Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo78 spune:
Lia mi se pare un gest urat din partea colegei sa te sune...Nu e vina ta ca i-a incarcat directoarea cu ore suplimentare. E de competenta conducerii scolii sa aduca suplinitor. Vorba ta, nu esti in tarile calde!
Simona
18+
Matei Hisham
poze
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Simo, daaaaa, foarte frumos. Mi-e si mai clar acum ca tu ai sa schimbi capitolul asta
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ma tem sa nu stirc ce ati facut voi frumos! Ia sa bag ochiu in mail-ul comun, sa imi fac temele....si cu Doamne ajuta!
Simona
18+
Matei Hishampoze
Joujou spune:
b]Lia[/b], nu te mai stresa atata! Nu e treaba ta sa cauti un inlocuitor, e interesul conducerii. Asa ca stai calma, face rau la bebe atata agitatie. Sfatul meu: mai inchide-ti si tu telefonul, eu asa am facut cand am fost in concediu pt. ca ma innebuneau, efectiv! Ai sa vezi ca o sa se descurce si singuri. Am auzit eu ca au inceput sa descarce niste nisip si ciment in fata liceului, cred ca deja lucreaza la postament
(asta ca sa te mai inveselesti putin)
Pupicei multi,
hai descreteste-ti fruntea!
quote:
Originally posted by liadorian
Simo, faci minuni can dvrei tu!Poate acusi reusesc sa postez si eu niste fotografii, ca ma tot intrebam cum se face... Deocamdata is pachet de nervi, is plansa si am impresia ca ma doare peste tot!
Am intrat in a treia saptamana de concediu si directoarea mea nu a adus om in loc care sa ma suplineasca. A incarcat colegii cu orele mele (eu predau la un liceu) si acum primesc zilnic telefoane de verificare de la una dintre fete, care se plange mereu ca nu mai poate, ca nu mai rezista, cat mai stau acasa etc. De parca as fi in Bahamas la plaja!!!
De unde D-zeu sa-mi caut eu om in loc, nu e asta treaba directorului???
Numai asta imi mai lipsea acuma! Acusi trebuie sa plec la spital, pentru reevaluare iar pustiul n-a miscat azi mai deloc!
Gata, am spus tot! Iertare daca v-am suparat si pe voi!
LiaS20
Joujou
15 saptamani si crestem!http://bd.lilypie.com/w197p2.png
mychydutza spune:
fetelor cum se simte cand misca bebe? ca eu aseara dupa o masa copioasa stateam in pat si am simtit in partea dreapta jos, prin zona unde erau ovarele asa ceva de parca imi umblau neste gaze prin burta. io am zis in mintea mea ca sint gaze, ca mancasem ca un porcusor, da daca era bebe si eu ca o mama denaturata l-am confundat cu neste gaze????????????
sunt dusa rau!
+18
mihaela
poze
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Tot noi suntem....
am pus poze noi,cu pustiul meu;de aveti timp uitati-va,please
noul album e aici http://good-times.webshots.com/album/558155727PpIuth
Samurai-lady19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Samuraylady ti-l mananc pe Ken asa frumos e, ah ce l-as mai smotoci.
Luna
18 sapt+ Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Neata la toata lumea !
Luna1 bestiala comparatia : Ironia sortii e ca ea vrea ce am eu, sa fie gravida, iar eu...am avut si voi avea iar ce are ea.
Jeni18+
Jeni pupici

Luna
18 sapt+ Cosmin
Joujou spune:
Mychydutza, nu esti dusa, zau! E timpul sa-l simti pe bebe, asa ca ascute-ti simturile si o sa-l simti dinnou. Asa-i ca e o senzatie care nu se compara cu nici o alta? Si eu am simtit duminica ceva asemanator, in dreapta jos, inspre la inghinal, si instantaneu m-am zbarlit toata! La mine parca a fost o tresarire, o palpaire...s-a zbatut ceva de 3 ori, suficient cat sa-mi dea fiori pe sira spinariiiiiii O fi fost
meu?
quote:
Originally posted by mychydutza
fetelor cum se simte cand misca bebe? ca eu aseara dupa o masa copioasa stateam in pat si am simtit in partea dreapta jos, prin zona unde erau ovarele asa ceva de parca imi umblau neste gaze prin burta. io am zis in mintea mea ca sint gaze, ca mancasem ca un porcusor, da daca era bebe si eu ca o mama denaturata l-am confundat cu neste gaze????????????
sunt dusa rau!+18
mihaela
poze
Joujou
15 saptamani si crestem!http://bd.lilypie.com/w197p2.png
AndraZ spune:
scumpa mea Mychy, eu pe bb l-am simtit la inceput ca niste impunsatuiri in partea de jos a burtii, undeva prin zona slipului. aceste impunsaturi erau cand pe stanga, pe dreapta sau central, pe linia buricului. si eu am crezut la inceput ca sunt gaze.....insa m-am dumirit ca e bb dupa ce in mai multe zile la rand am baut ceai dimineata si atat...si totusi impunsaturile erau acolo. acum bb se simte fooooarte bine, are o activitate demna de invidiat. este foarte posibil ca acele "gaze" sa fie pruncul tau drag. urmareste miscarile mai ales cand stai pe spate, cu muschii abdominali relaxati. atunci poti simti cel mai sigur loviturile piticotului....
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Simo78 spune:
Subscriu si eu la ce au zis fetele, prima data il simteam cand ma intindeam pe spate si ma relaxam total.
Simona
18+
Matei Hisham
poze
Luna1 spune:
Acum buna dimineatza oficial si de la mine.
Ioana ce problema ai cu gradinitza? Asa rau ca ai contractii?
Lia nu mai fi suparata, lasa-i incolo cu serviciul lor, daca mai suna colega spune-i ca tu esti bolnava si nu este problema ta ca directorul nu a adus suplinitor.
Mihaela eu...simt acum bine pe bebe (nu uita ca sunt la a doua sarcina) insa la inceput tot ca niste gaze sau plimbari de matze simteam. Acum sa-ti spun se simte ca si cum ai avea un pestisor in burtica si cand se misca zici ca face tumbe, simt ca un baldabac, apoi simt cum e pozitionat altundeva. Sper ca te-a ajutat cu ceva.
Simo cand pleci exact? (stiu ca ai mai zis dar imi moare neuronul).
Anya e adevarat ca materia noastra cenusie scade in sarcina? Nu stiu unde am auzit, insa am inteles ca d'aia ne pierdem... sa zicem memoria (personal imi pierd si capacitatea de a reactiona imediat).
Luna
18 sapt+ Cosmin

Cum a venit pe lume Samurash bebe