Mamici de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ioana apropos frumosi ochi ai, daca nu iese de data asta pot sa-mi imprumuti si mie patentul? (Al meu are ochii verzi albastrii insa...sa spunem nu asa nuantzati ca ai tai).

Andra si eu am fost asa, nu prea focoasa pana sa-l cunoasc pe al meu insa cand am dat de el m-am schimbat 180 grade. Iar acum de cand cu sarcina chiar am devenit mai doritoare decat eram, bine dupa ce au trecut gretzurile, rinichii etc.

Fetelor explicati-le sotilor vostri ca daca nu vor acum cu parere de rau ii informati ca dupa e chiar nashpa, primele luni daca nasteti natural nu va prea trebuie, apoi nu va mai trebuie de atata oboseala, asa ca ar fi bine sa profite acum.

Trimiteti-i pe site ca in informez eu daca vreti, le povestesc eu cum din luna a saptea de sarcina cand n-am mai facut nimic pana cand a avut fiu-miu 7 luni s-a sistat sexul, adica poate cand dormeam sa-mi mai fi facut cineva ceva, dar n-am simtit nimic. Nu vreau sa sperii pe nimeni insa dupa nastere sexul va fi ultima noastra preocupare.

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Mychy, inainte ma convingea el pe mine....insa de cand am ramas parca nu mai intelege romaneste Nu vede decat burtik si atat. Si burtik inseamna bb...si de aici tot tacamul.....asa ca....mai bine ca al tau decat sa stai sa te rogi de el sa iti faca ceva Bucura-te cat poti! al meu daca m-ar ameninta ca se duce la femei cred ca as rade cu lacrimi.

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

hai sa va dau un citat despre sexul si sarcina :
" Subiectul sexului pe perioada sarcinii nu este unul prea discutat, aceasta si pentru ca educatia si cultura noastra tind sa disocieze femeia gravida de sexualitate. Separarea intre functia de reproducere si latura placerii si a jocului in sexualitate duce la o inhibare a comunicarii erotice in multe cupluri. Este firesc insa sa iti pui unele intrebari legate de oportunitatea raporturilor fizice in timpul celor 9 luni. Exista temerea, atat printre femei cat si printre barbati, ca penetrarea sau orgasmul pot dauna fatului sau viitoarei mame, sau ca fatul " vede ce se intampla ". De asemenea, unele gravide se pot simti mai putin dezirabile datorita transformarilor prin care trece propriul trup, sau pur si simplu li se pare incomod sa faca dragoste in aceasta situatie, iar partenerii lor pot interpreta aceste retineri drept o lipsa de interes.

Realitatea este ca fatul este bine protejat de lichidul amniotic, de sacul amniotic si de peretii rezistenti ai uterului ; in plus, intrarea in canalul cervical este " sigilata " de un dop de mucus cervical. Sexul nu este deci considerat un pericol pentru o sarcina normala.

Singura recomandare pe care o dau ginecologii este evitarea raporturilor sexuale in acele zile ale lunii in care in mod normal ar fi trebuit sa apara menstruatia -aceasta pentru ca in acea perioada uterul poate avea contractii ce s-ar accentua in cazul stimularii sexuale- si in ultimele saptamani inainte de nastere deoarece s-a constatat ca sperma contine o substanta, prostaglandina, care poate induce demararea travaliului. "
daca doriti va mai pun si particica cealalta

19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, Otim.....sotzul meu este model si modern....citeste reviste de gravide, carti despre sarina, intra pe forum, se documenteaza si STIE TOT ce se poate sti despre sarcina....inclusiv ca sexul nu face rau lui bb....insa de la a zice pana la a face e o cale fffff lunga. Culmea e ca inainte de a ramane insarcinata ne intrebam daca va rezista fara sex.....si uite ca rezista mai bine ca mine . i-am explicat ca pana nu creste bb putin nu ...nimic...noi 2...albinutzele...VAX! parca trece pe langa el totul...

Andra
20+

"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Luna, pai si ochii mei tot asa sint, albastro-verzulii (vorba aia, nici cal, nici magar).
Monica , bine ai venit in clubul celor cu soacre enervante. Pacat ca e in oras cu voi si nu puteti profita din plin de ea.

Azi am baut deja mai mult de 2l de apa, m-am plictisit de cite ori m-am dus la baie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Monica saracutza de tine. Dar daca tot vrea sa te ajute de ce nu o pui la treaba? Sa spele, sa calce, sa faca curat si tu te vei duce cu copiii in parc la joaca fiind vremea superba. Nu? Sau asa nu-i convine?

Luna 18 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

noi cu subiectul am incheiat-o la cerinta d-nei dr.
la ultimul control mi-a spus ca am culul mai moale si gata cu efortul fizic si sexual.
Eu am mai patit asa si la prima sarcina, din luna a cincea am avut colul deschis, asa ca.... Sotul e fericit ca oricum i se parea ca sunt exagerata, ori gravida ori..... dar abia asteapta sa nasc si sa treaca vreo doua luni sa ne reluam activitatile.

si eu simt intepaturi in dreptul colului si dupa ce mi-a spus ultima data cu colul deschis.... sunt cam.... asa.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepi spune:

Ghinez,la Sp Titan am facut amnio si am fost foarte multumita de conditii si de dr si de toata operatiunea,cu toate ca m-a costat 6 mil,dar oricum era mai important sa aflu rezultatul.
Eu sunt f multumita de soacra mea,intrucat eu sunt la Buc si ea la Curtea deArges si ne vedem de 3 ori pe an.Nu avem prilej de cearta.Din pacate pacostea cea mare e soacra vitrega(sotia lui socramiu caci ei sunt despartiti)care sta in Buc,dar am limitat vizitele din motive de discutii precedente care s-au soldat cu focuri de artificii.Iar in prezent nu ma mai atinge nimic,sunt imuna la orice parere.

pepi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

pepi, si eu tot la Titan am fost. intr-adevar f dragut intreg personalul, chiar si cei de la laborator, pe care nu i-am cunoscut, dar i-am cam stresat cu telefoanele. Voiam s ate intreb ceva, ca am ramaas asa...cu inima indoita: tu pe langa cele 6 mil ai mai dat ceva, cuiva? Vreo atentie asistentei, sau d-nei dr. Mustata, or d-lui dr. Predoi? Eu nimic si...ma tot gandesc. De! Obicei comunist, stiu...ca trebuie sa rasplatesti o munca care e deja rasplatita. Si parca ma gandesc ca s-au purtat asa frumos si... Vezi, daca toti s-ar purta asa si asta ar fi nu doar pentru ca le dam atentii.

Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monjum06 spune:

luna,
ea ne-a spus intotdeauna ca ne ajuta cu copilul.
adica daca trebuie sa ma duc la farmacie sau undeva ea sta cu copilul.

ne aduce si mancare (mai mult pt sot)gatita.
Acum doua luni cand am facut varicela, cand i-a spus sotul la telefon ca mergem la policlinica pt ca am varicela, i-a zis ca vine sa o ia pe gabi la ea ca pe mine o sa ma opreasca la spital.
Nu pot povesti cum am facut ca trenul si cate am zis. si pana la urma copilul nici macar nu a luat de la mine. a avut sistemul imunitar mai bun. si i-am zis sa nu vina pe la noi pt ca la adulti se fac forme f. grave. se ducea sotul pe la ea.
bine, nu mai spun ca dupa ce mi-a trecut am fost la dr. ginecolog si la eco si mi-au zis ca riscurile pt sarcina sunta f. mici dar exista si mi-au recomandat sa nu intrerup sarcina fiindca majoritatea se pot descoperi prin ecografii, s-a interesat la vecine (era convinsa ca dr. o sa imi recomande intreruperea sarcinii) si mi-a spus ca nu e bine ca nici nu ar trebui sa ma gandesc sa mai pastrez sarcina, ca si fata lui X a avut si a renuntat imediat si Y recomanda ca a lucrat la spital....
Asa ca si pt asta ii port pica. noi am ales sa mergem inainte cu Dumnezeu si sper ca totul o sa fie bine.

Monica 24+ mama lu'Gabi

Mergi la inceput