Mamici de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
AndraZ spune:
Luna, Mychy, daca nu va mananca sau nu va curge ceva nu inseamna ca nu veti avea lapte. Cumnata mea, care poarta putin la sutien, mi-a spus ca ea a avut lapte la ambii copii si ca acest colostum i-a aparut cu foarte putin timp inainte sa nasca. Tot ea imi povestea despre o tipa careia i-a venit laptele imediat ce a intrat in travaliu...si....in timp ce impingea la bb ii curgea deja laptele din sani....deci sunt femei si femei. asa ca tot inainte cu speranta ca ne vom putea alapta copii.
Unde se "gasesc" poze cu Miruna? Vreau si eu sa vad ochi mari si frumosi!![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Ioana75 spune:
Luna, multumesc ca mi-ai admirat odorul
. Cu modestie spun ca ochii ii are de la mine
.
Andra, foarte comic e sotul tau. Si daca e baiat bb ce, tot sex in 3 se cheama ca faceti
.
Inca una despre socri: socrii mei au vazut ca nu prea scot informatii de la sotz, asa ca de citeva luni de zile vorbesc zilnic pe messenger cu socrul
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
AndraZ spune:
Ioana.....am vazut si eu odorul....frumosi ochii...superb copil....vreau si eu copil cu ochii albastri!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca orice sex ar avea copilul tot sex in 3 ar fi
....insa daca e fata e mai grav....
.....daca e baiat parca s-ar mai gandi putin....oricum e funny rau de tot....ca eu ma plang ca vreau si el imi spune mereu: "bineeee. maine. promit"...si uite asa ma tine de o luna
...l-am amenintat ca daca nu se da la mine, dau eu banii pe vibrator....sper sa tina amenintarea ![]()
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
Chriszta spune:
Salut Andra
Si eu am aceeasi problema cu "tati". Nu mai poate face
sau
pt ca in burta are o fetita pe care o si vede cum se misca prin burta, sau o simte la mana... si cum sa faca asa ceva... sa intre peste ea..., dar ma consoleaza ca daca am nevoie o sa se forteze si facem...
Asa ca...
Cristina
21+ si
Eva Alexandra
mychydutza spune:
fetelor va rog nu mai vorbiti de sex cand e si Andra de fatza , ca doamne fereste i se face pofta si ce ne facem cu ea? care ii imprumuta sotzu ca al el e "out of order"????????????
Luna , am zis ca nu ma mananca "aproape" nimk. se pare ca am revenit la sentimente mai bune, adik dupa cateva vise erotice, am devenit mai "blanda" spre multumirea sotului care ma tot "ameninta" ca se duce la femei! 

+18
mihaela
poze
Ioana75 spune:
Andra, multumeeesc
. Eu l-am amenintat si cu gigolo si tot nimic
. Eu dupa fiecare
m-am simtit rau cu adevarat, nush'ce ma doare inauntru, dar ma doare rau, si se si vedea pe fatza mea cit de rau imi e. Asa ca acum sotul ma impiedica sa fiu masochista
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Andra eu la primul am reactionat la fel (mai exact tzatzelele mele) si nu am avut lapte, nu ca nu am vrut, chiar nu am avut, cazuri rare cica, deci nu va speriati.
Eu la al meu i-am zis daca vrea
sa nu pomeneasca de cupil. Adica el de cate ori eram eu despuiata ma mangaia pe burta, pai gata imi trecea cheful frate, ma gandeam si eu ca sotzul Andrei, in plus ma gandeam ce-o zice cupilul "aoleu ce mama dezmatzata am". Asa ca i-am zis sa faca abstractie ca sunt gravida cand una alta. Si totul e ok, am citit ca nu stie el ce se intampla, chiar le face bine orgasmul (ca dealtfel orice stare a noastra de fericire) si oricum nimeni nu are amintiri din burta. Mi-e totusi sa nu se invetze leganat!![]()
Ioana poate durerile le ai ca nu esti relaxata sau "pregatiata" pt sex. Mi s-a intamplat si mie de aceea fac prostioare numai cand chiar am chef. Al meu... sa se duca la femei cu barbatul lui mychydutza daca nu-i ajunge ce-i ofer eu. (atat ii trebuie ca ii iau....gatul).![]()
Luna
18 sapt+ Cosmin
AndraZ spune:
Chriszta, offf cat te inteleg. Cred ca daca aflam ca e fata nu mai "pup" nimic pana in septembrie!
Eu sper sa revina la sentimente mai bune si sa inteleaga intr-un sfarsit ca intre el si copil e cale lunga.....De fapt cred ca problema este undeva la "mansarda" si sa vad cum o rezolva....ca fizic el functioneaza ffffff ffffffff bine si asta ma scoate din sarite!!!!
Mychy, nu am fost ahtiata dupa
pana sa-l cunosc pe sotzul meu. Puteam trai si ani la rand fara sa simt lipsa....insa datorita lui am revenit la normal, ca sa zic asa. Si tocmai atunci mi se ia "jucaria"...![]()

Ioana, eu nu am nici o problema. doar el....
Andra
20+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mychydutza spune:
eu nu inteleg cum TREBUIE sa-i convingeti pe ai vostrii sa faca sex? ca eu abia scapam de al meu si asta dupa ce-l amenintam ca iau plapuma si migrez spre sufragerie!
ce e drept sexu acum e cam ciudat. cu burta asta e chiar funny. si nici pozitiile de dinainte nu ma mai "coafeaza". da makar mi-a revenit apetitu oarescum ca ma gandeam ca m-am transformat in frigida. 
+18
mihaela
poze
monjum06 spune:
buna, au mai curs doua capitole de cand nu am mai scris nimic.
de citit citesc, dar aveti o viteza.....
eu i-am spus soacrei mele inca de la craciun ca daca vrea sa se angajeze sa o faca pt ca eu ma descurc cel mai bine singura.
s-a uitat urat s-a suparat dar i-am mai spus inca de cateva ori acelasi lucru si cu siguranta il voi mai repeta.
Sotul tot insista ca o sa am nevoie de ajutor cu 2 copii.... dar decat sa ajung la nebuni sau sa plec dimineata de acasa cu 2 copii dupa mine si sa mai vin seara.... ca eu cu ea nu stau.
bineinteles ca sunt rea, afurisita, am ceva cu ea si de fapt vrea doar sa ma ajute.
asa este, vrea sa ma ajute, dar numai cu ce vrea ea si cum vrea ea.
si in plus este o mare cucuvea, lucru care este in contrast total cu felul meu de a fi, eu sunt vesela si optimista, iar ea este serioasa si pesimista.
sa va dau un exemplu: saptamana trecuta ma intreaba asa intamplator, daca nu e mai bine sa mai stea cu gabi pe acasa sa nu o mai duc in fiecare zi la gradi. eu fericita ca merge cu placere, face felicitari de 8 martie, ii zic ca nu.
a doua zi ma intreaba "da nu plange dimineata?" "pai de ce sa planga isi alege hainutele alearga pe acolo, imi povesteste ce face... chiar s-a schimbat in bine, e mai comunicativa"
Joi dimineata cand o scol.... 39 febra. O doftoricesc, scade febra la 37, o sun pe soacra daca poate veni sa stea cu gabi si plec la servici. Cand ajung, sun "Doarme gabi' Dupa 2 ore sun iar, e bine s-a trezit. Dupa 10 minute suna telefonul la servici, e tot dansa, "are 38, plange, nu vrea frectie, paracetamol... nimic" ii zic sa ii dea tot nurofen desi ii dadusem si dimineata.
Si plec de la servici innebunita plangand ca ce are copilul, ii creste febra cum ma duc cu ea la spital, oare o fi aglomerat pe St. cel mare sa ma duc cu masina sau sa iau un taxi?
Ajung acasa.... fata mea topaia fericita ca a venit mami.
nu mai plec la spital cu ea, o trimit acasa pe soacra desi ar fi stat cu noi sa vada ce facem ii spun ca nu e nevoie.
A doua zi eram nehotarata: sa ma duc sau nu la serviciu?
noaptea facuse febra mare dar dimineata avea 37. vine si soacra "la datorie" si incepe: nu e bine, e tuflita, saraca fetita bunicii. atunci m-am hotarat. raman acasa azi. febra incepuse deja sa ii creasca spre 38 dar era inca vioaie. Pleaca sotul la serviciu si zic gata azi ma duc cu ea la dr. Soacra : vin si eu cu voi. OK. gabi incepe si plange ca nu vrea la dr, stam acasa. Soacra sare imediat, lasa sa o culc eu pe gabi si du-te tu la dr.
Eu incep sa ma irit, ca asa pot sa ii dau un telefon si sa ii spun ca are copilul febra nu trebuie sa ma duc pana acolo, mai ales ca am ramas acasa ca sa stau cu Gabi nu ma duc la plimbare.
rezultatul pe scurt a fost ca am expediat-o iar acasa, s-a suparat ca nu o las sa stea cu mine, lui gabi iam facut frectie si am stat cu ea pana a transpirat si i-a scazut febra, apoi am plecat amandoua la dr. fara plansete si alte probleme, cu masina ca e oricum suficient de mare sa stea singura in spate.
in week-end si-a revenit complet e OK acum.
Azi am dus-o la gradi. m-a intrebat soacra de 5 ori daca o duc, daca nu vreau sa vina sa stea cu ea...
A plans azi la gradinita mai rau ca in primele zile.
cand am sunat-o la pranz sa vad daca a luat-o, mi-a zis ca e umflata de plans, are ochii rosii, daca nu o fi si lovita.... saraca de ea.
evident ca mi se rupe sufletul ca a plans dar nu pot sa nu ma gandesc ca asi cobit de o saptamana ca o cucuvea.
Sincer, abia astept sa stau acasa si oricat de greu ar fi NU STAU CU EA. MAI BINE MADUC LA TARA LA BUNICA MEA CU COPII CU TOT SI STAU ACOLO DECAT SA STAU CU EA.
Monica 24+
mama lu'gabi