Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
Ba n-ar fi rau, simona, sa ne mai dai niste sugestii de papica bun pentru burtici si nu numai.. Ca sunt intr-o pana de idei...
Si acum la capitolul soacre enervante carora nu le pasa de burtici. Daca nu plictisesc, desigur. Dar trebuie sa ma descarc.
De vizita din we am spus. Nu am mentionat ca 2 zile cat a stat numai de cumnata-mea a vorbit, ca saraca cat munceste ea (e profa si-si face zilnic planuri de lectii...munca, nu gluma - poate sunt rea, dar tot de la catedra am plecat si eu si stiu cu ce se manaca; ba mai mult cumnata asta a mea se ia mereu de radu - sotul meu - ultima oara intreband daca nu se simte prost sa fie prof la facultate printre atatia profesori buni...de parac el ar fi o nulitate, ba chiar il ia si peste picior, ca ce, a fost la olimpiade internationale, ce se da asa mare matematician)
Ei, fac gafa sa ii dau acestei cumnate o pereche de cizme f faine, primite recent de la o prietena, cizme care acum nu-mi vin pe motiv ca s-au ingrasat si picioarele...si is numai faine cizmele astea pt vremea asta. Zic si eu ca fac o fapta buna. Cand colo ce aflu? Tipa le-a vandut, ca ii erau putin mici si nu-i placea modelul. Mai fata, daca voiam sa le vand, o faceam eu, ca nu ma dau banii afara din casa! Ba mai mult se ia si soacra de mine, ca ce, nu pot si eu sa fac o pomana. De parac ei ar avea nevoie de pomana mea. Cred ca ea numai pe pregatiri ia 10 mil/sapt, iar el bate mia de euro. Si nici copii nu se indura sa faca, ca cica sunt cacaciosi si plangaciosi. Si sa-i fac eu pomana, cu un salariu de asistent univ. si cu somajul meu???
OF!!! (Na ca m-am descarcat. Scuze, dar simteam ca nu mai pot)
Oana
DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir
- 11 martie 2003
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
otim spune:
AndraZ - si tati nimic ???? ..... cand trecem prin astfel de stari la noi tati imerdiat se ofera sa ne " ajute " ![]()
![]()
![]()
19 saptamani
pepi spune:
Feteloooor!!!!!!!In sfarsit am si eu o veste grozava!!Am luat rezultatul de la amniocenteza:o fetita perfect sanatoasa!!Va dati seama ca sunt super fericita.nu?Imi pare un pic rau pt sotul care si-ar fi dorit baietel dar faptul ca e un copil sanatos e mai presus de orice preferinta,si e si el in al noualea cer.Va pup pe toate!
pepi
20+
aylin_tarcan spune:
cand a ajuns retardul sa fie mare si au masurat IR-urile au descoperit ca de acolo era.
pepi, sa iti traiasca pitica!!!

Aylin,
17+ 
otim spune:
pepi - 

ghinetz - " fata draga nu fii trista , fiindca e pacat " ..... nu merita sa sufere bebe tau din cauza unui suflet gol asta in cauza fericita in care mai are un strop de suflet " scumpa ta " cumnatica 
19 saptamani
AndraZ spune:
Ghinetz...imi pare rau sa aud de asa soacra si cumnata. si cumnata mea este profesoara, insa este total opusul cumnatei tale. Are un salariu mic, divortata, 2 copii de crescut....si o femeie de nota 10. De multe ori chiar imi fac pomana cu ea pt ca stiu ca nu are de unde. Din pacate nu are copii la meditatie deloc asa ca....
Dar cumnata ta e criminala!!!! Si zau....cum a reusit sotzul tau. "o nulitate", sa se nasca printre atatea genii?!?!?!
Ce ghinion pe capul lui..... Uneori, unii dintre noi, chiar si dintre cei apropiati, uita ca toti suntem oameni si suntem egali in fatza lui Dumnezeu....dar eu cred ca exista o rasplata pe masura fiecarui....si cand va veni....noi astia "prosti" o vom savura pe masura. nu-i asa?
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
pepi spune:
Va rog sa-mi puneti si mie un carucior roz in listuta,si puteti sa treceti si medicul meu respectiv dr. Militaru de la Sp Filantropia.Merci!
pepi
20+
AndraZ spune:
Otim....acum tzitzi sunt numai ale lui bb...si atat! Nu mai are nimeni acces la ele de cand mi s-au destupat canalele. Asa ca tati...fara tzitzi....oricum noi cu
nu prea avem treaba....asa ca nu prea sufera nimeni ![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
AndraZ spune:
pepi FELICITARI! sa va dea DD sanatate la amandoua si sa cresteti mari si frumoase! poate bb 2 va fi baietzel....
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb