
inchizi paranteza patrata
scrii ce vrei tu sa apara (ex: poze)
deschizi inca o paranteza patrata in care scrii
/url
inchizi paranteza patrata.
Toate astea fara spatii. Succes!
Simona
18+
Matei Hisham
poze
AndraZ spune:
Otim - eu inainte nu mergeam la medica decat cand eram apropae sa mor.....iar acum...m-as duce zilnic la control si la ecografii. La mine sotul s-a obisnuit cu grija mea extra pt bb asa ca nu-mi mai fa griji pt el. Trebuie sa ma inteleaga, ca doar sunt gravida nu?
Am dreptul la nebuniile mele de gravida ![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
ghinetz spune:
Multumesc Simo, se pare ca a iesit
poze
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Joujou spune:
Salutare burtici! 
Am intrat si eu pe-aici
sa vad ce mai ziceti, ce va mai nelinisteste sau ce va bucura!
Pentru fetele care se plang ca inca nu li se vede burtica, am o sugestie: cautati dresuri Medica (Mama 20 DEN)speciali pt. gravidute. Sunt grozavi! Nu numai ca se muleaza anatomic si sunt comozi, dar iti aduna burtica intr-un mod adorabil si, credeti-ma, nu veti mai trece neobservate! Eu deocamdata ii iau pe sub pantaloni, pt. ca sunt subtirei, dar cred ca o sa-i port cu succes si peste-o luna, pe sub rochitze!
In alta ordine de idei, de 8 martie am fost la echo sa vedem ce cadou ne face bebitza (pastaitza sau bobitza de cafea
) dar bebe a stat numai cu spatele, n-am reusit sa vedem decat 2 buculitze...intr-un final s-a intors intr-o parte, dar si atunci a stat cu piciorusele incrucisate...ceea ce ma face sa cred ca are mama o fetitza rusinoasaaaaaa
Tati a tinut sa ma contrazica, zice ca a stat cu spatele pt. ca e si el barbat si e primul 8 martie din viata lui in care a trebuit sa-si dea toti banii pe flori si martisoare si a ramas lefter...deci era suparat 
In rest, numai de bine...ceea ce va doresc la toate! Bucurati-va din plin de fiecare zi cu bebe in marsupiu, lasati-le incolo de TT si IR-uri si alte masuratori.....fiti increzatoare! RADIATI, MAMICILOR! 
Joujou
15 saptamani si crestem!
http://bd.lilypie.com/w197p2.png
ghinetz spune:
Pot sa verifica daca am reusit sa pun pozele la semnatura?
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Samurai-lady spune:
GHINETZ-mercik de urari si de faptul ca te-ai uitat la pozicile noastre noi.L-am vazut si pe domnishorul tau blondutz,scumpik focccccccccccccccccccc.Eu,blonda cu ochi albastri,eram convinsa ca o sa am un bebel blond,ca mine.Nu mi-a trecut prin cap ca o sa ma casatoresc cu un japo:).
SIMO78-si mie la prima sarcina mi-a curs de prin sani asa pe la 20 sapt.Acu vad ca inca nu,dar cred ca o sa inceapa.Mult laptik pentru bebelika 
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
liadorian spune:
Simo, faci minuni can dvrei tu!
Poate acusi reusesc sa postez si eu niste fotografii, ca ma tot intrebam cum se face... Deocamdata is pachet de nervi, is plansa si am impresia ca ma doare peste tot!
Am intrat in a treia saptamana de concediu si directoarea mea nu a adus om in loc care sa ma suplineasca. A incarcat colegii cu orele mele (eu predau la un liceu) si acum primesc zilnic telefoane de verificare de la una dintre fete, care se plange mereu ca nu mai poate, ca nu mai rezista, cat mai stau acasa etc. De parca as fi in Bahamas la plaja!!!
De unde D-zeu sa-mi caut eu om in loc, nu e asta treaba directorului???
Numai asta imi mai lipsea acuma! Acusi trebuie sa plec la spital, pentru reevaluare iar pustiul n-a miscat azi mai deloc!
Gata, am spus tot! Iertare daca v-am suparat si pe voi!
Lia
S20
Ioana75 spune:
Simo, daaaaa, foarte frumos
. Mi-e si mai clar acum ca tu ai sa schimbi capitolul asta
.
Oana, ai reusit, am vazut pozele
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)