PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by nicolica

Dragelor, voi faceti baita zilnic piersicutelor? ca noi de 2 ori pe sapt.
Azi, cu colectia de 6 dintisori am mancat paine uscata..papa bun..puteti vedea in ultima poza

Noi facem baita o zi da,una nu.Am fi facut in fiece zi,dar nu stiu ce se-ntampla cu caldura la noi.In niciun an n-a fost asa frig in casa.Dormeam in tricouri,iar acum nu ne mai permitem asa boierie.Ca sa nu mai zic ca-n toata casa(care e pe colt) avem gresie,cu exceptia dormitorului.Abia astept sa vina caldura...

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Andreea me name
Nu ii dau ceva anume. Ce gasesc in supermarket si sa fie rosii nu portocalii cum am tot vazut iarna asta.

Ii dau si fasole verde pastai congelata de la Bonduelle.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Cred ca piersicoiul de Philip a poftit la painica Dariei de-acu' cateva zile(daca ai vazut-o cand am postat-o).Daria n-are niciun dintisor,asa ca painea o-nmuia-n gurita pana i se lipea de degetele.Mai si manca ce putea sa scoata de-acolo.Nu ti-e frica sa nu-nghita,daca zici ca rupe painea cu dintisorii,bucatele mai mari?Aveti grija de voi.Pupici

Bulinuta, lui Bulinel.Ia aminte la ce a zis Mihaela si Doniro,parca.Capu'sus si fii optimista!

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

hey, lucians daca vorbeai de mine ... me andreea nu mihaela

Amiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amiss_zip

Andreea me name
Nu ii dau ceva anume. Ce gasesc in supermarket si sa fie rosii nu portocalii cum am tot vazut iarna asta.

Ii dau si fasole verde pastai congelata de la Bonduelle.

Amiss

Te-am botezat!Am sa vin cu miel de Pasti la voi .Ne primiti?

6-7 luni

Mergi la inceput

Multam,mamica Petrei! Intreb de pastai,caci ultima oara-n Carrefour,am vazut la cineva-n casolete,pastai proaspete,dar eram pe graba si-mi era peste mana sa merg sa caut,ce si cum.

6-7 luni

Mergi la inceput

Aaa si am luat sa ii dau paste Petrei(barilla).
Ii voi face ori la masa de seara cu laptic(fidea cu lapte) ori la masa de pranz cu carnita si sos de rosii.

Amiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Da, da...primim ...mai ales ca e vorba de miel

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Vlad Andrei, baietelul lui Assa
,
Daria Antonia, fetita lui lucians

Lucas, baietelul lui arcenciel

Andreea Stefania, fetita lui misimica

7 lunisoare

Alessia Maria, fetita lui ccc77

Ianis, baietelul lui bibi

Elena-Corina, fetita lui mia

Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen

Alessia Anca, fetita lui anasia

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians ii dau pastai congelate de la punga. Usturoiul nu il pasez dar ramane asa un gust bun de tot deobicei ii dau galbenus de ou dar daca nu e zi de ou cand imi amintesc eu sa ii fac fasole mai pun un dovlecel si ceva iaurt.
Madyn cam ce cantitati ii dai din fiecare fel. Ma gandisem si eu sa trec la doua feluri dar nu imi dau seama ce cantitate din fiecare. Si supa cat de lichida o faci?
Tweety m-am gandit toata noaptea ca am uitat sa iti zic: daca te gandesti la perna ca la ceva cu care sa doarma in brate - eu i-am dat o jucarie mare si moale de cand avea vreo 3-4 luni. Il cheama Bajou si Alexei il strange in brate si-l pune pe fata in fine doarme cu el.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput