Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

pepi, felicitari pentru rezultatul bun la amnio. Stiu ce inseamna stresul asteptarii unui astfel de rezultat. Azi trebuie sa sarbatoriti, sa va eliberati de toate grjile care v-au napadit zilele astea. Si felicitari pentru fetita, desi stiu ca asta conta cel maiu putin. Mie cand mi-au dat rezultatul telefonic, intai mi-au zis ca e baietel, dar nici nu am auzit, voiam doar sa aud ca e bine. Apoi am intrebat de sex si am ramas uimita sa aflu ca imi spesese deja.Chiar, unde ai facut amniocenteza?

Andra, faza e ca "iubita cumnatica" ii e nora socrelei, o nora pe care pana acum ceva timp nu dovedea sa mi-o batfeasca, iar acum... Si sotul se enerveaza cumplit cand aude numai laude la adresa ei si a facut gafa acum sa-i spuna soacrei ca nu mai vrea sa auda vorbindu-se numai de ea, si unde nu mi-a pus madama un bot, de n-a mai zis nimic toata ziua (va dati seama ca nu mi-a parut rau). Argumentul ei e - sa vedeti tampenie - ca daca e mai aproape spatial de ea. Adica faptul ca stau mai aproape o face mai draga decat pe fiul ei... Of!

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

AndraZ - la noi tati vrea in permanenta sa pregateasca terenul pentru bebe ca sa nu se chinuiasca saracutul cu formatul sfarcurilor . ( cred ca-mi revin hormonii la normal pentru stiti voi ca eu nu gasesc iconita )

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, ma intrebai de ce ma enerveaza gradinita.. e mult prea mult de spus. O sa va povestesc cind ajungem toate la "virsta" de mers la gradinita.
pepi, felicitari pentru rezultate!
Oana, of-of ce soacra ai si tu.

Soacra mea, cind a ajuns la mine si s-a asezat jos, primul lucru a fost sa o birfeasca pe soacra-sa (adevarul e ca soacra soacrei e cea mai "soacra" persoana pe care o cunosc).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Pepi felicitari si pentru amino si pentru fetita, sa va traisca sanatoasa si voinica.

Ghinetz la noi situatia e invers, soacra e mai apropiata de mine decat de cumnata ailalta (tot din cauza locatiei) insa nu m-am decis inca pe cine la cine barfeste, ca are un stil de zici ca ea nu barfeste, doar spune. Probabil ca-i "spune" si aleia de la mine din casa insa in ultimul timp nu prea are ce ca m-am invatat sa discut despre vreme.

Anya nu mi-ai raspuns si mie cum e cu materia cenusie, adevarat sau mit. Pleaseee!

Andra dupa ce vorbiti voi eu iar nu o sa am lapte ca sanii mei sunt doar mariti insa nimic altceva. Pe bune daca reactioneaza, nu ma mai dor, nu ma mananca, nu curge nimic, numai al meu profita de marime. La noi viata sexuala e normala

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ghinetz.....mai grav ca ii e nora....eu am crezut ca este sora sotzului tau....stii ce replici am eu la faze de genul asta?!?!? sa se spele cu ea pe cap. normal ca daca sta mai aproape soacra ta crede ca nora-sa va fi mereu la picioarele ei....insa stai sa mai treca ceva timp si sa vezi ce si-o ia soacra peste ochi de nu o sa mai vada....asa cred toate soacrele: ca cel care sta mai aproape si de care poate sa profite e cel mai bun, cel mai dragutz, cel mai iubit.....cand se termina vaca de muls nu stiu cum sa il faca cu ou si cu otet. eu zic sa te calmezi pt ca astfel de oameni nici nu merita sa te enervezi pt ei. las-o in plata domnului si faceti abstractie de ea cat puteti.

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Andra, pe mine nu ma mananca nimik! sau ma rog, aproape nimik, :) doar ca mi-au crescut "bubele" de pe piept si am neste sfarcuri de zici ca au prelungitoare.............
Ghinetz, asta e treaba cu soacrele. probabil cumnata ta, e din aia ..........pupincurista si de aia e pe sub pielea soacrei. am o prietena intr-o situatie asemanatoare: ea e rea si naspa ca nu-i zice "mama" si cealalta nora care e lingusitoare e zana zanelor! da ce mai conteaza??????????????

+18

mihaela
poze

Mergi la inceput

Ioana ma tot uit la pozele Mirunei (daca putea sotul pronunta numele asta asa ar fi chemat-o pe fie-mea, asta daca am fata) si sunt topita. Mi-am tot zis in gand daca am fata asa ochi superbi sa aiba, toata e frumoasa insa ochii ma termina, m-as holba la ea non-stop. De unde i-a "luat"?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, si noi avem voie sa face sex....dar intai trebuie sa il conving pe tati ca totul este ok. Cand imi vede burtik ....ma ia in brate si se gheia o pauzaste langa ea si o pupa si imi spune ca nu poate face ....cu amandoi.....mai ales ca nu-i stim sexul.....uneori ma intreaba: "si daca e fata?" .....nu il pot convinge ca este ok sa facem una alta si ca daca e fata va fi si mai ok....ca face sex cu mine nu cu bb....

Otim, eu am niste sfarcuri de se opoate orienta soarele dupa ele Asa am fost mereu asa ca nu e nevoie sa le mai modeleze nimeni sunt pregatite sa se "mufeze" bb la ele

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mychydutza

Andra, pe mine nu ma mananca nimik! sau ma rog, aproape nimik, :) doar ca mi-au crescut "bubele" de pe piept si am neste sfarcuri de zici ca au prelungitoare.............

+18

mihaela
poze

Nu te mananca nimic? esti sigura? CHIAR NIMIC?

Bine ca tu ai sfarcuri eu nici d'alea nu am.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AndraZ

Luna, si noi avem voie sa face sex....dar intai trebuie sa il conving pe tati ca totul este ok. Cand imi vede burtik ....ma ia in brate si se gheia o pauzaste langa ea si o pupa si imi spune ca nu poate face ....cu amandoi.....mai ales ca nu-i stim sexul.....uneori ma intreaba: "si daca e fata?" .....nu il pot convinge ca este ok sa facem una alta si ca daca e fata va fi si mai ok....ca face sex cu mine nu cu bb....

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput