Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

A, si am uitat desigur si iar o so iau in freza, am pus fotografii de la 8martie(am avut vacanta de 4 zile si am avut timp) cu fiicamea la semnatura in albumul 6.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Ama la fel am patit si eu cu Nicole cand am fost in romania. La noi a fost f bun laptele f lactoza, nu ca i-ar fi placut ei ci a vindecat-o. Tinetzi regim si totul va fi ok. Sanatate multa. Si mie tot sumetrolom mi-a dat dar eu nu i-am dat nimic.

Va pupam.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

mai ce liniste e pe aici...
ama, imi pare rau sa aud de sebi. insanatosire grabnica ii uram! dar cu rahitismul si mie mi se pare ciudat, ce sa zic, parca prea usor se dau verdictele astea...
doroti, ce mare s-a facut natalita! eara sa nu o mai recunosc!
adriana, sa scrii mai des ca ne lipsesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Doroti multumim pt felicitare !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!! week-end super cu vreme buna va dorim!!

Ralucis multumim de felicitari si tinem pumnii in continuare sa treaca repejor raceala Ilincutei!!

Oana stiu exact ce spui cu parcul si mersul afara.. hehe smechere tare ciresele astea cum dau cu obrajorii de soare cum sunt in elementul lor!!

DianaR multumim frumos de felicitari-- iepurashul e tare mandru!!
pentru puiutii bolnaviori sa se faca repede bine si sa mearga cu mami iar la plimbare .. ca tare dragalasi erati toti in poze..

Ama ciudat ca nu i-a facut ceva analize medicul..( nu stiu cu enterocolita dar aici de pilda se face obligatoriu analiza de sange cam pe la 9 luni pentru a stabili daca au anemie si in ce masura) ma rog poate stie el ce stie, oricum noi ii dorim multa sanatate lui Sebitza.

Ella felicitari Anei pentru dintocul nr 4!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Doroti merci frumos pentru felicitari!!
Am vazut si foarte tare admirat poze cu Natalita.. mai-mai ce domnisoara este deja..am scumpica. Acuma daca ne-ai zis de pozele noi nu te mai certam dar sa ai grija ca de nu... bataita!!

A propos de poze( cu toata livada de data asta) cred ca e o idee buna sa facem un album de Paste .. eu ma gandeam ceva mai departe sa facem o colectie cu prima aniversare; adica ce aveam eu in cap: sa adunam poze cate doua cu fiecare cireasa- una din primele zile si una cat mai recenta( eventual daca se poate chiar de la petrecrea de 1 anisor) si asa sa facem un montaj. Ce ziceti?

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!!!

Vreau si eu vreme frumoasa, de plimbat. M-am saturat de ger, de ploi, de vreme mohorata.. Cand va citesc pe voi ca iesiti cu bebeii la plimbare si stati mai toata ziua afara, imi vine sa vin acasa.

Doroty - am admirat pozele cu printesita. Este frumusica foc!!! Ce m-a impresionat pe mine, au fost pozele unde micuta era in compania bunicelor, verisorilor sau rudelor, si cum statea ea, draga de ea in brate la ei. Aici eu imi dau un minus mare, Luana nu suporta sa fie luata in brate de altcineva, inafara de mami si tati. In casa ea nu a vazut decat pe mami si pe tati. Vizitele scurte ale prietenilor, nu au reusit s-o determine sa stea la cineva in brate sau sa ramana cu cineva strain si eu sa plec cine stie unde.
Eu deja imi pun semne de intrebare, dar n-am nicio solutie sa fac ceva in snsul asta.
Mai mult de atat cand vine cineva in vizita, eu trebuie s-o tin inbrate pana pleaca musafirii, altfel plange continuu. Ii este frica de adulti. Cu copiii se comporta cat se poate de natural, macar la acest capitol nu duce lipsa.

DianaR - sa fuga raceala de la voi.

Ama - imi pare rau ca Seby este bolnavior. Sa treaca repede

Cami - da, sunt de acord cu albumul. La cat de frumos a iesit primul, ar fi pacat sa nu facem cate unul pentru fiecare eviniment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna dimineata, Livada!
Ce zi frumoasa! Imi pare rau, Virgi, dar vine si la tine vremea calda cu soare mult, ai sa vezi.

Azi mergem la control-- cantarit si masurat. Sa ne tineti pumnii.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Cami - ti-am spus acum ceva timp ca vreau si eu sa vin in state. Sotul si-a luat viza pe 10 ani fara probleme, insa mie mi sa- recomandat sa nu aplic ca voi lua reject din prima. Am mai facut sapaturi, si motivul ar fi ca plecam toata familia si asa ceva nu se poate, ceea ce mi se pare o aberatie, ca doar plec in vacanta, nu sa raman acolo. Fara Luana nici nu se pune problema, ca ea nu sta cu altcineva. Mai spune agentul, ca un alt minus ar fi lipsa proprietatilor in tara de unde aplic.
Tu ce stii de situatia asta? Ai mai auzit de astfel de cazuri?

Mergi la inceput

Andreea - sperrr sa vina, mai ales ca au inceput sa ne construiasca si trotuare, ca pana acum trebuia sa ma duc cativa km sa ma pot plimba. Prea putine strazi au trotuare.

Mergi la inceput