Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama - si eu am avut probleme cu Cata. Ceva mai grav decat enterocolita. Dar Sumetrolimul intr-adevar e ceea ce trebuie prescris. E regula la enterocolita. Dar ma mir ca nu i-a facut o antibiograma, ca mai exsita doar si eceptii. Pe Cata l-au indopat cu Negram si cand i-a iesit antibiograma a rezultat ca era rezistent la Negram....asa ca degeaba de-mi venea sa-i omor pe toti. Mare grija si treceti la regim...dar cred ca deja ti-a zis. Noi trecusem pe formula fara lactoza....un iad prin ce-am trecut Ai grija de Sebi si insanatosire grabnica!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ama, enterocolita este o inflamatie a intestinelor - poate fi si (nu numai) infectioasa, virala sau bacteriana. Intr-adevar, se poate sa nu fie bacteriana, si atunci nu e nevoie de antibiotic. Daca te nelinisteste (absolut normal), ar trebui sa mergi la un spital de pediatrie - te poti duce ca urgenta si n-ai nevoie de trimitere. Si ce antibiotic mai luati, ca si sumetrolimul (biseptolul nostru cel vechi) e jumate antibiotic? A, si daca e bacteriana, e fie "boala a mainilor murdare", fie toxiinfectie alimentara. Spalatul mainilor si prepararea si conservarea corecta a alimentelor previn, in mare parte, enerocolitele bacteriene, dar nu pe toate. Sebita e copil si pune mana pe toate cele, unele alimente sunt contaminate fara sa stii. Virozele care dau enerocolita se transmit, cele mai multe, la fel ca si multe alte viroze: prin aer. Daca n-are o dovada ca pestele ala a fost de vina, doctorul respectiv ar face bine sa nu mai arunce cu chestii care suna a "mama e de vina intotdeauna".

Eu cred ca m-as duce la un spital de pedi, asa, pentru siguranta.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Inca ceva: destule diarei de 2-3-7 zile pe care le-am avut noi toti au fost manifesare a enterocolitelor, mai ales cu crampe abdominale, greata, uneori varsaturi, uneori febra.

Mergi la inceput

Anutei i-a iesit azi dintele nr 4, dupa aproape o luna de maraieli si agitatie si pofta de mancare scazuta. Pfffuuui, greu a fost! Da' e mare si mandru, in dreapta celuilalt incisiv de sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumesc mult Ella, miti, Roxana. Ella, pe langa Sumetrolim mai luam si ampicilina de 125.Era de ajuns Sumetrolimul, nu mai avea nevoie si de antibiotic?
Felicitari pentru dintzoc!!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Ama, nu stiu daca era de ajuns Sumetrolimul, ca nu stiu cauza enterocolitei. Uneori este, alteori nu. Fara o coprocultura si, daca e cazul, o antibiograma, nu se stie sigur. Oricum, este o combinatie de antibiotice care are efect pe o parte din bacteriile care pot da enterocolite. Sanatate lui Sebitza-Smecheritza!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ama--- Insanatosire grabnica lui Seby!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ella acum am inceput tratamentul asta dat de dr.Coprocultura mai are rost sa i-o fac acum sau astept sa vad daca da randament tratamentul?Andreea multumim frumos!Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns diagnosticul asta, a zis ca are si o forma usoara de rahitism..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ama, sanatate multa lui Sebi. Bine ca e mai marisor, si poti alege mancarea...
Chestia cu rahitismul ma scoate din pepeni.. TOTI medicii romani trebuie sa dea musai vitamine si FE???
Si toti copii au un inceput de rahitism
Analize, ceva?.. ca si cu antibioticul dat airea.. nu in cazul lui Sebi, ci asa..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare Livaduta.
In primul rind multa sanatate la bolnaviori: Raluca lu Adib, Timeea si ladut a Dianei, Alex a Arleenei, Ilinca lui Ralucis, Sebita a Amei, Angelicai(am vorbit cu ea pe mess si e bolnavioara), Edutu lui Vavitzu.Daca am uitat pe cineva sa ma ertati si sanatate multa si lor.

In al doilea rind LA MULTI ANI IRINAGHITA SI ELLAX(SI LA MULTI ANI SI MAMEI TALE), SA FITI SANATOASE, FRUMOASE, IUBITE, DORITE, FERICITE, IMPLINITE SI NUMAI BUCURII SA AVETI DE LA CEI DRAGI.

In al treilea rind felicitari Sofiei, Victorasului pentru pasi.
Felicitari cu noile achizitii de dinti, sai stapiniti sanatosi pin vine cioara.

Asa si nu in ultimul rind o felicitare din partea lu fiicamea pentru toate mamicile si ciresicile cu ziua de 8martei(stiu cai tirziu, da mamica o fost ocupata).

De noi nu prea nimic nou, nu mergem, navem dinti noi, da cintam de mama focului si neam facut tare mamoasa seara si ne lipim de mami dei vine sa ne manince.Fugitul in 4labe e din ce in ce mai bun, mai ca nu ma prinde mami.Afara ne place la nebunie, da de mincat incepem a face nazuri care dispar ca prin minune cind ia mami lingurita.
Dam si pup, da numai cind suntem abia trezite din somn, si avem si numar la ele, nu dam mai multe de 4(uneori si 2).

Cami multumesc mult pentru montaj e super, super!!! mare de la noi.

Si pentru ca eram tot pe aici propun sa incepem a face fotografii de pasti, cu epurasi, oua(se poate si necolorate), pentru a face un montaj nou-nout cu ciresele de pasti.

Astept sugestii, promit ca ma ocup io, ca prea am lenevit pentru livada in ultimul timp.

Avea sa uit: Lacri bafta mare la examene si nu ne lepada mamico pe o luna, macar odata la 3 zile intra ca intram in pana de idei cu mincarea .(hopa am vazut ca vine ziua ei de nastere, pai smechero asa sa fugi tu tocmai in prag de aniversare?)

Va am si incercam sa mai intram.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput