Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 4
OanaRusu spune:
Amiss, mortala capshunica ta 
Si e super povestea ta, cu creionul! Cred ca ma abonez la povestile tale ![]()
CamiM, sa stii ca si Paul e super-enthusiastic in parc - striga de numa', nu mai vrea in carucior, si se bucura de numai poate cand incepem sa-l imbracam - rar mai doarme afara, ca-i totul asa interesant!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
DianaR spune:
Buna dimineata!
Eu sunt cam varza ptr ca acum amandoi puiutii sunt raciti si nu prea mai apuc sa ma odihnesc, noaptea sunt agitati amandoi si se trezesc devreme, dupamasa nu apuc sa dorm mai mult de 15-30 min... Asta e, abia astept sa treaca!
Oho, Cami, felicitari Soficului ptr primii pasi si pentru primul dintisor! Pupam iepurasul umblaret!
Arleena, pupam si pe Alex cel umblaret... Las ca isi da el drumul cat de curand si nici nu va mai dori sa-l tii de mana!
Lacri, bafta la examene!
Diana, vacanta minunata!
Amiss am vazut pozele inclusiv pe cea cu capsunica, minunate ca de obicei!
Ralucis ma bucur ca sunteti mai bine! Sper sa intru si eu cat de curand si sa zic acelasi lucru!
Pupici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
ralucis spune:
diana, la tine a mai greu ca sunt amndoi bolnaviori, dar hai ca se fac ei bine!
ca tot vorbim de vacante, a fost cineva la bled in slovenia?
amiss_zip spune:
hihihii, multumim
diana, oana, ralu
Multa sanatate la bebei! E tare rau cand sunt bolnaviori...![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
andruskandu spune:
Bun gasit, Livada!
Vaz ca si azi e frumos afara, asa ca vom sta mai mult afara.
Am tot profitat de soare, in ultimele zile nici n-am deschis calc.
Vom merge si azi in parcul IOR. Vrea cineva sa ne intalnim?
Andreea
lui
Andreiut Puiut
ama_kaly spune:
Fetelor, sunt disperata.Sebastian tocmai a fost diagnosticat cu enterocolita.Azi incepem tratamentul, nu mananca nimic, a facut si febra, e agitat si marait.
A mai avut cineva? Ce imi puteti spune de aceasta boala?
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
amiss_zip spune:
si nu are diaree?
daca ati inceput tratament ar trebui sa se simta mai bine!
Multa sanatate!!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
ama_kaly spune:
Ba da, de vreo 4 zile are 3 scaune pe zi si azi mi-a facut si febra pt prima data.Tratamentul doar ce l-am inceput cu antibiotic, debridat, hidrasec si sumetrolim.E si pe regim cu ceai de menta, supa cu morcovi si orez, mar copt, banane.
Vroiam sa stiu mai multe, adica din ce cauza a facut.Dr. m-a intrebat ce a mancat dar nu i-am dat nimic din ce nu trebuie.Apoi m-a intrebat ce am mancat eu si a zis ca a facut din cauza ca am mancat peste afumat.
Sa fie posibil asa ceva? Mi-a dat tratament cu antibiotic fara sa-i faca vreun examen..de unde stie ce fel de enterocolita e, daca e virala sau bacteriana? Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
miti2004 spune:
DianaR si Ama_kaly va doresc sa vi se insanatoseasca puiutii cat de repede !
Ama_kaly stiu ca se poate face si daca a pus manuta pe ceva murdar si a bagat in gurita, asa mi-a zis nasi-mea, a avut fi-su asta vara, insa dupa tratament si-a revenit. Mi-a zis ca multi copii mici fac enterocolita, din cauza microbilor. Acum nu stiu daca asa e, insa sigur cu tratament se face bine. Te pup !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex