Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (47)
Raspunsuri - Pagina 3

amiss_zip spune:
 Felicit si eu plimbaretii ! E tare emotionant cred sa ii vedeti pe piciorusele lor 

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze  si filme![]()
                                                                                                                                                                                          Amiss

miti2004 spune:
 Diana79 am iesit pe afara, azi insa nu am putut pt ca a plouat...insa se pare ca iar va fi frig zilele urmatoare.
Arleena pai sincera sa fiu noi asa am facut cu dormitul in patut, insa de cand cu dintii in timpul zilei il adorm in patul mare si il las singur. Noaptea doarme la el in pat. Va trebui sa-o desobisnuiesc de adormitul in patul mare, si voi apela la aceeasi metoda, lasat 20 minute in patut daca plange, luat 5 minute pana se linisteste in brate, apoi inca 20 minute in pat la el...deci nu e chiar metoda din filmulet. De obicei insa nu dureaza asa mult cu plansul...
Lyly o sa imi fie fff dor de voi !
 Bafta la examene  !
 Intr-adevar esti super tare cu retele tale ! Incerc si eu sa diversific, dar nu imi ies cine stie ce specialitati.
Amiss ce dragalasa e Petra cu capsunica ! si mi se pare ca incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tati ! ( sper ca nu  te superi )
Fetelor, acum 2 zile Alex a cazut cu premergatorul
, adica am un prag la intrarea in baie si in baie avem gresie. Intr-un moment de neatentie al sotului, care lasase usa deschisa la baie, Alex s-a impedicat in prag si a cazut cu gurita exact pe gresie. Sincera sa fiu nu am vazut nimic inflamat, rosu, nimic, doar ca a plans tare-tare de tot ! Cam toata ziua a fost marait, si ieri la fel.
miti, mamica de 
 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

virgi spune:
 Salutare ciresici!!!
Stau foarte ptuin pe acasa, astazi ploua cu galeata si e frigggggggg, e imposibil sa ajung cu luana la masina si am hotarat sa stam in casa.
Cami - felicitari Soficului!!! Draga de ea, ambitioasa tare. 
Ma bucur mult ca ati intrat in clubul dintosilor, la cat mai multi si fara durere.
Da, iaurtul de aloe este un deliciu. Si eu si Luana il papam cu placere. Cand am ajuns prima data aici, m-am indragostit de sucul de aloe, care este grozav, cand am vazut si iaurt n-am ezitat sa-l cumpar.
Diana79 - bine ati revenit!!!! O felicitam pe Nicole pentru toate progresele ei. Mexic??? Plecati in vacanta iar???? Ce dor mi s-a facut si mie de una, dar pana-n iulie nu cred ca va fi posibil.
Noi ne-am planificat 2 vacante anul asta: una-n europa: Paris, Venezia si Romania si una-n Asia mai scurta ( ori Thailanda, ori Philipine). Dar nici una mai devreme de iulie.
Arleena - 
 sa treaca mucisorii repede. Da, locul este dragutel, ca acel puzzle este incalzit..si este o placere pentru astia mici. Tot acolo am aranjat si petrecera de un anisor. Asta ca locul e plin mereu de copii si cu siguranta ne vom simti bine.
Am vazut-o pe Petra papand capsunica, e o dulce.

virgi spune:
 Lyly - bafta la examene!!! Tare norocos e Razacila cu o mama ca tine. M-am inspirat si eu din retetele tale. Luana papa acum foarte bine legume cu carnita, insa cu fructele stam cam prost. Bea doar suc sau sa contina musai si morcov, altfel sa nu vada. Si cum morcovul constipa, ii dau foarte putin.
Miti - imi pare rau ca ati avut accident cu premergatorul. Din ce-ai explicat, nu cred ca exista motiv sa te ingrijorezi. Luana nu mai vrea deloc in premergator, ii place sa se plimbe ea linistia de la o jucarie la alta.
Cel mai mult adora sa se ascunda dupa draperie, mai ales seara ca-si vede figura-n geam.

CamiM spune:

Buna dimineata livada!!

Tare frumos a mai fost zilele astea .. in consecinta am stat in parc mult de tot si Sofiei ii place asa de tare.. e innebunita dupa ceilalti copii cand ii vede se bataie sa o dau jos din leagan si nu stie dupa care sa alerge mai repede ma trage cand intr-o parte cand in alta.. ma distreaza asa de mult cum se duce ea la toti si ii cerceteaza asa curioasa..
, ii plac si jucariile; ce mai mersul in parc e un succes asa de mare ca acum nici nu mai chitaie cand vede ca o imbrac.
Cami & 
 Sofia 
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie 

CamiM spune:
 Adib multa sanatate Ralucutzei.. speram ca o sa treaca repede bubu!!

Cocutica neplacut ca a trebuit sa fiti bolnavioare si tu si Elena dar e bine ca a trecut acum si va felicitam pentru progrese
!!
Oana merci
Diana79 merci si felicitari si voua
; avocado il tai in doua scoti miezul cu o lingura si il faci piure. Piureul il poti amesteca cu fructe si asa il papa 
 , Sofiei de pilda ii place si asa fara altceva.
A! uitam: distractie placuta in Mexic si asteptam pozici si povesti!
Arleena multumim si felicitari lui Alex nazdravan!
 Cu dormitul eu am intrebat pediatra daca e ok ( ca si Sofia adoarme tot asa numai cu mami si.. tzitzi si se mai trezeste noaptea sa pape si a zis ca multi copii care papa de la tzitzi fac asa si ca e ok si ca o sa creasca si nu o sa mai fie probleme( "she'll grow out of it")![]()
Amiss ce dulce e capsunica... ma refer la cea cu ochisori!!
Lacra merci frumos
 si multa bafta la examene dupa care nu mai acceptam scuze vrem poze cu Mai-Marele-Imashului cu hainute super, ok?![]()
Miti da 
 lui Alex sa treaca bubu.. off!! Si Sofia se repede si isi mai da drumul de la manute si face buf.. nu prea am ce face ca uneori e asa de rapida ca nu am timp sa o prind..o vreme m-am gandit serios sa ii cumpar casca dar m-am razgandit ca noua ne trebuia un intreg costum de protectie
Virgi merci
 si noi pe Luana jucausa si pe mamica ei!! Plimbaretelor! Noroc cu zile ploioase ca va mai citim asa cate putin..![]()
Suna tare bine vacantele voastre va invidiem deja chiar daca sunt mai la vara..
Cami & 
 Sofia 
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie 

amiss_zip spune:
 cami, virgi, miti 
 multumim...va poftim la capsunele!
miti of! sper sa nu fie decat o sperietura si atat! Pupam exploratorul
                                                                                                                                                                                          Amiss

amiss_zip spune:
 mamici, am inteles ca exista in italia un spray pentru ceara din urechiuse. Dai cu spray si se "topeste ceara" adunata multa in urechi. Petra are cele doua canale aproape pline de ceara si nu ajung acolo cu betisoru'. Voi pune ulei de masline usor incalzit dar poate gasesc acel spray si pe la noi. Stiti cumva de el?
                                                                                                                                                                                          Amiss

ralucis spune:
 Salutare! Febra a trecut, dar timp de vreo 24 de ore am avut acasa un adevarat cosmar, numai urlete si plansete, fara alte simptome, asa ca am banuit ca e de la dinti, mai ales ca daca incercam sa o verific la gingii se punea pe un plans si mai abitir. Dar miercuri a fost cuminte si nu a mai plans, a si mancat mai bine, iar dinti-nimic. Nici roseola nu e, ca n-are nicio bubita pe ea, deci chiar nu stiu de la ce ar putea fi febra aceea. Cred ca e putin racita, ca si aseara si alaltaseara mi-a sforait zgomotos si acum vad ca ii curge nasucul. Le multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi
!
Si Ilinca le ureaza multa sanatate tuturor cireselelor bolnavioare, sa se faca repejor bine!
lyly, cred ca nu pleci chiar o luna, sa mai scrii ceva, nu ne lasa asa!
amiss, am tot ezitat sa ii dau si eu Ilincai capsune, dar am prins curaj dupa ce am vazut poza Petrei!
Felicitari Sofia pt dinti si mers!
virgi, dulce foc luana si prieteneii ei de la locul de joaca!
gabi, vazut distractia de la voi, imi place tare mult poza cu cascheta militara in cap!(sau era gamela
)
Noi ca progrese mergem tinuta de maini, o luam de-a busilea peste tot prin casa si mancam pamant de flori, cand nu e nimeni prin preajma
!