Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Doroti merci frumos pentru felicitari!!
Am vazut si foarte tare admirat poze cu Natalita.. mai-mai ce domnisoara este deja..am scumpica. Acuma daca ne-ai zis de pozele noi nu te mai certam dar sa ai grija ca de nu... bataita!!

A propos de poze( cu toata livada de data asta) cred ca e o idee buna sa facem un album de Paste .. eu ma gandeam ceva mai departe sa facem o colectie cu prima aniversare; adica ce aveam eu in cap: sa adunam poze cate doua cu fiecare cireasa- una din primele zile si una cat mai recenta( eventual daca se poate chiar de la petrecrea de 1 anisor) si asa sa facem un montaj. Ce ziceti?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Cami asta era urmatorul montaj la care ma gindisem io, adica unul de Pasti si unul dupa cesi sarbatoresc toate ciresele noastre prima aniversare, eventual suflind in luminare, si vroiam sa te rog atunci pe tine sa te ocupi de asta, ca la mine atunci e posibil sa fie putin aglomerat.Asa ca ideea se accepta de la mine.
Acum sa vedem daca accepta celelalte mamici, deci un montaj de Pasti si unul de prima niversare, cine ridica doua degete?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by virgi
Doroty - am admirat pozele cu printesita. Este frumusica foc!!! Ce m-a impresionat pe mine, au fost pozele unde micuta era in compania bunicelor, verisorilor sau rudelor, si cum statea ea, draga de ea in brate la ei. Aici eu imi dau un minus mare, Luana nu suporta sa fie luata in brate de altcineva, inafara de mami si tati. In casa ea nu a vazut decat pe mami si pe tati. Vizitele scurte ale prietenilor, nu au reusit s-o determine sa stea la cineva in brate sau sa ramana cu cineva strain si eu sa plec cine stie unde.
Eu deja imi pun semne de intrebare, dar n-am nicio solutie sa fac ceva in snsul asta.
Mai mult de atat cand vine cineva in vizita, eu trebuie s-o tin inbrate pana pleaca musafirii, altfel plange continuu. Ii este frica de adulti. Cu copiii se comporta cat se poate de natural, macar la acest capitol nu duce lipsa.

Virgi eu am deprinso de mica, stiind ca tre sa es la servici repede.Ea e foarte comunicativa, in special cu baietii .Acolo in poze unde sta la nana in brate, este fiul acesteia, cind o venit ei ea era de pe somn, in asa caz e posibil sa obtii pup de la ea, sii spun cumatrii, asta cere pup si guguta se uita si ce zice hai sal pup pe Florin, da asta e cam timid si so tras inapoi, io zic sa nu ramina copilu amagit da sa cer io, sii zic dami un pup, da ea unde imi arata asa convinsa din umeri si miini "Niii", deci se terminase numarul de pupuri.
Azi dimineata am duso la sormea ca i se facuse dor, si am lasato acolo si daduse o bucurie pe ea ca o duc in ospetii, ii zic, ai de cercetat doua odai pline pina mine reusesti? si ea nu mai putea de bucurie, in 10 min io dat jucariile de pe pereti jos si deja le studia, nici mincare nu ii trebu.
Acuma io stiu ca tre sa inveti copilu incet, adica daca vine cineva la rine, lasa intii sal anlizeze citeva minute fara sa se duca la el in brate, sa inceapa sa schiteze ceva cu miinile pe fata si mai tirziu o sa stea putin la alta persoana, apoi daca cineva va veni mai des o sa se deprinda.
Eu am un finut, si nul vazusem de ceva timp, el la fel numai la maicasa, nici cu taicasu nu sta mult si asa lam invatat, pina la sfirsitul zile se juca cu mine, da treuia sa fie si maicasa linga noi.
Bafta la darea cu lumea a Luanei.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Buna dimineatza livada draga!

Am intrat si noi pe fuga sa va salutam si sa felicitam noii dintzosi
Soficule, felicitari ptr dintisor si la cat mai multi!. Cami, te pupam si te anuntam ca suntem incantate de ideea cu montajele.

Felicitam si pe Nicole ptr noul dintisor si mai vrem poze cu frumusetea de fata.

Ama, multa sanatate lui Sebi si sper sa treaca repede, repede.

DianaR, sanatate multa puiutilor tai scumpi!

Doroti, frumoase pozele iar Natalita ta e scumpa foc!

Noi suntem la fel de agitati din cauza dintisorilor ... aseara i-am dat panadol inainte de culcare si nu s-a mai trezit peste noapte ... deci e clar ca din cauza durerii se trezea ...
In rest, stam mult pe afara si ne bucuram de inceputul de primavara ...

Pupam toata livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! Ilinca tot racita e, are o tuse cam uratica si nasul infundat, am vorbit cu dr si mi-a zis sa ii dau alternat sinecod si stodal, plus ser in nasuc. Sper sa ii treca cat mai repede, mai ales ca mi se pare ca si gingia de jos e putin umflata si ma gandesc ca daca i-or aparea dintii sa nu aiba un si mai mare disconfort.
cami si doroti, eu sunt de acord cu propunerile voastre, dar as vrea doar sa va spun ca la montajul cu zilele de nastere trebuie sa luam in calcul ca exista diferente maricele intre unele cirese, ca data a nasterii, asa ca montajul o sa fie facut la sfarsitul aniversarilor sau cum v-ati gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna mamici de cireshici

Am o chestie care ma macina - decalotarea fortata care se practica frecvent la noi - asta langa epiziotomie (de asta n-am avut parte din motive de cezariana)

Am vazut pe prima pagina articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=1099" target="_blank"> asta care contine informatii si despre decalotare.

Poate e in afara subiectului, da' eu m-am obisnuit sa gasesc raspunsuri la ce ma framanta aici, in livada noastra.

Ma cam arde pb pt ca la noi e situatie in care ma tem ca medicul de familie il va forta fara ca eu sa am timp de reactie

Deci, eu una nu vreau sub nici o forma sa fie decalotat fortat - am cel putin 3 exemple in cercul meu apropiat (rude, prieteni buni) cu puiutzi sub 10 ani, nu au avut nevoie pt ca s-a decolatat natural inainte de 3-4 ani.
Faza nasoala e ca merg la control si unul dintre medicii care il controleaza mereu se leaga de putzulica lui

Ce credeti??

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare livada draga!

Cami multumim .

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si multa tarie si rabdarte mamicilor si taticilor lor.

Noi am fost miercuri la dermatolog si concluzia a fost ca Elena are pe obrajori o ciuperca si ne-a dat tratament sa ne spalat o zi cu sapun cu extrat de ovaz si i zi cu galbenus, iar 3 seri consecutive sa dam un strat subtire cu Nidoflor. Problema e acum i s-ai cam inrosit obrajii, mai avem o seara de nidoflor , dar nu cred ca i-a facut bine. Oricum luni mergem la control. Dar stiti care a fost surpriza surprizelor...m-a pus si pe mine sa fac examenul micologic pe fata si culmea...nu mi-au gasit ciuperca Elenei, dar mi-au gasit un parazit . Alt tratament, alta distractie....plus schimbat fata de perna in fiecare zi...Asa ca dragi mamici eu privesc totul ca pe o sesiune cu examene care trebuie trecute vrei nu vrei daca vrei sa fii licentiata drept MAMICA

Apropos de examene: Lacramioara multa bafta...tinem pumnii!

Noutati in meniul Elenei: piure de fasole verde cu rosii si piept de pui, avocado cu branza de vaci si mango cu branza de vaci...ca de, merele nu ne priesc, iar de banane ne-am superplictisit.

Intrebare, ciresele voastre sunt alintate? Ca a mea a devenit o smechera si alinta de nu cand si cum a ajuns asa?

Va pupam si sa aveti o zi frumoasa!

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

Buna! Ilinca tot racita e, are o tuse cam uratica si nasul infundat, am vorbit cu dr si mi-a zis sa ii dau alternat sinecod si stodal, plus ser in nasuc. Sper sa ii treca cat mai repede, mai ales ca mi se pare ca si gingia de jos e putin umflata si ma gandesc ca daca i-or aparea dintii sa nu aiba un si mai mare disconfort.
cami si doroti, eu sunt de acord cu propunerile voastre, dar as vrea doar sa va spun ca la montajul cu zilele de nastere trebuie sa luam in calcul ca exista diferente maricele intre unele cirese, ca data a nasterii, asa ca montajul o sa fie facut la sfarsitul aniversarilor sau cum v-ati gandit?

Sanatate Ilincai.
Da eu mam gindit la asta, ultima ciresica, Prislea e pe 2 iulie nascuta deci montajul se poate de finisat pe 5 sau 4in dependenta de cit de repede reuseste cel care face montajul.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna ziua!

Multumim din suflet ptr urarile de sanatate! Inca sunt raciti cobza dar sunt convisa ca le-a facut bine ca atata lume s-a gandit la ei!

Cocutica, brrr, dermatologii astia, numa bube iti gasesc...

Ama, multa sanatate lui Sebita. A fost kk cu puroi sau sange? Macar un examen simplu de scaun i-a facut? Prea usor se dau antibioticele la noi... Si inca si Biseptol si Ampi...

Virgi, eu zic sa aplici ptr viza cu tupeu maxim. De ce sa nu incerci? Mai am prieteni fara propietati si care au primit viza pe 10 ani. Si gravida fiind... Succes!

Oana, spunei inainte sa-l consulte ca-l rogi sa-ti explice inainte tot ce face, cand ajunge la putulica se va simti obligat inainte sa intrebe sau macar sa-ti spuna ca urmeaza sa-l decaloteze, daca refuzi nu poate face nimic fara aprobarea ta. Fii barbata!

Shoricuta si Ralucis pupici bietelor printese chinuite de dintisori!

Cami, super ideea cu montajul! De acord,si de acord si cu montajul de Pasti al lui Doroti!

Doroti, ce frumos a crescut Natalita! Pupici balosi de la Timeea!

Ela, felicitari ptr ultimul dintisor al Anei!

Pupici, sper sa mai apuc sa intru azi...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Virgi sa sti ca si Sofia e cam tot asa la copii se duce dar daca se apropie vreun adult gata da fuga la mami sau daca nu macar tati se ascunde dupa mine sau vrea in brate; pe de o parte e si faptul ca a a stat numai cu noi dar mai e si perioada de vina - tine de "separation anxiety", uite mai multe info www.kidshealth.org/parent/emotions/feelings/separation_anxiety.html" target="_blank">aici, oricum pediatra noastra a zis ca majorittatea copiilor trec peste asta ok, la voi ma indoiesc sa fie vreo problema mai ales ca tu o duci la playing school deci intra in contact cu altii copii si adulti. Uite de la noi si sa iasa soarele repede sa puteti merge la joaca!
Cu problema cu viza ce sa zic din experienta mea proprie(si cele ale cunoscutilor) iti spun ca de multe ori depinde peste cine dai la interviu( asta in Romania). Se prea poate sa te respinga asa cum a zis agentul vostru dar pana nu aplici nu stii cu siguranta. Eu cand am luat viza prima oara a fost in mare ok ( am cerut viza pentru reintregirea familiei.. deci fara drept de munca ) si m-a chestionat cineva cu tot felul de aberatii printre care ( avea toate actele in fata) discutam noi ca uite m-am casatorit in urma cu 4 luni si vreau sa merg sa fiu cu sotul dupa care ma intreaba da copii de ce nu aveti? si ce alte asemenea iconuri mai sunt..
De faza cu proprietatile am mai auzit, daca ai in tara ceva poate ai avea mai multe sanse sa aplici acolo desi stiu si persoane care au adus destule acte doveditoare si tot nu au luat viza.
Hai ca te-am zapacit.. concluzia e ca trebuie sa incerci..noi iti tinem pumnii sa iasa bine!!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

DianaR, multumesc de raspuns
Problema e ca nu colaboreaza... Da' o sa pun picioru' in prag... Tu cum ai procedat cu Vladutz?

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput