Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana75 spune:
L-am admirat si eu pe Ken al lui Samuray lady
.
N-as putea baga mina in foc ca-l simt pe bb, desi simt niste chestii dubioase. Astept loviturile de karate
.
Lia, e urit si din partea directoarei ca te pune sa-ti cauti inlocuitor, dar mai ales a colegei ... doar nu ai pus-o tu sa tina orele! Dar nu le plateste orele suplimentare? Eu cind eram profa si am lipsit pe motive medicale, mi-am gasit singura inlocuitor (tot asa, mi-a zis directoarea
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
Luna peste doua saptamni plec

Si pe mine ma lasa neuronu`. Sotul zice ca din cauza metabolismului intetit in sarcina, ca ni se consuma din resrse si are neuronu mai putine resurse deci.
Pentru cine gusta umorul sec, cautati Daniel Iancu - e ala de canta "Vine Valu` imi ia calu`". Are niste piese...

Simona
18+
Matei Hisham
poze
AndraZ spune:
Haideti ca m-ati facut sa intru pe pozele lui Ken al lui Samuray lady.....si ce am gasit? o scumpete de baietzel....iti vine sa-l tragi de obrajori.....hmmmmm....parca m-ar bate gandul sa fac si eu un bb cu un asiatic......dar cu conditia sa iasa la fel de dragutz ca si Ken....
sa-ti traiasca piticul, samuray lady!
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Samurai-lady spune:
Mercik fetele de vorbele frumoase si va pup si eu si Kenutzu.
Eu il simt pe bebe asa ushor,stiu ca e el,dar mai astept vro 2-3 saptamani cand cred ca o sa dea cu putereeeee.
Samurai-lady
19 weeks
si bb Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
otim spune:
Ce ati patit fetelor , toate ati plecat la somnul de frumusete ??? Si eu vreau ca-mi pocnesc maxilarele de atata cascat .
19 saptamani
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by otim
Ce ati patit fetelor , toate ati plecat la somnul de frumusete ??? Si eu vreau ca-mi pocnesc maxilarele de atata cascat .19 saptamani
Neeee...Eu fac papa bun, da nu spun ce sa nu fac pofta!
Simona
18+
Matei Hishampoze
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Anya + Arina....daca imi strang usor sfarcurile intre degete, iese ceva!!!
Simona18+
Matei Hisham
poze
este f bine daca iese ceva...ai fost tare dulce. e putin laptic. bucura-te!
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
stiu ca va bombardez cu mesaje, dar imi tot aduc aminte de cate ceva. referitor la IR-uri. eu de nenumarate ori am auzit de bebei in luna mare care aveau retard de crestere (mai mare sau mai mic). in toate cazurile astea, era vorba de IR-uri mari, nemonitorizate.
Aylin,17+
pai daca erau nemonitorizate, cum si-au dat seama? nu de alta, dar retardul de crestere poate avea mai multe cauze...
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
AndraZ spune:
apropo de sfarcuri.....pe voi va mananca mameloanele si pielea de pe sani?
eu seara, dupa ce imi scot bustiera, am niste mancarimi de imi vine sa imi jupoi pielea. ume de vergeturi nu am pt ca m-am dat cu uleiuri si creme.....insa ma tot mananca. voi patiti asa ceva? o fi normal?
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by AndraZ
apropo de sfarcuri.....pe voi va mananca mameloanele si pielea de pe sani?
eu seara, dupa ce imi scot bustiera, am niste mancarimi de imi vine sa imi jupoi pielea. ume de vergeturi nu am pt ca m-am dat cu uleiuri si creme.....insa ma tot mananca. voi patiti asa ceva? o fi normal?
Andra20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
DAAAAAAAAAAAAA!!!
Simona
18+
Matei Hishampoze

....daca imi strang usor sfarcurile intre degete, iese ceva!!!